Παιδια τι χρειαζεται για να μπει καποιος πιστα? θελει φορμα η μπανεις και με κορντουρα? Επισης πρεπει να εχεις καποιο σεμιναριο οδηγησης τυπου css?
δεν νομιζω απο την μερια της πιστα να μην σε αφησουν να μπεις λογω της κορντουρας, απλα εσυ σε ενδεχομενη πτωση θα εχεις πολυ μικροτερη αντοχη στην τριβη σε σχεση με τα δερματα...καλο ειναι ομως να κανεις και ενα τηλ στο drive park και να ρωτησεις...
οχι, δεν πρεπει να εχεις κανει καποιο σεμιναριο ή σχολειο ασφαλους οδηγησης για να μπεις....αλλα αν εχεις κανει σιγουρα θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο γιατι θα ξερεις το τι κανεις και το γιατι το κανεις, και επισης θα εισαι πιο ασφαλης εσυ και αυτοι που χρησιμοποιουν την πιστα παραλληλα με εσενα...
εχε υπ'οψιν σου οτι σε συνθηκες πιστας ισχυουν αλλοι κανονισμοι σε σχεση με τον δρομο...
ωραία αν κανοίσετε καμιά φορα να πάτε σκ και δεχεστε αργους και ορθιους πειτε να ερθω κ εγω να γνωριστουμε κιολας!
motogp! εγω κλασσικα θα είμαι στο Boom για τον αγώνα πιθανότατα απο νωρις. οποιος θέλει ας έρθει απο κει.
Never ride faster than your guardian angel can fly...
σε λιγο ξεκινάω για τον αγώνα. οποιος θέλει ερχεται:
Cafe Boom - Χειμάρας 22 (στο πάρκο της Μπότσαρη επάνω από την Κων. Καραμανλή)
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Μιας και ο καιρος στις Σερρες δεν ειναι φιλοξενος (35-36 βαθμοι και πιθανοτητα βροχης) τελικα ακυρο το σχολειο/trackday που θα πηγαινα. Αλλα επειδη ειχα ξεσηκωθει για πιστα λεω να παω ενα Ρυσιο το ΣΚ να ξεκαπνισω λιγο το RC, να δοκιμασω και το νεο κρανος.
Για αύριο ή μεθαύριο, παμε 10 το πρωι που ανοιγει η πιστα, 3-4 sessions και σπιτι το μεσημερι για φαγητο. Μιλαω με κανα δυο φιλους για να παμε μαζι, αλλα αν ενδιαφερεται και κανεις απο εδω ευπροσδεκτος.
Ανοιχτή πρόσκληση και για αυτήν την Κυριακή το πρωί. Έστω και για καφέ.
Εκτός κι αν βρέχει.