Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: Τυπογραφικό λάθος στην άδεια μοτοποδηλατου!!

Νέο μέλος

Τυπογραφικό λάθος στην άδεια μοτοποδηλατου!!

Καλησπέρα σε όλους!
    Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θέλω τη βοήθεια σας.

Κατά την μεταβίβαση μοτοποδηλατου ως πωλητής ο αξιωματικός υπηρεσίας της τροχαιας που πήγε να γίνει η μεταβίβαση αρνήθηκε να γίνει καθώς ενώ το μοντέλο είναι z50 η άδεια γράφει c50! Λάθος που δεν είχε υποπέσει στη αντίληψη μου. Ο αριθμός πλαισιου και ο αριθμός κινητήρα είναι σωστοί καθώς και η πινακίδα κυκλοφορίας!
    Μετά από συζήτηση με τον αξιωματικό προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι είναι λάθος της τροχαιας που έβγαλε την άδεια προ 15ετιας. Ο αριθμός πλαισιου που είναι και η ταυτότητα της μηχανής αντιστοιχεί στο z50 μοντέλο. Απλά ο αστυνόμος εκ περιδρομης έγραψε c50.
    Παρόλο που του εξηγούσα ότι ταυτίζονται αριθμός πλαισιου, κινητήρα και άδεια κυκλοφορίας αυτός ήταν ανένδοτος. Έχει κανείς καμιά ιδέα?

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Πες τους πως την έχασες και οταν σου επανεκδώσουν μιά μην την δεχθείς με το λάθος τους.

Όλα αυτά γίνονται πηγαίνοντας έναν φάκελο με τα δικαιολογητικά στο κοντινό σου ΚΕΠ.
    Εκτός και αν σου αρέσει ο συναγελασμός..

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thkassanis Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σε όλους!
    Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θέλω τη βοήθεια σας.

Κατά την μεταβίβαση μοτοποδηλατου ως πωλητής ο αξιωματικός υπηρεσίας της τροχαιας που πήγε να γίνει η μεταβίβαση αρνήθηκε να γίνει καθώς ενώ το μοντέλο είναι z50 η άδεια γράφει c50! Λάθος που δεν είχε υποπέσει στη αντίληψη μου. Ο αριθμός πλαισιου και ο αριθμός κινητήρα είναι σωστοί καθώς και η πινακίδα κυκλοφορίας!
    Μετά από συζήτηση με τον αξιωματικό προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι είναι λάθος της τροχαιας που έβγαλε την άδεια προ 15ετιας. Ο αριθμός πλαισιου που είναι και η ταυτότητα της μηχανής αντιστοιχεί στο z50 μοντέλο. Απλά ο αστυνόμος εκ περιδρομης έγραψε c50.
    Παρόλο που του εξηγούσα ότι ταυτίζονται αριθμός πλαισιου, κινητήρα και άδεια κυκλοφορίας αυτός ήταν ανένδοτος. Έχει κανείς καμιά ιδέα?
    Αίτηση προδηλου σφάλματος στην περιφέρεια .
    Αν σου πουν παράξενα την χάνεις και ζητάς επανέκδοση .
    The Dirty Harry

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Αίτηση προδηλου σφάλματος στην περιφέρεια .
    Αν σου πουν παράξενα την χάνεις και ζητάς επανέκδοση .
    Τι σημαίνει ακριβώς αυτό? Μπορείς να μου το εξηγήσεις?
    Αν μέσα στο σύστημα τους είναι c αντί για z πάλι λάθος θα τη βγάλουν..
    Τελευταία τροποποίηση από thkassanis; 31/07/2024 στις 19:43.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thkassanis Προβολή μηνύματος
    Τι σημαίνει ακριβώς αυτό? Μπορείς να μου το εξηγήσεις?
    Αίτηση διόρθωσης . Ζητάς την διόρθωση λάθους που είναι προφανές . Την κανείς στην περιφέρεια .
    The Dirty Harry

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Αίτηση διόρθωσης . Ζητάς την διόρθωση λάθους που είναι προφανές . Την κανείς στην περιφέρεια .
    Ακόμα και αν αυτό έχει να κάνει με την τροχαία? Απευθύνομαι στην περιφέρεια?

Παλαιό μέλος
    Για τον συλλεκτικό μπομπο που λέγανε ότι πιάνει 5-6 χιλιάρικα? Για αυτό μετά από κάθε αγορα-μεταβιβαση-νεα άδεια ελενχουμε πολύ καλά τους κωδικούς και τα νούμερα πλαισίου και μοτέρ, και μένα είχαν κάνει λάθος(νομίζω λογιστικό γραφείο που έκανε και μεταβιβάσεις) και τους έβαλα να ξανατρεχουν να γίνει σωστά.. τόσα χρόνια στην κατοχή σας κανένας δεν είδε ότι γράφει c50 η άδεια?

Τώρα η διόρθωση αν δεχτούνε και αν γίνεται,το καλό σενάριο,, αλλιώς άλλο μοτέρ από c50, η δεν πουλιέται,

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    Για τον συλλεκτικό μπομπο που λέγανε ότι πιάνει 5-6 χιλιάρικα? Για αυτό μετά από κάθε αγορα-μεταβιβαση-νεα άδεια ελενχουμε πολύ καλά τους κωδικούς και τα νούμερα πλαισίου και μοτέρ, και μένα είχαν κάνει λάθος(νομίζω λογιστικό γραφείο που έκανε και μεταβιβάσεις) και τους έβαλα να ξανατρεχουν να γίνει σωστά.. τόσα χρόνια στην κατοχή σας κανένας δεν είδε ότι γράφει c50 η άδεια?

Τώρα η διόρθωση αν δεχτούνε και αν γίνεται,το καλό σενάριο,, αλλιώς άλλο μοτέρ από c50, η δεν πουλιέται,
    Συγνώμη σημασία έχει τι μοντέλο γράφει η άδεια δηλαδή? Η ταυτότητα της μηχανής είναι ο αριθμός πλαισιου και όχι ο τύπος c50! Αυτό είναι παράλογο! Και είναι γραμμένο με το χέρι! Είναι αστείο να μου λες ότι δεν γίνεται να αλλάξει! Γίνεται να έχουν βάλει λάθος μοντέλο σε λάθος αριθμό πλαισίου και να έχουν εκδόσεις άδεια? Το λάθος είναι προφανώς της τροχαιας!

Παλαιό μέλος
    Του πλαισίου και του μοτέρ,
    Και συνιθος πρέπει να είναι ίδιος ο κωδικός.

Κοιτάνε τα γράμματα πριν τα νούμερα,
    Δηλαδή το c50, τα υπόλοιπα νούμερα δεν τα πολύ βλέπουν, και αν είναι διαφορετικά από ότι γράφει η άδεια δεν είναι πολύ πρόβλημα γιατί θεωρείται ότι άλλαξες μοτέρ με ίδιου τύπου, δλδ χάλασε και έβαλες το ίδιο, δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο να δηλωθεί αυτό..

Εσύ τώρα θεωρουν ότι άλλαξες το μοτέρ με διαφορετικού τύπου (σαν παπί με μοτέρ από dr650 φαντάσου)

Παλαιό μέλος
    Μια λύση είναι να βρεις την έγκριση τύπου του μοντέλου από εισαγωγέα η στο μηχανογραφικό. Που περιέχει στοιχεία για το μοντέλο όταν πρωτοήρθε Ελλάδα, όπου λογικά θα λέει τους κωδικούς μοτέρ, και σε συνδιασμό με απόδειξη αγοράς καινούριου αν έχεις να αποδείξεις ότι έγινε λάθος στην πρώτη καταγραφη

Παλαιό μέλος
    Τώρα είδα ότι έχουν κάνει λάθος στον αριθμό πλαισίου (πριν νόμιζα στου μοτέρ ήταν το λαθος) άρα είναι δηλωμένο σαν παπί honda c50 με μοτέρ Μπόμπου z50, πολύ μπέρδεμα και προβλέπω μεγάλες αναμονες, γραφειοκρατία, τρέξιμο από γραφείο σε γραφείο και πολλά χαρτιά, όλα αυτά γιατί ένας δημόσιος υπάλληλος πριν 15 χρόνια δεν πρόσεξε να κάνει μια σωστή αντιγραφή.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    Τώρα είδα ότι έχουν κάνει λάθος στον αριθμό πλαισίου (πριν νόμιζα στου μοτέρ ήταν το λαθος) άρα είναι δηλωμένο σαν παπί honda c50 με μοτέρ Μπόμπου z50, πολύ μπέρδεμα και προβλέπω μεγάλες αναμονες, γραφειοκρατία, τρέξιμο από γραφείο σε γραφείο και πολλά χαρτιά, όλα αυτά γιατί ένας δημόσιος υπάλληλος πριν 15 χρόνια δεν πρόσεξε να κάνει μια σωστή αντιγραφή.
    Όχι ο αριθμός πλαισιου και κινητήρα είναι σωστός. Όπως τον γράφει η άδεια. Έχουν κάνει λάθος μόνο το μοντέλο!!
    Έχω επικοινωνήσει με τον ειδικό συνεργάτη του σαρακακη για να μου δώσει επίσημη πιστοποίηση γιατί το μηχανακι έχει κατά 99.9% έχει γίνει εισαγωγη από αυτόν! Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει η διαδικασία όμως.

Νέο μέλος
    Μόνο αυτό που έχω κυκλωσει είναι λάθος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG-e6aa3e1d7a2c19b5456ed8b8f076e0a0-V.jpg 
Προβολές:	63 
Μέγεθος:	25,4 KB 
ID:	454950
    Ένα γράμμα δηλαδή. Όλα τα άλλα ταυτίζονται

Παρόμοια θέματα

1. Α2 ΔιΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
    από stam21 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2024, 19:09
  2. Σοβαρο λαθος στην αδεια κυκλοφοριας
    από Pew στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί