Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΕΡΟΕΛΑΙΟΨΥΚΤΟΥ-ΥΓΡΟΨΥΚΤΟΥ

Νέο μέλος

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΕΡΟΕΛΑΙΟΨΥΚΤΟΥ-ΥΓΡΟΨΥΚΤΟΥ

ΠΑΙΔΙΑ HELP!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΝΟΣ ΑΕΡΟΕΛΑΙΟΨΥΚΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΓΡΟΨΥΚΤΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΤΑ 650 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ CBF 600S KAI BANDIT 650S.H MHXANH ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ(ΒΑΣΙΚΑ ΘΑΝΑΙ "ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ" ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΟς ΚΑΙ ΕΚΤΟς ΠΟΛΗΣ), ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΑΕΡΟΕΛΑΙΟΨΥΚΤΟ ΜΟΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟΨΗ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Για το συγκεκριμένο μηχανάκι δεν ξέρω.

Αυτό που ξέρω είναι αυτό το "αεροελαιόψυκτο" μου ακούγεται μεγάλη μπούρδα, ή απλά ένα καλοστημένο μαρκετίστικο κόλπο....

Τι σημαίνει δηλαδή αεροελαιόψυκτο ????
    ΑΝΕΚΑΘΕΝ το λάδι εκτός από την λίπανση προσέφερε και ψύξη στους κινητήρες....
    Μάλλον εμπορικό τέχνασμα για να "δικαιολογήσει" η Σουζούκι το ότι δεν έχει προχωρήσει στην υδρόψυξη είναι παρά κάποιος τεχνικός όρος που φανερώνει εξέλιξη....

Αυτό φυσικά δεν δηλώνει τίποτε εναντίον των συγκεκριμένων μηχανών και των μοτέρ τους....Αλλά καλά να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους...

Ο υδροψυκτος χρησιμοποιει ενα δικτυο νερου για να μειωσει την θερμοκρασια σε διαφορα ζωτικα μερη του κινητηρα, οπως ο κυλινδρος και η κεφαλη
    Στην συνεχεια ομως αυτο το νερο ζεστενεται οποτε και αυτο θα πρεπει να μειωσει την θερμοκρασια του με την βοηθεια του ψυγειου που βρισκεται μπροστα ή και πλαγια απο το μοτερ

Στα ελαιοψυκτα απλως παρεμβαλεται ενα ψυγειο στο κυκλωμα του λαδιου που λυπαινει τον κινητηρα, ωστε να το ψυξει

Καλυτερο και νεοτερο ειναι το υδροψυκτο συστημα, ομως το ελαιοψυκτο ειναι πιο απλο σε λειτουργια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    .........

Νέο μέλος
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ (ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ)ΜΕ ΤΟ BANDIT ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΕΛΑΙΟΨΥΚΤΟ,ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ?ΤΟ TRANSALP ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΤΟ CBF600 ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΝDIT ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiki
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ (ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ)ΜΕ ΤΟ BANDIT ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΕΛΑΙΟΨΥΚΤΟ,ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ?ΤΟ TRANSALP ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΤΟ CBF600 ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΝDIT ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
    Οχι δεν θα εχεις προβλημα.
    Το μοτερ του bandit ειναι καραδοκιμασμενο χρονια τωρα και δεν εχει ακουστει τιποτα απολυτως!

Μην σκεφτεσαι τιποτα αλλο, παρε αυτο που σου αρεσει καλυτερα

Υ.Γ. Το μπλε bandit650s το ειδες?

Στενεμα-ΠΡΩΤΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ!! Το avatar του/της TSIV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiki
    δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις αναγκαστικη σταση ιδιως σε ταξιδι διοτι οσο προχωρας με αεροελαιοψυκτο η με αεροψυκτο εισαι στο στοιχειο του αφου αυτο θελει... αερα για να ψυχεται. Τωρα για την πολη η αληθεια ειναι οτι ταλαιπωρητε διοτι ψυχεται απο λιγο εως καθολου
    ARXONTAS

Νέο μέλος
    ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΒS ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ.ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΤΗς SW-MOTECH.COM ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΩ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ(ΚΟΥΜΠΟΝΟΥΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΦΕΡΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ).

Νέο μέλος
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΦΟΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΧΕΤΑΙ

Με γεια

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	05_suz_bandit650_1_600.jpg 
Προβολές:	305 
Μέγεθος:	52,4 KB 
ID:	41094

Νέο μέλος
    ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΦΟΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ

Νέο μέλος
    δες αυτην να γουσταρεις bandit
    http://www.crossbow-calendars.com/FB...dit%20Ruth.jpg

Νέο μέλος
    διακριτικη τριπλετα για bandit - cbfhttp://www.twistedthrottle.com/trade...ctview/20/177/

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΔΙΑΦΟΡΕΣ Wr-450f '04 Me To '05
    από dinos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2005, 14:54
  2. Διαφορεσ Cbr Fireblade 99 Me 2003
    από FIRE-ZX-GSXR στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2005, 09:12
  3. Διαφορεσ Χρησεισ Μεταφορικων Μεσων........
    από devil's animal στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2005, 17:06
  4. Διαφορεσ Αντρα - Γυναικα
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2004, 17:15
  5. Διαφορεσ
    από XTMPAM στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων