Μπα.....αν το θελει καποιος απο τους γιους μου ,οκ να το παρει.
Αλλα δεν το βλεπω.
Μαλλον θα παει για πουλημα να μπαλωσω καμμια τρυπα.
Μπα.....αν το θελει καποιος απο τους γιους μου ,οκ να το παρει.
Αλλα δεν το βλεπω.
Μαλλον θα παει για πουλημα να μπαλωσω καμμια τρυπα.
Από ενεργητική και παθητική ασφάλεια αν δεν ήταν γερμανικό δεν θα έπαιρνε έγκριση για κυκλοφορία στην Ευρώπη
Έχει σκοτωθεί πολύς κόσμος με γελοίους τρόπους με δαυτο
Αυτό ήταν το δικό μου.
Το αυτοκινητάκι είναι ό,τι πρέπει για πάααααααρα πολλές χρήσεις.
Ταξιδεύει πολύ καλύτερα από τα περισσότερα μικρά αυτοκινητάκια.
Θέλει κάπως ειδικό χειρισμό για το παρκάρισμα (απλά πρέπει να μπαίνεις πολύ κοφτά γιατί αλλιώς θα παιδεύεσαι για ώρες) λόγω μικρού μεταξόνιού αλλά κατά τα άλλα είναι πολύ ευχάριστο.
Εγω νομίζω ότι όποιος το πάρει θα το ευχαριστηθεί.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Oκυβος ερριφθη....Κυριακη ερχομαι Αθηνα και το παιρνω.
Ριξτε καμμια προσευχη μη πατησω καμμια τσιχλοφουσκα, μη φυσαει πανω απο 1,5 μποφορ, και μη με ξεφτυλισει κανα crypton x στην Εθνικη.
Με το καλό να έρθεις και με το ακόμη καλύτερο να φτάσεις.
Τώρα για το crypton για παν ενδεχόμενο βάλε 100αρα μπας και πάρει κάνα άλογο... χαχα.
Σίγουρα είναι το 600; Αυτά τα φανάρια τα είχε το 700
*ειχα το 451 brabus look καινούριο από το 2007 και πουλήθηκε πέρυσι
Και εμένα για 700αρι μου κάνει οπότε καλύτερα, εκτός και εάν είχε πέσει κόψε ραψε σε μούρη και κώλο.
Θα σας πω την Κυριακη που θα εχω και τα χαρτια στα χερια μου.
Παντως ο αδερφος μου καμμια σχεση με πειραγματα και βελτιωσεις.
Νορμαλ το ειχε,εκτος αν αυτος που του το πουλησε ειχε κανει κατι.
At the very quick, because i run like the gay (....στα πολυ γρηγορα γιατι τρεχω σα το μπουστη)
Τα πρωτα κουβαδακια ('98-'02) φορουσαν 600ρι μοτερ, που καθε 60-90 χιλ χλμ ηθελε ανκατασκευη/αλλαγη το μοτερ.
Τα επομενα ('03-'07) φορουσαν ιππερτροφοδοτουμενο (δλδ turbo, αλλα ηθελα να γραψω το ιππ) κινητηρα mitsubishi 700 κυβικων, που δεν ειχε τα θεματα και προβληματα του 600ριου.
Ωραιο, μικρο, χαμηλη καταναλωση. Παρκαρε παντου.
Το ειχα απο το '05 μεχρι και το '08 και παρολο που τα κοροιδευα οταν τα εβλεπα, σωθηκα με αυτο (το πηρα λογω μηδαμινης θεσης παρκινγκ και κυκλοφοριακου εδω στο νησι)
Πουληθηκε καπου το '10 για να γινει τουβλα για το σπιτι που εφτιαχνα τΟτενες
Η επομενη γενια ('07-'14) φορουσε 1000ρι μοτερ (τουρμπο αλλα και ατμοσφαιρα)ηταν λιγο μεγαλυτερο απο τα προηγουμενα και ειχε καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα και πατημα στο δρομο.
Το πηρα με 37χιλ χλμ και τωρα εχω 150+ και μεχρι να λυωσει ευελπιστω να το εχω.
Αν θες τη γνωμη μου. Αν ειναι το 700ρι, μη το δωσεις. Αν μπορεις κρατα το. Οταν εδωσα το 700ρι, εκανα πως και πως να μπορεσω να κΣαναπαρω.
Εχω κανει πολλα χλμ σε εθνικη και με το παλιο, και με το νεο. Εχω δει κοντερισια 155 χλμ οπου και εκει μπαινει ο κοφτης ( ο κανονικος, οχι ο κουραδοκοφτης ακα string)
Αν εχει αερα και πας πανω απο 110-120, το νοιωθεις.... ειναι ο χαρος που σου λεει "ελα"
Μεχρι τα 100 δεν ιππαρχει προβλημα, εκτος και φυσαει ο φυσσουν (ο πετρος)
Σκηνικο που δε ξεχνιεται. Μετα τα τουνελ στη Πατρα, εχει δυνατα ρευματα καθως βγαινεις απο αυτα. Θυμαμαι ημουν μεσσαια λωριδα και πηγαινα γρηγορα να προλαβω το καραβι.
Καθως βγαινω απο ενα τουνελ, η σφαλιαρα του αερα με πεταξε 2 μετρα απο τις μπαρες. Εχω ακομα το χεσμενο σωβρακο απο εκεινο το ταξιδι να το μυρισει οποιος δε με πιστευει.
Απο το '15 και μετα, τα νεα σμαρτακια ειναι ρενω twingo με σημα smart. ο νων νοητο
Οτι βοηθεια η πλΕροφοριες θες, εδω ειμαι![]()
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Μπορώ να επαληθεύσω όλα όσα γράφει ο φίλος OKTANIO εκτός από τη μυρωδιά.
Όντως εάν είναι το 700αρι και σε παίρνει να το κρατήσεις το κρατάς.