Σελίδα 33 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 2328293031323334353637384383 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 481 έως 495 από 1410

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Για να πω την αλήθεια, σε ακριβώς τέτοια περίπτωση που έχω στη γειτονία, όποτε βλέπω το μηχανάκι παρκαρισμένο, παρκάρω και το δικό μου δίπλα να μου το φυλάει.
    Καρέκλες και τέτοια τα σπρώχνω με τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.
    Άνθρωποι που νομίζουν ότι όλος ο κόσμος περιμένει την ευκαιρία να τους πάρει το αυτοκίνητο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος
    Aν την διαδικασια την εκανες μεσω υπολογιστη και οχι κινητου, εισαι οκ. Δεν ερχεται QR code απο' οσο θυμαμαι.

Ειχα κανει την διαδικασια μεσω κινητου εδω και καιρο κι ο λογιστης μου εστειλε μειλ να το κανω γιατι λεει δεν φαινοταν οτι εχω IRIS.
    Τηλεφωνο σε φιλη που δουλευιε στην τραπεζα και εμαθα οτι καποιες λειτουργιες δεν γινονται απο το mobile app.
    Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, έστειλα χρήματα χθες χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ ως αριθμό αναφοράς IRIS και πήγανε κανονικά

Τη διαδικασία με το Taxisnet την είχα κάνει αρχικά πολύ καιρό πριν και την είχα ξεχάσει και παιδευόμουν κι εγώ με το app χωρίς αποτέλεσμα.

Καλή σου μέρα

Δεν πάνε και πολύ καλά τα πράγματα με τα made in china μάλλον για να φλεξαρουν έτσι το made in Austria
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_20240828_160539_Facebook.jpg 
Προβολές:	134 
Μέγεθος:	102,8 KB 
ID:	455430
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Έτσι όπως το γράφουν μπορεί όντως να τα μονταρουν μόνο στην Ευρώπη για να κερδίσουν από τους δασμούς εισαγωγής σαν μοτό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Δεν πάνε και πολύ καλά τα πράγματα με τα made in china μάλλον για να φλεξαρουν έτσι το made in Austria

Το "made in" δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι ή αν είναι μια ταμπέλα που την μοστράρει κατά βούληση κάθε κατασκευαστής, εκτός από το made in Germany το οποίο νομίζω με δικαστική απόφαση των Γερμανών σημαίνει ότι είναι μονταρισμένο στη Γερμανία και τουλάχιστον τα μισά εξαρτήματά του είναι Γερμανικά.

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σαν τα ιταλικά κουστούμια....Φτιάχνονται/ράβονται Κίνα, Βιετνάμ, Ταϊλάνδη αλλά βάζουν τα κουμπιά στο Μιλάνο και νάτο το "Made in Italy"
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Παραμύθια, αυτός με το πορτοκαλί μπλουζάκι για Κινέζος μου φαίνεται που έχει μεταμφιεστεί σε Αυστριακό.
    Oldfarts never die

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Το "made in" δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι ή αν είναι μια ταμπέλα που την μοστράρει κατά βούληση κάθε κατασκευαστής, εκτός από το made in Germany το οποίο νομίζω με δικαστική απόφαση των Γερμανών σημαίνει ότι είναι μονταρισμένο στη Γερμανία και τουλάχιστον τα μισά εξαρτήματά του είναι Γερμανικά.
    Φλεξαρουν ανόθευτη αυστριακή καταγωγή. Τώρα που φτιάχτηκαν τα εξαρτήματα, ο θεός κι η ψυχή τους
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Τις καλησπέρες μου, ξέρει κανείς πώς διαπιστώνω ότι έχει γίνει η σύνδεση του επαγγελματικού λογαριασμού με το IRIS σωστά;

Έχω επιβεβαιώσει ότι ο λογαριασμός είναι καταχωρημένος στο TAXIS και ότι είναι συνδεδεμένος με το POS και το IRIS.

Δεν έχω λάβει όμως κάποιο ατομικό QR Code...

Στο e - banking λέει ότι η υπηρεσία IRIS είναι ενεργοποιημένη
    Για ποια τράπεζα;

Η Πειραιώς κάτω από το όνομα σου, σου δίνει την δυνατότητα να καταβάσεις ένα pdf με το QR, το οποίο μπορείς να στείλεις στους πελάτες ηλεκτρονικά ή να το τυπώσεις για πληρωμές εντός καταστήματος.
    Oldfarts never die

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leftos
    Εγω το είχα δηλώσει στο site της τράπεζας απο υπολογιστή δεν μου ήρθε επιβεβαίωση αλλά λειτουργεί κανονικά.
    Και πάμε τώρα στα του καφενείου. Τι απόδειξη κόβεις απο την ταμειακή που ακόμα η δικιά μου δεν έχει επιλογή IRIS...
    Και σε ποια τράπεζα πηγαίνουν τα χρήματα που εγώ έχω μόνο τις 2 απο τις 4 μεγάλες....
    Και τέλος σαν ιδιώτης δεν μπορώ να λάβω χρήματα όπως οι υπόλοιπη φυσιολογικοί φίλοι μου...
    Υπάρχουν πολλά κενά νομίζω.
    LIVE FREEEEE!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SeniorCanardo Προβολή μηνύματος
    Παραμύθια, αυτός με το πορτοκαλί μπλουζάκι για Κινέζος μου φαίνεται που έχει μεταμφιεστεί σε Αυστριακό.
    Αυτος δεν ειναι ουτε Αυστριακος ουτε κινεζος
    ειναι ο Rok Bagoroš,Σλοβενος σταντ ραιντερ της ΚΤΜ

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    και γιατί σήκωσε τα μπατζάκια περιμένουν πλημμύρες ??

Όνομα:	Screenshot from 2024-08-28 18-07-04.jpg 
Προβολές:	114 
Μέγεθος:	48,0 KB 
ID:	455432

you rise you fall you're down then you rise again

Μέλος Το avatar του/της Phantom
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από leftos Προβολή μηνύματος
    Και σε ποια τράπεζα πηγαίνουν τα χρήματα που εγώ έχω μόνο τις 2 απο τις 4 μεγάλες....
    Σε όποια ρύθμισες εσύ το IRIS στον λογαριασμό σου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από leftos Προβολή μηνύματος
    Και τέλος σαν ιδιώτης δεν μπορώ να λάβω χρήματα όπως οι υπόλοιπη φυσιολογικοί φίλοι μου...
    Μπορείς.
    Βασικά σε μία τράπεζα που ξέρω τουλάχιστον, μπορείς να έχεις πολλούς λογαριασμούς και ένας τουλάχιστον να είναι "επαγγελματικός"
    Συνδέεις λοιπόν τον "επαγγελματικό" με IRIS μέσω ΑΦΜ, αλλά συνδέεις και ένα "καταθετικό/ταμιευτηρίου" με IRIS μέσω αριθμού κινητού τηλεφώνου.

Έτσι, αν δώσεις ΑΦΜ η πληρωμή IRIS γίνεται στον επαγγελματικό λογαριασμό (και απαιτούνται τα απαραίτητα παραστατικά), ενώ αν δώσεις το κινητό σου, λαμβάνεις χρήματα σαν ιδιώτης.

Τώρα για το πως κόβεις απόδειξη, απευθύνσου στο λογιστή σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    Αυτος δεν ειναι ουτε Αυστριακος ουτε κινεζος
    ειναι ο Rok Bagoroš,Σλοβενος σταντ ραιντερ της ΚΤΜ
    Αυτός κάνει το βίντεο, δεν είναι στη φώτο. Ο ροκ έχει πιο πολλά μαλλιά!!
    Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 28/08/2024 στις 20:21.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος

οι πωλησεις πανε κατα διαολου και η εταιρεια γενικα περναει μεγαλη κριση. πιθανο να ψαχνουν ηδη και για επενδυτες αλλα αυτο θα το μαθουμε σε κανα 6μηνο. φαινόταν βασικα, ειναι πολυ χλιαρη η αποδοχη ολων των μοντελων της εδω και μια 5ετια και δεν εχει κερδισει κοινο απο τοτε που εβγαλε το 790 και τελικα το ελουσε ασχημα στην πορεια. τα ριχνουν ακομα στα ποδηλατα και τα επιτοκια της αμερικης αλλα δεν θα μπορουν να το κανουν για πολυ. τους εχει στοιχισει και η αξιοπιστια και τα σχεδια και η κινα ειδικα το τελευταιο ειναι μεγαλο προβλημα απο τη στιγμη που ανεβαινουν οι κινεζοι με τα δικα τους οχηματα. αρχιζει να γινετε θολο το ktm made in china με το cfmoto made in china η whatever made in china. αν αποτυχει το 2025 να ανακάμψει θα μπει σε μεγαλες περιπετειες. δεν τους λυπαμαι, 17χιλιαρικα για μεσαιο adventure που σπαει αν φυσηξει λαθος ο αερας και το παιζουν και ready to race.

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3