Σελίδα 32 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 2227282930313233343536374282 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 1410

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Τις καλησπέρες μου, ξέρει κανείς πώς διαπιστώνω ότι έχει γίνει η σύνδεση του επαγγελματικού λογαριασμού με το IRIS σωστά;

Έχω επιβεβαιώσει ότι ο λογαριασμός είναι καταχωρημένος στο TAXIS και ότι είναι συνδεδεμένος με το POS και το IRIS.

Δεν έχω λάβει όμως κάποιο ατομικό QR Code...

Στο e - banking λέει ότι η υπηρεσία IRIS είναι ενεργοποιημένη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    Εχω κ γω ενα τετοιο πονηρο γειτονα..επειδη να βαλει μυαλο δεν παιζει πρεπει να βρεις τροπο να του σπασεις την βολεψη του
    Εγω αυτο που εκανα ηταν επειδη το παπι δεν εχει το απαραιτητο μηκος ωστε να κρατησει ολοκληρη θεση σταθμευσης για αμαξι
    πηγαινα κ εβαζα κολλητα πισω το δικο μου παπι,οποτε οταν θα επαιρνε το δικο του δεν θα ειχε χωρο να μπει το αμαξι του
    Επισης ξεχασα να αναφερω οτι εκτος απο το παπι επι χρονια(φανταστειτε ποτε ειναι αυτη η φωτο απο google maps)
    εβαζε κ κατι τετοια και κανεις δεν του ελεγε τπτ
    Εγω σαν καινουργιος στη γειτονια(σογαμπρος δλδ)
    με το που τα ειδα μου ανεβηκε η πιεση και φυσικα πηγαν
    στον καδο χωρις πολλα πολλα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_20240827_194814.jpg 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	76,7 KB 
ID:	455415

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Είναι πεζόδρομος;

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Επισης ξεχασα να αναφερω οτι εκτος απο το παπι επι χρονια(φανταστειτε ποτε ειναι αυτη η φωτο απο google maps)
    εβαζε κ κατι τετοια και κανεις δεν του ελεγε τπτ
    Εγω σαν καινουργιος στη γειτονια(σογαμπρος δλδ)
    με το που τα ειδα μου ανεβηκε η πιεση και φυσικα πηγαν
    στον καδο χωρις πολλα πολλα

Εγώ θα τα έπαιρνα για το τζάκι και αν ήθελε ας έλεγε κάτι....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος Το avatar του/της Ilias_83
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Ενάντια στις δεσμέυσεις είμαστε όλοι, μην το ρίχνουμε όμως μόνο στην χαμηλή παιδεία.

Κάθε χώρος χαρακτηρισμένος σαν οικία έχει αποδώσει το χαράτσι (~1.450.000δρχ / 1989) που αντιστοιχεί σε μία θέση στάθμευσης
    στο πάρκιν που θα διαμορφώσει το αντίστοιχο υπουργείο κ.λπ.
    Δεν ξέρω πόσοι έχετε το προνόμιο να γνωρίζετε κάποιο τέτοιο παρκιν, δεν έχω υπόψιν μου κάποιο.
    Ο δημόσιος χώρος που ορίστηκε να διαμορφωθεί έτσι στην γειτονιά μου, νοικιάζεται από κάποιον που δεν του ανήκει
    στον τοπικό μεγαλοεπιχειρηματία, με σκοπό να επικαλεστεί χρησικτησία στα 51 χρόνια.
    Του δημόσιου χώρου που θα διαμορφωνόταν παιδική χαρά εξωτερικά.

Όταν τα αληταριά της βουλής, προίκισαν παιδιά και εγγόνια με τα χρήματα μας και δεν έχει ασχοληθεί κανείς να ορίσει έστω, με μια σήμανση
    την πινακίδα του οχήματος που παρκάρει στο σημείο κ.λπ. είναι άδικο να το ρίχνουμε μόνο στην χαμηλή ποιότητα των πολιτών.
    Φυσικά και δεν είναι μόνο η χαμηλή παιδεία, το ζήτημα είναι πολύ πιο σύνθετο, ένα κομμάτι του οποίου περιγράφεις.
    Ωστόσο και από την άλλη αποτελεί με τον ίδιο τρόπο απλούστευση (όπως και το "δεν υπάρχει παιδεία") να πει κάποιος φταίνει οι 300.
    Και αυτούς τους 300 ποιος τους έβαλε εκεί; (Ρητορικό το ερώτημα φυσικά)

Υ.Γ.: Η συζήτηση, όσο και αν είναι ενδιαφέρουσα, αρχίζει να ξεφεύγει από τα πλαίσια του χώρου στον οποίο γράφουμε και προσωπικά προτιμώ να μην την κάνω διαδικτυακά.
    No one told you when to run,
    you missed the starting gun

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Είναι πεζόδρομος;
    οχι ειναι κανονικα δρομακι στενο που επιτρεπεται η κινηση
    απλα εχουν βαλει αυτες τις τετραγωνες πετρες για καποιο λογο
    η γραμμη που ειναι με αλλο χρωμα ουσιαστικα οριοθετει τον δρομο κ απο μεσα μπορεις να παρκαρεις

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    οχι ειναι κανονικα δρομακι στενο που επιτρεπεται η κινηση
    απλα εχουν βαλει αυτες τις τετραγωνες πετρες για καποιο λογο
    η γραμμη που ειναι με αλλο χρωμα ουσιαστικα οριοθετει τον δρομο κ απο μεσα μπορεις να παρκαρεις
    Αν βάζουν κώνους, καρέκλες, κ.λπ, παίρνεις ένα τηλ την αστυνομία και έρχεται να κόψει κλήση για κατάληψη οδοστρώματος (νομίζω 300€), μάλλον δε θα ξανασυμβεί.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Αν βάζουν κώνους, καρέκλες, κ.λπ, παίρνεις ένα τηλ την αστυνομία και έρχεται να κόψει κλήση για κατάληψη οδοστρώματος (νομίζω 300€), μάλλον δε θα ξανασυμβεί.
    Το δοκιμασα αλλα δυστυχως ειναι δυσκολα υλοποιησιμο
    πιο ευκολα πιανεις το τζοκερ
    πρεπει να πετυχουν καποιον εκεινη την ωρα που θα ερθουν
    να τοποθετει ή με καποιο τροπο να εξακριβωσουν εκεινοι ποιος τα τοποθετησε
    Δεν παιζει δλδ το σεναριο τους λεω ξερω ποιος τα βαζει->πεφτει προστιμο

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ό,τι βρίσκεις εκεί το πετάς κάθε φορά στα σκουπίδια. Κάπου μακριά. Αν είναι όχημα που παρκάρει νόμιμα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (και ούτε πρέπει). Ζώα υπάρχουν παντού. Αν παίζουν στο όριο του νόμου, προχώρα παρακάτω. Ή κάνε αντίστοιχα, αν έχεις όρεξη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Το βραδυ ξερογκαζιες μπροστά στην πορτα του. Το πρωι ζεσταμα επίσης μπροστά στην πορτα του.

Αν ειναι εφικτό να μη σε δει κανεις, μετακινεις το παπι αλλα δεν παρκαρεις εκει. Ασε την ελευθερη να μπει αλλος. Ή ακομα καλυτερα να γυρισει και να δει το παπι σε αλλη θεση.
    Βασικα και να σε δει κανεις στα τετοια σου. Σε περιπτωση καταγγελίας δεν πρεπει να σε πετυχει η αστυνομια να το κανεις; Αν και δε νομιζω να ασχοληθει κανεις απο τη γειτονια.

Το σιγουρο ειναι πως ότι και να κανεις ξεκινάς κοντρα και αντιπάθεια, εφόσον δεν σε θίγει άμεσα. Οπότε κανεις τουμπεκι αλλα του την φυλάς για το μέλλον.

Μέλος Το avatar του/της Phantom

Ο δρόμος αυτός ονομάζεται τύπου woonerf. Στα Ελληνικά τον αποδίδουμε τον όρο και σαν "δρόμο ήπιας κυκλοφορίας". Και κανονικά ο δρόμος πρέπει να κάνει και σπασίματα.
    Σε "κανονικό" δρόμο woonerf οι θέσεις στάθμευσης είναι μετρημένες και λίγες.

Άσχετα με αυτό όμως..
    Με αυτό που δείχνεις στη φωτογραφία, το παπί το μαζεύει η τροχαία άνετα με μια καταγγελία. Και αυτό γιατί το παπί θεωρείται οτι καταλαμβάνει το (νοητό) πεζοδρόμιο και όχι το (επίσης νοητό) χώρο στάθμευσης "παρά το πεζοδρόμιο".
    Αυτό βέβαια αν ο τροχονόμος που θα έρθει δεν είναι μπάρμπας 55 ετών λίγο πριν την σύνταξη, και γνωρίζει τους νόμους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    η αυθαιρεσια και η ασυδοσια κυριαρχουν γιατι τους βολευουν ολους
    δεν θα καταγγειλω τον αλλον για καταληψη οδοστρωματος γιατι θα το κανω κι εγω πιο περα
    για τον ιδιο λογο θα παρκαρω διπλοσειρα θα πεταξω κρυφα μπαζα θα περασω με κοκκινο θα χωσω μονιμη ομπρελα στην παραλια θα χτισω αυθαιρετο θα λαδωσω κλπ
    ....δυστυχως

Μέλος Το avatar του/της Phantom
    Δεν θα κυνηγήσω κάποιον με βάση "το γράμμα του νόμου" αλλά δεν θα μείνω και αδιάφορος στην ασυδοσία.
    Σκοπός κάθε γενιάς είναι (ή θα έπρεπε να είναι) να αφήσει μια καλύτερη κατάσταση και κουλτούρα στην επόμενη γενιά, στα παιδιά της.

Οπότε, αν έχεις ανάγκη μια μέρα (ή μια εβδομάδα) να κάνεις κάποια εργασία στο σπίτι σου και θες να φορτώσεις / εκφορτώσεις κτλ και μου πιάσεις μια θέση στάθμευσης στο οδόστρωμα με μια παλιοκαρέκλα, δεν θα πω τίποτα.
    Αν όμως το κάνεις συνήθεια για να βολεύεσαι, μια χαρά θα σε καταγγείλω και θα κοιμάμαι και ήσυχος τα βράδια.
    Αντίστοιχα δεν θα καταλάβω κι εγώ το οδόστρωμα για να βολεύομαι, κι ΑΝ ΠΟΤΕ θελήσω να κάνω μια εργασία, θα προσπαθήσω να ενημερώσω τους πάντες τριγύρω και να "καταλάβω" το οδόστρωμα όσο λιγότερο γίνεται και με όσο το δυνατόν λιγότερο αντίκτυπο στους γύρω μου.

Απλό είναι. Κοινή λογική χρειάζεται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει όλα να είναι άσπρο ή μαύρο.. Έχω βαρεθεί αυτό τον μηδενισμό που επικρατεί μερικές φορές...
    Τελευταία τροποποίηση από Phantom; 27/08/2024 στις 23:17. Αιτία: Γενίκευση για αποφυγή παρεξηγήσεων

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Όπως μου είχε πει μια Σκωτσέζα γιαγιά πριν ~14 χρόνια: "Common sense is not so common"
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Τις καλησπέρες μου, ξέρει κανείς πώς διαπιστώνω ότι έχει γίνει η σύνδεση του επαγγελματικού λογαριασμού με το IRIS σωστά;

Έχω επιβεβαιώσει ότι ο λογαριασμός είναι καταχωρημένος στο TAXIS και ότι είναι συνδεδεμένος με το POS και το IRIS.

Δεν έχω λάβει όμως κάποιο ατομικό QR Code...

Στο e - banking λέει ότι η υπηρεσία IRIS είναι ενεργοποιημένη
    Aν την διαδικασια την εκανες μεσω υπολογιστη και οχι κινητου, εισαι οκ. Δεν ερχεται QR code απο' οσο θυμαμαι.

Ειχα κανει την διαδικασια μεσω κινητου εδω και καιρο κι ο λογιστης μου εστειλε μειλ να το κανω γιατι λεει δεν φαινοταν οτι εχω IRIS.
    Τηλεφωνο σε φιλη που δουλευιε στην τραπεζα και εμαθα οτι καποιες λειτουργιες δεν γινονται απο το mobile app.

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3