Καλό είναι να σβήσει ο κωδικός και το λαμπάκι.
Αν δεν ξανάσυμβει οκ τυχαίο το ξεχνάμε.
Αλλά αν επαναλαμβάνεται θέλει ψαξιμο
Επανω σρον κόρμο υπάρχει ένας αισθητήρας συνήθος στρόγγυλός και το όνομα αυτού knock sensor είναι υπέυθυνος να ανοιχνεύει τα πυρράκια αυτός πρέπει να είναι βιδομένος με ροπόκλειδο σε citroen έχει τύχει επειδή είναι κοντά στην εξάτμηση να ξερένεται και να σπάει το πλαστικό περίβλημα δες και αυτο σαν περίπτωση
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
εγω 25 χρονια που οδηγω, στη Λευκαδα δεν ειχα ποτε προβλημα με τις βενζινες... τα τελευταια 18 χρονια μαλιστα, στο νησι βαζω απο τις
καλυτερες βενζινες που εχω βαλει ποτε παντου.. το θεμα ειναι να ξερετε που βαζετε.. αμα κυνηγατε τις χαμηλες τιμες αυτα παθαινετε..
και οχι μονο στη Λευκαδα..
πιστευουν ακομα οι ανθρωποι οτι τους χαλανε πραγματα απο κακη βενζινη?
πηγα και σε ηλεκτρολογο.ο οποιος μου ειπε οτι ειναι αυτος οταν μπριζωσε το αμαξι. του το αφησα και οταν πηγα να το παρω μου ειπε ειδε ολα τα καλωδια και ειναι οκ.οτι καθαρισε τους αισθητηρες nox (και οτι δεν ειναι για αλλαγη). αλλα παλι συνεχιζει να μου κανει το ιδιο,δε μου πηρε χρηματα ο ανθρωπος αλλα ειπε να το παω να το ψαξει κι αλλο με επομενο βημα να αλλαξω αισθητηρες λαμδα.απλα δε μπορω να πληρωνω αβερτα για πραγαματα που μπορει να μην ειναι καν αυτα.
Mόλις θυμήθηκα πως χρειάζομαι το καπάκι της πρωτεύουσας σε er6.
Aν έχετε πετύχει κάποιο από vulcan, mmorini, cfmoto κ.λπ. σε φωτογραφία θα ήταν χρήσιμο.
Και αφτερ μαρκετ απλά τα περισσότερα είναι πολύ έντονα με αιχμές και τρύπες που δεν ταιριάζουν στο δικό μου.
Ευχαριστώ!
πες τον μάστορα αν μπορεί να σφιξει το σενσορα με τις προβλεπόμενες τιμές με δυναμοκλειδο μπορεί να έχει χαλαρώσει τώρα ο λάμδα θα έπρεπ στο διαγνωστικό να τον δείχνει οτι να είναι τιμές είδε τίποτα ή ξεκινάει δια τις ατοπου απαγωγής;
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
Τελικα που καταληγουμε? υπαρχει περιπτωση να ρυθμιζεται η αυταναφλεξη? εννοω ο χρονος που θα γινεται η καυση?