Σελίδα 159 από 180 ΠρώτοΠρώτο ... 59109149154155156157158159160161162163164169 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.371 έως 2.385 από 2693

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...ΙΙ

Μέλος Το avatar του/της Phantom
    1. Ναι, τα ασύρματα (WiFi) κουδούνια συνδέονται στο Router του σπιτιού. Από εκεί και μετά το τι κάνουν και πως λαμβάνεις ειδοποίηση (και εικόνα/ήχο) τεχνικά είναι μια άλλη υπόθεση και εξαρτάται από το μοντέλο.
    2. Τι εννοείς αυτόνομη σύνδεση; Πολλά κουδούνια έχουν θύρα ethernet αλλά αυτή πρέπει να συνδεθεί στο switch του router (ή κάποιο άλλο switch στο δίκτυο) παρακάμπτοντας στην ουσία την σύνδεση Wi-Fi
    3. Αν ψάχνεις απλά ένα "ασύρματο κουδούνι με κάμερα" με δική του χωριστή οθόνη (μέσα στο σπίτι) που να μην χρειάζεται να συνδεθεί σε κάποιο router και στο internet, τότε ΜΗΝ ψάχνεις για κουδούνι Wi-Fi. Ψάξε για ασύρματο κλειστό κύκλωμα κουδουνιού με κάμερα.
    4. Αν ψάχνεις ένα ασύρματο κουδούνι που να συνδέεται απευθείας με το κινητό σου ή κάποιο tablet (χωρίς παρεμβολή router) τότε μπορεί και να υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε κάποιο πολύ εξελιγμένο μοντέλο, αλλά η τιμή θα είναι φαρμακερή, και φυσικά θα έχεις και άλλα προβλήματα κατά τη λειτουργία (π.χ. το τηλέφωνο/tablet δεν θα μπορεί να συνδεθεί σε άλλο WiFi όσο το "κουδούνι" είναι συνδεμένο στο τηλέφωνο)

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Δεν πολυκαταλαβαινω τι θα πει αυτόνομη σύνδεση...

Αν η λογική είναι να μην είναι οι κάμερες στο router που είναι συνδεδεμένο στο internet, τότε πολύ απλά, βάλε ένα παλιό router και φτιάξε ένα 2ο δίκτυο που δεν θα έχει σύνδεση πουθενά.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Ευχαριστώ πολύ! Θα τσεκαρω και θα ρωτήσω αν έχω άλλη απορία.

Αυτόνομα εννοώ να συνδεθούν μεταξύ τους χωρίς την ανάγκη router.

Μέλος Το avatar του/της Sorath
    Αυτόνομο κουδούνι, δηλαδή χωρίς σύνδεση σε router, θα είναι μόνο πομπός-δέκτης αν είναι ασύρματο ή δυο συσκευές που ενώνονται καλωδιακά, και δεν θα μπορείς να το ελέγχεις απο το κινητό σου, είτε είσαι σπίτι, είτε εκτός.

Το χρειάζομαι μόνο για το κουδούνι και την εικόνα - ήχο. Το άνοιγμα της πόρτας θα το διατηρήσω ξεχωριστό.

Δεν θέλω να διαχειριστεί άλλη λειτουργία της πόρτας. Έχουν αναγνώστη κάρτας που μαζί με την κωδικοποίηση του wifi τα θεωρώ τεράστιο κενό ασφαλείας.

Τότε όπως έγραψα παραπάνω κοίτα για κλειστό κύκλωμα θυροτηλεφώνου. Βγαίνουν και σε ασύρματα (με δική τους συχνότητα και κωδικοποίηση).
    Δεν έχει νόημα να κοιτάς για WiFi αν θες να παρακάμψεις το.. WiFi και το router!

Θέλω να αποφύγω την εγκατάσταση καλωδίου ethernet γιατί είναι βαμμένο το σπίτι με τα κουτιά κλειστά κ.λπ.
    Αν είναι κοντά σε τιμή αυτά που λες θα τα δω και αυτά.

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση (αν θεωρείται διαφήμιση ας σβήσει το μήνυμα κάποιος διαχειριστής) πήγαινε μια βόλτα μέχρι τον Καυκά της γειτονιάς σου (ή οποιοδήποτε παρόμοιο κατάστημα) και θα σου δώσουν αρκετές λύσεις ανάλογα με το budjet σου.
    Επαναλαμβάνω, υπάρχουν πλέον και πολύ καλές ασύρματες λύσεις με δικό τους ασύρματο "δίκτυο" (η σωστή λέξη είναι πρωτόκολλο)

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Υπάρχουν πλέον καθόλου sites να μπορείς να κατεβασεις τραγούδια ΜΡ3 μεμονωμένα όχι δισκογραφία ολοκληρη; Όχι αυτά τα σαιτ που κάνουν μετατροπή τα βίντεο του ΥΤ και το τραγούδι βγαίνει χάλια, αλλά ΜΡ3 κανονικά όπως το παλιό e-mule πχ.

270° firing order
    Καλησπέρα.
    Το Soulseek έδινε αυτή την δυνατότητα ,λογικά υπάρχει ακόμα σαν μέσο ανταλλαγής μουσικής.Εντελώς p2p διανομή.
    Είναι πρόγραμμα και όχι σελίδα/blog .
    when life gets complicated... i ride.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    νομίζω οτι τα site που κάνεις ουσιαστικά κατέβασμα απο youtube ή οι αντίστοιχες εφαρμογές/app,
    δεν έχουν πλέον θέματα ποιότητας.

Κ πιθανολογώ, εκτός αν βάζουν τίποτα περίεργα metadata, οτι είναι και ασφαλέστερα απο p2p

Παλαιό μέλος Το avatar του/της borgiriadis1
    Καλησπέρα σας. Μου χάλασε ο εκτυπωτής στο γραφείο και έχω χαθεί με τις επιλογές που βρίσκω και θα ήθελα βοήθεια αν έχετε να μου προτείνετε.
    Τι κάνω:
    *Η χρήση που κάνω είναι να βγάζει καμία 20 σελ max την μέρα έγχρωμες
    *1-2 φορές την εβδομάδα (~10 σελ την βδομάδα) τυπώνω σελ Α4 80gr (πολύ λεπτό χαρτόνι) έγχρωμες κ αυτές.

Τι θέλω:
    *Να είναι laser
    *Να συνδέεται σε δίκτυο (ethernet οπωσδήποτε, wifi δεν με απασχολεί είτε έχει είτε όχι)
    *Να έχει οικονομικά toner (τύπου 20-25€ το ένα ή και φθηνότερα δεν με πειράζει)και όχι κάθε φορά να με συμφέρει να αγοράσω καινούριο εκτυπωτή.
    *Να μην είναι μάρκα που βγάζει κάποια φάρμα βορειοανατολικά του Πεκίνου.
    *Και να μην χρειαστεί να πουλήσω ένα νεφρό για να τον πάρω. (250-300€ το πολύ)
    *Τέλος δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι πολυμηχανιμα γτ μόνο εκτυπώσεις θα κάνω έτσι κι αλλιώς.

Όποιος έχει κάτι να προτείνει είναι ανοιχτός σε ιδέες γτ έχω πελαγωσει.

270° firing order
    Καλησπέρα.
    Το τελευταίο μηχάνημα που αγόρασα πριν 2 περίπου χρόνια για δουλειά γραφείου ήταν της μάρκας Brother.
    Ακούγεται γελοίο αλλά είναι Ιαπωνικά -σαν εταιρία τουλάχιστον.Λογικά παίζουν στις τιμές που θέλεις-εγώ έχω ακριβότερο γιατί ήθελα και άλλες λειτουργίες.
    Από εκεί και πέρα επειδή περάσαν αρκετά από τα χέρια μου-printers/plotters έχω να πω πως είναι μπ@@ρδελα όλα, και τα HP/Canon/Ricoh που είχα/έχω.
    Γνήσια μελάνια να βάζεις ,δεν είχα μηχάνημα που έβαλα αφτερμαρκετ και δεν χάλασε ή δεν χάλασε γρηγορότερα έστω.

εντιτ Τονερς με 25Ε και λιγότερα δύσκολα θα βρεις.-άκυρο λάθος,υπάρχουν απλά εγώ ψωνίζω μεγάλα συγνώμη.
    when life gets complicated... i ride.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Για δες τι μπορεί να βρεις σε Kyocera. Διαβάζω ότι ο Kyocera P5021cdn είναι πολύ καλός. Είναι παλιό μοντέλο, αν το πετύχεις μεταχειρισμένο νομίζω θα είσαι μια χαρά. Αλλιώς δες τι βγάζουν τώρα, πχ:

https://www.skroutz.gr/s/35729777/Ky...ile-Print.html
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από borgiriadis1 Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σας. Μου χάλασε ο εκτυπωτής στο γραφείο και έχω χαθεί με τις επιλογές που βρίσκω και θα ήθελα βοήθεια αν έχετε να μου προτείνετε.
    Τι κάνω:
    *Η χρήση που κάνω είναι να βγάζει καμία 20 σελ max την μέρα έγχρωμες
    *1-2 φορές την εβδομάδα (~10 σελ την βδομάδα) τυπώνω σελ Α4 80gr (πολύ λεπτό χαρτόνι) έγχρωμες κ αυτές.

Τι θέλω:
    *Να είναι laser
    *Να συνδέεται σε δίκτυο (ethernet οπωσδήποτε, wifi δεν με απασχολεί είτε έχει είτε όχι)
    *Να έχει οικονομικά toner (τύπου 20-25€ το ένα ή και φθηνότερα δεν με πειράζει)και όχι κάθε φορά να με συμφέρει να αγοράσω καινούριο εκτυπωτή.
    *Να μην είναι μάρκα που βγάζει κάποια φάρμα βορειοανατολικά του Πεκίνου.
    *Και να μην χρειαστεί να πουλήσω ένα νεφρό για να τον πάρω. (250-300€ το πολύ)
    *Τέλος δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι πολυμηχανιμα γτ μόνο εκτυπώσεις θα κάνω έτσι κι αλλιώς.

Όποιος έχει κάτι να προτείνει είναι ανοιχτός σε ιδέες γτ έχω πελαγωσει.
    Τα παραπάνω ακούγονται σαν "θέλω μηχανάκι επώνυμο, οικονομικό και φουλ έξτρα, αλλά έως 1.500€".

Γιατί laser; Έγχρωμη εκτύπωση, 20 σελίδες την ημέρα, και 250-300€, για μένα πας αποκλειστικά σε inkjet. Δες ink tank εκτυπωτές.
    Life begins at 45°.

Παρόμοια θέματα

1. Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...
    από blackbusa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2314
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2018, 15:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2017, 09:58
  3. Μια βοήθεια από androidάδες....
    από Ζεύκας στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2016, 11:46