Σελίδα 36 από 57 ΠρώτοΠρώτο ... 26313233343536373839404146 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 847

Θέμα: ΜΕ ΕΙΔΑ Vol III

Νέο μέλος
    Καλημέρα παιδιά , την έκανα την χοντροπατάτα, την Παρασκευή πρωί-πρωί στις 7 πήγα να μετακινήσω την μηχανή δύο τρία μέτρα περπατιιτά , ήμουν δεξιά της, είχα κατεβασμένο το στάντ το οποίο από ότι κατάλαβα μετά χτύπησε στο παρατημένο στο έδαφος λάστιχο νερού και έκλεισε, νομίζοντας ότι έχω ανοιχτό το στάντ την γέρνω αριστερά να σταθεί και με φεύγει , την βλέπω σαν αε αργή κίνηση να πέφτει στην τσιμεντένια κολόνα του υπόστεγου, δυστυχώς στο μοναδικό σημείο που βρήκε ήταν και το χειρότερο που θα μπορούσε, στο ρεζερβουάρ και μάλιστα στο νεύρο και είναι και γκρι ματ και είναι και honda,το καλό είναι ότι από κάτω ακριβώς είναι η αντλία οπότε έχει πρόσβαση.Λοιπόν τι να κάνω; Για καινούργιο δεν το συζητάω στο 1000αρικο βγαίνει, ρώτησα εδώ Θεσσαλονίκη για PVR οι περισσότεροι δεν αναλαμβάνουν ρεζερβουάρ μηχανών και όσοι αναλαμβάνουν με λένε ότι δεν αναλαμβάνουν ματ χρώματα, άρα πάμε σε κλασσική μέθοδο; και μετά τον λαμαρινά τι; τοπική ή ολικό βάψιμο; και που; στην Honda ή εξωτερικά, να το βάψω πάλι ματ ,η γυαλιστερό γκρι; είναι και τα αυτοκόλλητα 40Ε το ένα, να το κάνω τοπική και να βάλω ένα BAGSTER tankpad, Όποιος μπορεί ας δώσει τα φώτα του, είμαι από Θεσσαλονίκη.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	451932967_1934820346993603_633554991481863109_n.jpg 
Προβολές:	623 
Μέγεθος:	37,5 KB 
ID:	454937

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Με ειδα να ξυπναω στις 5 το πρωι απο τηλεφωνημα που με ενημερωνε οτι ο πατερας μου διασωληνωνετε λογω πνευμονικης ανεπαρκειας για δευτερη φορα μεσα σε 7 μηνες. Γαμημένε καρκίνε.
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Πω ρε φίλε, μακάρι να το ξεπεράσει, σου εύχομαι από καρδιάς.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Το παραπάνω post του συμφορίτη για τον πατέρα του, μας δείχνει ότι τα άλλα που γράφουμε εδώ μέσα, είναι απλά για άψυχα σίδερα και πλαστικά...

Στα των άψυχων λοιπόν, και στο πνεύμα του νήματος...με είδα να με παίρνει η σύζυγος 2η φορά σε ένα μήνα μέσα τηλ, ότι την τράκαραν χωρίς να φταίει. Την πρώτη φορά ήταν φορτηγό τροφοδοσίας εταιρείας γευμάτων, ο οδηγός δεν είχε κλειδώσει την πόρτα, πήγε να προλάβει το πορτοκαλί φανάρι, ανέπτυξε ταχύτητα, πέρασε με κόκκινο, και την ώρα που έστριβε άνοιξε η πόρτα και έσπασε δεξί φανάρι και τσάκισε όλη η πόρτα του πορτ μπαγκάζ...περιττό να πω, πως αν ήταν μοτοσικλέτα αντί του ΙΧ, θα τον είχε σκοτώσει τον αναβάτη, ή θα τον είχε αφήσει ανάπηρο...

Ο σημερινός φταίχτης, οδηγούσε ευθεία, ενώ ταυτόχρονα μιλούσε από το ανοιχτό παράθυρο σε γνωστό του και χαριεντίζονταν...λογικό αποτέλεσμα, όταν κινείσαι χωρίς να κοιτάς που πηγαίνεις, να πέσει πάνω στο αμάξι μας, απολογισμός ξηλωμένος προφυλακτήρας και αριστερό φτερό...ευτυχώς, μόνο υλικές ζημιές και σε αυτή την περίπτωση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george.S
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από asilver Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα παιδιά , την έκανα την χοντροπατάτα, την Παρασκευή πρωί-πρωί στις 7 πήγα να μετακινήσω την μηχανή δύο τρία μέτρα περπατιιτά , ήμουν δεξιά της, είχα κατεβασμένο το στάντ το οποίο από ότι κατάλαβα μετά χτύπησε στο παρατημένο στο έδαφος λάστιχο νερού και έκλεισε, νομίζοντας ότι έχω ανοιχτό το στάντ την γέρνω αριστερά να σταθεί και με φεύγει , την βλέπω σαν αε αργή κίνηση να πέφτει στην τσιμεντένια κολόνα του υπόστεγου, δυστυχώς στο μοναδικό σημείο που βρήκε ήταν και το χειρότερο που θα μπορούσε, στο ρεζερβουάρ και μάλιστα στο νεύρο και είναι και γκρι ματ και είναι και honda,το καλό είναι ότι από κάτω ακριβώς είναι η αντλία οπότε έχει πρόσβαση.Λοιπόν τι να κάνω; Για καινούργιο δεν το συζητάω στο 1000αρικο βγαίνει, ρώτησα εδώ Θεσσαλονίκη για PVR οι περισσότεροι δεν αναλαμβάνουν ρεζερβουάρ μηχανών και όσοι αναλαμβάνουν με λένε ότι δεν αναλαμβάνουν ματ χρώματα, άρα πάμε σε κλασσική μέθοδο; και μετά τον λαμαρινά τι; τοπική ή ολικό βάψιμο; και που; στην Honda ή εξωτερικά, να το βάψω πάλι ματ ,η γυαλιστερό γκρι; είναι και τα αυτοκόλλητα 40Ε το ένα, να το κάνω τοπική και να βάλω ένα BAGSTER tankpad, Όποιος μπορεί ας δώσει τα φώτα του, είμαι από Θεσσαλονίκη.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	451932967_1934820346993603_633554991481863109_n.jpg 
Προβολές:	623 
Μέγεθος:	37,5 KB 
ID:	454937
    Μανούρα!!!
    Εγώ θα έφτιαχνα αυτοκόλλητα (έφτιαξα για το cb 400sf στην Θεσσαλονίκη και μου τα έστειλε και ήταν άψογα)που είναι πολύ οικονομικότερα από τα γνήσια και θα το έβαφα ολόκληρο
    Να μην φαίνεται στο ματ δύσκολο για μπάλωμα

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Δεν είναι τόσο το ματ που πρέπει να βρεις τον βαθμό του για να μοιάζει, το μεταλλικό και περλέ χρώμα απο κάτω.
    Δυστυχώς όσο τέλεια και να μπαλώσεις, στην άκρη της δουλειάς θα δημιουργείται σκιά με μηχανικό τρόπο.

Καινούριο είναι, μπορεί να τραβηχτεί με εξωλκέα λίγο και να στοκαριστεί.

Εγώ θα το άφηνα για το χειμώνα..

Να μας μείνει όμως ότι δεν μετακινούμε και δεν καβαλάμε ποτέ την μοτό από δεξιά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Για πήγαινε εδώ να δεις τι θα σου πουν...
    http://www.tat.toopaint.gr/contact.htm

Ακατάλληλο μέλος Το avatar του/της asxetost
    Με είδα πριν κάτι μέρες να έρχομαι πιο κοντά σε ατύχημα από ποτέ, μες στην πόλη στο γυρισμό από βόλτα πέριξ Αττικής.
    Το οξύμωρο είναι οτι ο λόγος της παρολίγον πρόσκρουσης ήταν οτι είχα πολύ χαμηλότερο ρυθμό από οτι συνήθως και ένιωθα κυριολεκτικά έρμαιο στην πιθανή μαλακία του κάθε ενός.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι τόσο το ματ που πρέπει να βρεις τον βαθμό του για να μοιάζει, το μεταλλικό και περλέ χρώμα απο κάτω.
    Δυστυχώς όσο τέλεια και να μπαλώσεις, στην άκρη της δουλειάς θα δημιουργείται σκιά με μηχανικό τρόπο.

Καινούριο είναι, μπορεί να τραβηχτεί με εξωλκέα λίγο και να στοκαριστεί.

Εγώ θα το άφηνα για το χειμώνα..

Να μας μείνει όμως ότι δεν μετακινούμε και δεν καβαλάμε ποτέ την μοτό από δεξιά.
    Η τελευταία παράγραφος είναι όλο το ζουμί,
    Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που απάντησαν
    Τελικά δεν γίνονταν με pvr, κατέβασα με την βοήθεια του μάνουαλ το ρεζερβουάρ, έβγαλα την αντλία και την τάπα, το πήγα σε έναν φίλο λαμαρινά τον κέρασα μια μπύρα και το έφερε στα ίσια, λόγο του ότι έκανε κάποια σημαδάκια η η μπογιά ψάχτηκα για βάψιμο, αλλά από την μία η Θεσσαλονίκη είναι φαρμακείο 190-250 χωρίς φπα από αυτούς που ειδικεύονται στις μηχανές και από την άλλη δεν το έπαιρνα απόφαση για ολική βαφή για σημαδάκια σε μια περιοχή 3Χ2 εκατοστά, έτσι το πήγα και με βάλανε στο μισό περίπου ρεζερβουάρ καρμπόν μεμβράνη μη πειράζοντας αυτοκόλλητα, 50Ε, συναρμολόγηση, έλεγχος για διαρροές και τέλος το αποτέλεσμα με ικανοποιεί κατά 95%, αν το βαρεθώ μπορεί μελλοντικά να βάλω BAGSTER, κάποια στιγμή θα ανεβάσω φώτο

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Με είδα να διασχίζω την Σλοβενία με βροχή και κρύο .
    Οριακά έβαλα τα κλάματα όμως όταν έφτασα στην λίμνη Μπλεντ.
    Είναι από τα πιο όμορφα φυσικά τοπία που έχω δει ποτέ μου .
    The Dirty Harry

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    ΜΗΝ χάσεις τη λίμνη Bohinj (κάπως έτσι) λόγο παραδίπλα!!!
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Με είδα να διασχίζω την Σλοβενία με βροχή και κρύο .
    Οριακά έβαλα τα κλάματα όμως όταν έφτασα στην λίμνη Μπλεντ.
    Είναι από τα πιο όμορφα φυσικά τοπία που έχω δει ποτέ μου .
    Από την Αυστρία στη Σλοβενία πέρυσι τον Αύγουστο άναψα τα θερμαινόμενα γκριπ

Όμως οι επαρχιακοί δρόμοι αυτής της χώρας όπου και να είσαι σε αποζημιώνουν με την πράσινη ομορφιά τους σε νερά και δάση.

Παλαιό μέλος
    Υδρόψυξη αναβάτη

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG-5b69480bc488a410b8b6750930a5eefd-V~2.jpg 
Προβολές:	173 
Μέγεθος:	117,9 KB 
ID:	455386
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG-5c8c67fbf5e19717deea202e9b3394aa-V~3.jpg 
Προβολές:	174 
Μέγεθος:	113,7 KB 
ID:	455387

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Ωραίος! Πού είναι;
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Ωραίος! Πού είναι;
    Πλατανιστός, νότια Εύβοια. Ο συγκεκριμένος καταρράκτης είναι εύκολα προσβάσιμος αφού είναι δίπλα σε ασφάλτινο δρόμο. Έχει και καντίνα με τραπεζάκι για καφέ ή σνακκατω από τα πλατάνια. Πολύ ωραίο σημείο για εκδρομή.

Όμως υπάρχει μονοπάτι ακριβώς δίπλα στο ρεμα και υπάρχουν κι άλλοι καταρράκτες όπως και σημεία για μπάνιο πολύ όμορφα.Το ρέμα καταλήγει στην παραλία Ποτάμι.

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα... Vol II
    από amyroukai στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1497
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2023, 20:54
  2. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  3. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255