Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 44 από 44

Θέμα: Ταξίδι με Μότο

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    από μακριά ο θαυμασμός Χαριλαε, θα βγάλουμε κάνα μάτι έτσι και κάνει να στρίψει απότομα
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_3687.jpg 
Προβολές:	310 
Μέγεθος:	96,2 KB 
ID:	455392

you rise you fall you're down then you rise again

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    από μακριά ο θαυμασμός Χαριλαε, θα βγάλουμε κάνα μάτι έτσι και κάνει να στρίψει απότομα
    Μπααααα δε φτάνει ρε Γιάννη άσε κριμα πολύ κριμα
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aris98 Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σας , φέτος το πρόγραμμα είχε ένα ταξίδι με την μοτοσυκλέτα μέχρι την Ρουμανία . Ήταν το πρώτο ταξίδι που έκανα εκτος συνόρων με μοτοσυκλέτα. Στο ταξίδι είχαμε πάει 2 cb500x και ένα tracer 9 gt. Εκτός από τις φανταστικές εικόνες που αποκομίσαμε και την σχετικά παραπάνω οδηγική παιδεία (αν και ο σεβασμός που πήραμε από αυτοκίνητα ήταν πολύ παραπάνω από ότι στην Ελλάδα ) που είδαμε καθως και ίσως από τους πιο διάσημους δρόμους που οδηγήσαμε υπήρχε αρκετή κούραση. Σε ένα ταξίδι 10 ημερών κάναμε 4000 χιλιόμετρα. Στην κάθε μηχανή ο κάθε ένας ήταν μόνος του. Το παράδοξο ήταν ότι το παιδί με το τρεισερ ήταν πιο κουρασμένος από εμάς. Πιστεύεται ότι αυτά τα ταξίδια ακόμα και μεγαλύτερα είναι εύκολο να γίνουν με τα ίδια μηχανάκια αλλά δικαβαλα ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
    Λοιπόν ξέχασε ΟΛΑ όσα σου έγραψαν

Δεν υπάρχει απάντηση σ αυτό που ρωτάς +

Είναι δηλαδή μια υποκειμενική ερώτηση
    Άλλο εσύ άλλο εγώ άλλο η φίλη μου (που δεν έχω) άλλο δική σου
    Η μόνη σου λύση είναι η προσομοίωση.
    Πάει να πει (αφού ρυθμίσεις το πίσω αμορτισέρ) καβάλα κι άρχισε τις βόλτες
    Τότε θα δεις πόσα χλμ μπορείς να κάνεις τη μέρα και άρα και πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις
    Υπολόγισε ότι όσο περνάν οι μέρες οι αντοχές θα πέφτουν.
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 27/08/2024 στις 16:12.
    ανανήψαντας

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Το πιο άβολο;
    Μικρή στενή σκληρή σελα by default. Θεωρητικά κοινός αποδεκτός από τους ncαδες ότι η σέλα είναι μείον στο μηχανάκι αυτό. Και γω μαμά σέλα. Τώρα το είδα σορυ.

Και όχι νορντκαπ αλλά εξίσου κάτι καλό. Θα ανέβει ταξιδιωτικό όταν τελειώσω μετακόμιση και κάποια διαδικαστικά !
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high

Στα 50 μου, δικαβαλο με σύζυγο που δεν πολυγουσταρει μηχανη, εκανα 200χλμ μεχρι το μεσημερι και αλλα 100 χλμ το απογευμα για 10 ημέρες ολα τα χλμ σε αλπικά πασα.
    βγαινει.
    Στα 51 τραβήξαμε ενα σερι, απο Βερντον,σαιν τροπε (μεσημερι για μπυρα) ,Αλεξανδρεια (βράδι) 8 ωρίτσες ανετα.
    Εαν εχετε κάνει δικαβαλο πανω απο 150 χλμ σερι ,τοτε πιστευω οτι γίνεται σε 10 μερες 4000 για εκει που θες.
    Αλλωστε, εαν στο πήγαινε που εισαστε ξεκουραστοι και με κεφι να χαζολογατε νεες εικόνες, το πατε σερι με 2-3 στασεις για καφε,και βγεις βραδι ρουμανια ( το εκανα περσι Αθήνα-Βίντιν, κούραση μεν, αλλα μπορεις!) τοτε τα μισα χλμ τα εχεις φαει, και μενουν 9 μερες για 2000 χλμ

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    Στα 50 μου, δικαβαλο με σύζυγο που δεν πολυγουσταρει μηχανη, εκανα 200χλμ μεχρι το μεσημερι και αλλα 100 χλμ το απογευμα για 10 ημέρες ολα τα χλμ σε αλπικά πασα.
    βγαινει.
    Στα 51 τραβήξαμε ενα σερι, απο Βερντον,σαιν τροπε (μεσημερι για μπυρα) ,Αλεξανδρεια (βράδι) 8 ωρίτσες ανετα.
    Εαν εχετε κάνει δικαβαλο πανω απο 150 χλμ σερι ,τοτε πιστευω οτι γίνεται σε 10 μερες 4000 για εκει που θες.
    Αλλωστε, εαν στο πήγαινε που εισαστε ξεκουραστοι και με κεφι να χαζολογατε νεες εικόνες, το πατε σερι με 2-3 στασεις για καφε,και βγεις βραδι ρουμανια ( το εκανα περσι Αθήνα-Βίντιν, κούραση μεν, αλλα μπορεις!) τοτε τα μισα χλμ τα εχεις φαει, και μενουν 9 μερες για 2000 χλμ
    Καλησπέρα δεν μιλάω να πάμε Ρουμανία. Πηγα φέτος Ρουμανία με άλλες 2 μηχανές μονοκαβαλος. Απλά επειδή μαρεσε η ιδέα σκέφτομαι και επόμενα ταξίδια αλλά πιθανών δικαβαλος. Σε άλλες χώρες. Απλά αναρωτιέμαι ποσό εύκολο είναι ένα τέτοιου τύπου ταξίδι με την μηχανή . Μπορεί και παραπάνω χιλιόμετρα μπορεί και λιγότερα. Στο μονοκαβαλο οι πραγματικές ελλείψεις ήταν το cruise control . Στο δικαβαλο όμως. Τα πράγματα είναι διαφορετικά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Στο δικαβαλο όμως. Τα πράγματα είναι διαφορετικά
    Το ποσο διαφορετικα θα το ανακαλυψεις εσυ γιατι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι

Ξεκινας με μικρες εκδρομες 150-200 χλμ και βλεπεις. Μετα πας σε ταξιδακια 300-400 χλμ και μετα θα ξερεις τι αρεσει, τι δεν αρεσει, τι βελτιωσεις θες κλπ

Η παραμονη πανω στην σελα γινεται πιο ευκολη με μια ζωνη μεσης, μειωνει την κοπωση του σωματος απο τον αερα

ΥΓ. Αν η γυναικα γουσταρει μηχανη μπορει να αντεξει τα παντα, αν οχι θα γκρινιαζει και μεχρι Γλυφαδα να πατε

Ακατάλληλο μέλος Το avatar του/της asxetost
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Φέρε την μαζί μια Δευτέρα να της κάνουμε σεμινάριο.

Δεν κάνω πλάκα
    Είναι δύσκολο εγχείρημα Χάρη πρόσεχε τι λες! Πιο εύκολα θα εκπαιδεύσεις το γάτο μας να πηγαίνει τουαλέτα και να τραβάει καζανακι παρά την κυρα Βαγγελιώ να μην πέφτει πάνω μου σα σακί!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από asxetost Προβολή μηνύματος
    Είναι δύσκολο εγχείρημα Χάρη πρόσεχε τι λες! Πιο εύκολα θα εκπαιδεύσεις το γάτο μας να πηγαίνει τουαλέτα και να τραβάει καζανακι παρά την κυρα Βαγγελιώ να μην πέφτει πάνω μου σα σακί!
    ααααα....ομοιοπαθής κι εσύ;

εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Στο μονοκαβαλο οι πραγματικές ελλείψεις ήταν το cruise control . Στο δικαβαλο όμως. Τα πράγματα είναι διαφορετικά
    Εαν με το που σου γκρινιάζει της υποσχεσαι οτι θα σταματισεις στο πρωτο ΩΡΑΙΟ μαγαζι ΩΡΑΙΑ ΘΕΑ που θα βρείτε, καλυπτεις ευκολα την αποσταση κανα δυο χωριων παρακατω
    Περα απο την πλακα, σε συνεργασια,με κοινους στοχους (που περιλαμβανουν ακομα και το ωραιο μαγαζι ) και σεβασμος στην κουραση της συνεπιβατιδας, φτανεις στην ακρη του κόσμου μρ ομορφη διάθεση.
    Άλλωστε δεν "πρεπει" να φτασεις καπου σε καποια ωρα. Δεν εισαι δρομολόγιο κτελ.
    Βολτα πας, απλα λιγο ποιο μεγάλη .

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Εγώ της δίνω μερικά πιάτα να πλένει.........
    Kαι τα υπόλοιπα τα πλένεις εσύ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Όχι βέβαια! Δεν ανέχομαι τέτοια εγώ στο σπίτι μου!

Spoiler: Εμφάνιση
    Έχω αναλάβει σφουγγάρισμα και πλυντήριο.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Ταξίδι στην βουλγαρια με μοτο αλλα.... πληροφοριες ....
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2016, 07:33
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 05:16
  3. Ταξίδι με CBF-250
    από gpol στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2006, 19:59
  4. Ατύχημα με μοτό ....
    από THEOD στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 27