από μακριά ο θαυμασμός Χαριλαε, θα βγάλουμε κάνα μάτι έτσι και κάνει να στρίψει απότομα
από μακριά ο θαυμασμός Χαριλαε, θα βγάλουμε κάνα μάτι έτσι και κάνει να στρίψει απότομα
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Λοιπόν ξέχασε ΟΛΑ όσα σου έγραψαν
Δεν υπάρχει απάντηση σ αυτό που ρωτάς +
Είναι δηλαδή μια υποκειμενική ερώτηση
Άλλο εσύ άλλο εγώ άλλο η φίλη μου (που δεν έχω) άλλο δική σου
Η μόνη σου λύση είναι η προσομοίωση.
Πάει να πει (αφού ρυθμίσεις το πίσω αμορτισέρ) καβάλα κι άρχισε τις βόλτες
Τότε θα δεις πόσα χλμ μπορείς να κάνεις τη μέρα και άρα και πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις
Υπολόγισε ότι όσο περνάν οι μέρες οι αντοχές θα πέφτουν.
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 27/08/2024 στις 16:12.
ανανήψαντας
Μικρή στενή σκληρή σελα by default. Θεωρητικά κοινός αποδεκτός από τους ncαδες ότι η σέλα είναι μείον στο μηχανάκι αυτό. Και γω μαμά σέλα. Τώρα το είδα σορυ.
Και όχι νορντκαπ αλλά εξίσου κάτι καλό. Θα ανέβει ταξιδιωτικό όταν τελειώσω μετακόμιση και κάποια διαδικαστικά !
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high
Στα 50 μου, δικαβαλο με σύζυγο που δεν πολυγουσταρει μηχανη, εκανα 200χλμ μεχρι το μεσημερι και αλλα 100 χλμ το απογευμα για 10 ημέρες ολα τα χλμ σε αλπικά πασα.
βγαινει.
Στα 51 τραβήξαμε ενα σερι, απο Βερντον,σαιν τροπε (μεσημερι για μπυρα) ,Αλεξανδρεια (βράδι) 8 ωρίτσες ανετα.
Εαν εχετε κάνει δικαβαλο πανω απο 150 χλμ σερι ,τοτε πιστευω οτι γίνεται σε 10 μερες 4000 για εκει που θες.
Αλλωστε, εαν στο πήγαινε που εισαστε ξεκουραστοι και με κεφι να χαζολογατε νεες εικόνες, το πατε σερι με 2-3 στασεις για καφε,και βγεις βραδι ρουμανια ( το εκανα περσι Αθήνα-Βίντιν, κούραση μεν, αλλα μπορεις!) τοτε τα μισα χλμ τα εχεις φαει, και μενουν 9 μερες για 2000 χλμ![]()
Καλησπέρα δεν μιλάω να πάμε Ρουμανία. Πηγα φέτος Ρουμανία με άλλες 2 μηχανές μονοκαβαλος. Απλά επειδή μαρεσε η ιδέα σκέφτομαι και επόμενα ταξίδια αλλά πιθανών δικαβαλος. Σε άλλες χώρες. Απλά αναρωτιέμαι ποσό εύκολο είναι ένα τέτοιου τύπου ταξίδι με την μηχανή . Μπορεί και παραπάνω χιλιόμετρα μπορεί και λιγότερα. Στο μονοκαβαλο οι πραγματικές ελλείψεις ήταν το cruise control . Στο δικαβαλο όμως. Τα πράγματα είναι διαφορετικά
Το ποσο διαφορετικα θα το ανακαλυψεις εσυ γιατι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι
Ξεκινας με μικρες εκδρομες 150-200 χλμ και βλεπεις. Μετα πας σε ταξιδακια 300-400 χλμ και μετα θα ξερεις τι αρεσει, τι δεν αρεσει, τι βελτιωσεις θες κλπ
Η παραμονη πανω στην σελα γινεται πιο ευκολη με μια ζωνη μεσης, μειωνει την κοπωση του σωματος απο τον αερα
ΥΓ. Αν η γυναικα γουσταρει μηχανη μπορει να αντεξει τα παντα, αν οχι θα γκρινιαζει και μεχρι Γλυφαδα να πατε
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Εαν με το που σου γκρινιάζει της υποσχεσαι οτι θα σταματισεις στο πρωτο ΩΡΑΙΟ μαγαζι ΩΡΑΙΑ ΘΕΑ που θα βρείτε, καλυπτεις ευκολα την αποσταση κανα δυο χωριων παρακατω![]()
Περα απο την πλακα, σε συνεργασια,με κοινους στοχους (που περιλαμβανουν ακομα και το ωραιο μαγαζι ) και σεβασμος στην κουραση της συνεπιβατιδας, φτανεις στην ακρη του κόσμου μρ ομορφη διάθεση.
Άλλωστε δεν "πρεπει" να φτασεις καπου σε καποια ωρα. Δεν εισαι δρομολόγιο κτελ.
Βολτα πας, απλα λιγο ποιο μεγάλη .
Όχι βέβαια! Δεν ανέχομαι τέτοια εγώ στο σπίτι μου!
Spoiler:Εμφάνιση
Life begins at 45°.