Μια ερώτηση...
Υπάρχει κάτοχος του Honda Adv350 που να έχει ρυθμίσει το φανάρι μπροστά;
Η μικρή σκάλα είναι ενοχλητική (σαν μεγάλη σκάλα)...
Μήπως το έχει ρυθμίσει κάποιος;
Ευχαριστώ !!!
Μια ερώτηση...
Υπάρχει κάτοχος του Honda Adv350 που να έχει ρυθμίσει το φανάρι μπροστά;
Η μικρή σκάλα είναι ενοχλητική (σαν μεγάλη σκάλα)...
Μήπως το έχει ρυθμίσει κάποιος;
Ευχαριστώ !!!
Στο manual αναφέρεται που βρίσκεται η βίδα ρύθμισης
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Στο manual του ιδιοκτήτη 162 σελ. δεν αναφέρεται τίποτα για βίδα ρύθμισης ... Εκτός αν υπάρχει σε κάποιο άλλο manual (τεχνικού Honda)
Με ένα Philips 2αρι, μακρι σχετικά , από την κάτω μεριά του φαναριού (σχεδόν παράλληλα με τις μπουκάλες ).
Θα προσπαθήσω να βρω τη φωτό από το service manual.
Βρήκα την φωτό , είναι από το ηλεκτρονικό manual των συνεργείων ( την έβγαλα στην λούφα για να προσπαθήσω να κάνω την ρύθμιση μόνος μου αργότερα , γιατί στο συνεργείο θέλανε να λύσουν το μισό μούτρο για την ρύθμιση
Το θέμα είναι ότι είμαι διακοπές , μπαίνω από κινητό και δεν ξέρω πως να ανεβάσω φωτό από κινητό (αν γνωρίζει κανείς ας μου πει )
Σκύβεις ΠΟΛΥ χαμηλά, και έχεις και φακό μέχρι να το καταλάβεις...
Μετά την πρώτη φορά το βρίσκεις και στο σκοτάδι...
Σ ευχαριστώ πολύ... Καλές διακοπές !!!
Σε μια δυο φορές θα τα έχεις ρυθμίσει μια χαρά ...
Εμένα στην αρχή όλοι μου έπαιζαν τα φώτα
Για πειτε ρε σεις που χετε ρυθμισει και φωτα ....
Εγω σε αλλο σκουτερ ( joyride 300) τα ρυθμισα να φεγγουν λιγο πιο μακρυα , γιατι εκτος πολης και σκοταδι δεν εβλεπα τη μυτη μου .
Ακριβως οπως το μηχανακι του τιτλου βρεθηκε καπου εκει η βιδα και το αποτελεσμα ειναι μεν ικανοποιητικο αλλα στο δρονο φαινεται σαν να εχει μπει η μια σκαλα μεσα στην αλλη .
Δηλ βλεπω τον δρομο σαν να εχω δυο φωτα διαφορετικα και το ενα φεγγει πανω στο αλλο κανοντας ενα κατι σαν σκιά μεσα στο αλλο .
Είναι δυο φώτα (στο honda ) και πρέπει να τα ρυθμίζεις και τα δύο