Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.
Για το 3, ενδεικτικά, σε ακτίνα 100 χλμ από την τοποθεσία μου, πωλούνται συνολικά 28 μεταχειρισμένες μοτοσικλέτες κάθε κατηγορίας (εξαιρουμένων των scooter και παπιών) χρονολογίας μετά το 2000 και τιμής κάτω από 4500 ευρώ
Καταλαβαίνεις λοιπόν οτι το να ανέβεις σε κάποια μοντέλα είναι αδύνατο.
Δυστυχώς, πρέπει να καταλήξω σε μια μικρή λίστα (2-3 μοτοσικλέτες max) και έπειτα να επιδιώξω να τις βρω όπου μπορώ για να δοκιμάσω να ανέβω στατικά.
Ακόμα και το 4, είναι υποκειμενικό. Πέρα από την υποκειμενικότητα του "τι είναι καλός δάσκαλος", σε μία πόλη με 6-7 σχολές οδηγών στο σύνολο, απλά διαλέγεις οτι έχεις ακούσει οτι είναι "καλό" και εύχεσαι να είναι πραγματικά καλό, γιατί στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει.
Δεν το λέω με κακό τρόπο. Αλλά μπορεί ο "μέτριος" δάσκαλος σε μια πόλη με 100 σχολές οδηγών να είναι καλύτερος από τον "καλό" σε μια πόλη με 5..
Α, και τέλος οι αντιπροσωπείες όσον αφορά τις μοτοσικλέτες.. έχουν από την μία πλευρά μοντέλα τύπου CBR1000 και CRF1100 (απλησίαστα οικονομικά) και από την άλλη κάτι Κινέζικα που ούτε εδώ στο forum δεν μπορώ να βρω το όνομά τους.
Επίσης η αναλογία μοντέλων προς πώληση είναι 5 μοτοσικλέτες για κάθε 95 scooter.. Και φυσικά δεν ασχολούνται με / πωλούν μεταχειρισμένα.. Στην καλύτερη να έχουν κανένα μοντέλο με κάτω από 1000 χιλιόμετρα που στο πουλάνε "σχεδόν" στην ίδια τιμή με το καινούργιο και "δίνουν" δώρο τίποτα service για να καλύψουν "την διαφορά"
Οπότε όλα τα ωραία κόλπα που ισχύουν για Αθήνα και ΙΣΩΣ Θεσσαλονίκη, δεν ισχύουν εδώ!
Είχα φτιάξει μια λίστα με 11-12 μοτοσικλέτες.
Τις κατέβασα στις 4-5, και τώρα στην ουσία προσπαθώ να τις κάνω 2-3.
