Καλημέρα παιδιά , την έκανα την χοντροπατάτα, την Παρασκευή πρωί-πρωί στις 7 πήγα να μετακινήσω την μηχανή δύο τρία μέτρα περπατιιτά , ήμουν δεξιά της, είχα κατεβασμένο το στάντ το οποίο από ότι κατάλαβα μετά χτύπησε στο παρατημένο στο έδαφος λάστιχο νερού και έκλεισε, νομίζοντας ότι έχω ανοιχτό το στάντ την γέρνω αριστερά να σταθεί και με φεύγει , την βλέπω σαν αε αργή κίνηση να πέφτει στην τσιμεντένια κολόνα του υπόστεγου, δυστυχώς στο μοναδικό σημείο που βρήκε ήταν και το χειρότερο που θα μπορούσε, στο ρεζερβουάρ και μάλιστα στο νεύρο και είναι και γκρι ματ και είναι και honda,το καλό είναι ότι από κάτω ακριβώς είναι η αντλία οπότε έχει πρόσβαση.Λοιπόν τι να κάνω; Για καινούργιο δεν το συζητάω στο 1000αρικο βγαίνει, ρώτησα εδώ Θεσσαλονίκη για PVR οι περισσότεροι δεν αναλαμβάνουν ρεζερβουάρ μηχανών και όσοι αναλαμβάνουν με λένε ότι δεν αναλαμβάνουν ματ χρώματα, άρα πάμε σε κλασσική μέθοδο; και μετά τον λαμαρινά τι; τοπική ή ολικό βάψιμο; και που; στην Honda ή εξωτερικά, να το βάψω πάλι ματ ,η γυαλιστερό γκρι; είναι και τα αυτοκόλλητα 40Ε το ένα, να το κάνω τοπική και να βάλω ένα BAGSTER tankpad, Όποιος μπορεί ας δώσει τα φώτα του, είμαι από Θεσσαλονίκη.![]()