Βοηθάει στο να κρατάει το σώμα ακίνητο στη σκόπευση.Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Sorry pou paremveno alla to derma giati einai aparaitito?
(είναι σα να φοράς ένα κορμό δέντρου- δεν είναι σαν τα δερμάτινα της μηχανής )
Βοηθάει στο να κρατάει το σώμα ακίνητο στη σκόπευση.Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
(είναι σα να φοράς ένα κορμό δέντρου- δεν είναι σαν τα δερμάτινα της μηχανής )
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Τα παπούτσια κρατάνε τα πόδια επίπεδα και η δερμάτινη στολή το σώμα σταθερό και δεν σου γλυστράει το όπλο... (που μπορεί να είναι αεροβόλο αλλά ειναι ΒΑΡΥ!!!!
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
σφαίρα από αεροβόλο(ποτηρακια) συνφοιτητή μου που επειδή βρήκε τοίχο , έγινε μπουμεραν και έσκασε στο χέρι μου μου έκανε μόλωπα !Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
δε θέλω να ξέρω τι γίνεται με άλλου είδους σφαίρες !
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
είναι και κάθε τυπικής προστασίας (όταν δε μιλάμε για τουφέκι και οι θυρίδες είναι κοντά η μια στην άλλη )
δεν είναι γι αυτό το λόγο Βανέσα...... εξ' άλλου στα χέρια φοράς και τα γάντια....Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
σφαίρα από αεροβόλο(ποτηρακια) συνφοιτητή μου που επειδή βρήκε τοίχο , έγινε μπουμεραν και έσκασε στο χέρι μου μου έκανε μόλωπα !
δε θέλω να ξέρω τι γίνεται με άλλου είδους σφαίρες !
στο αεροβόλο πιστόλι δεν φοράνε δέρματα.. κινδυνεύουν λιγότερο;![]()
Malista, giafto sto strato varaga sto gamo tou karagiozi, pou pas re karamitro me tin kalokairini paralagi![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Malista, giafto sto strato varaga sto gamo tou karagiozi, pou pas re karamitro me tin kalokairini paralagi![]()
Εσύ ήσουνα ρε και μας χάλασες το γάμο;;;;; :rotflmao: :rotflmao:![]()
στην δική μου ομάδα , η μόνη φορά που φορούσαν στολή (όσοι έκανα τουφέκι )
ήταν στους παννελήνιους !!
+τοις αλλοις στην καισαριανή , υπήρχαν μόνο 2 στολές που ήταν xxxlarge![]()
δυστυχώς οι συνθήκες που ένακα προπόνηση δεν ήταν οι καλύτερες.
παλιά όπλα, χωρίς θερμανση, με όρια στις σφαίρες, χωρίς στολές, το ταβάνι όταν έβρεχε έσταζε , και οι μισες θυρίδες χαλασμένες και η αναμονή για μια θέση να φτάνει τη 1 ώρα !!!
![]()
οπότε καταλαβαίνεις οτι όσο καλό εκπαιδευτή και να χα δε μπορούσαμε να κάνουμε και πολλά πράγματα !!
υπήρχε και ο φόβος μην έρθει καμια σφαιρα στο μάτι -υπήρχαν βλέπεις και οι παντελώς άσχετοι !!!!(με τον εαυτό μου μέσα-στην αρχή τουλάχιστον )
Γι΄αυτό σου λέω.. Έλα στην τοξοβολία.Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
υπήρχε και ο φόβος μην έρθει καμια σφαιρα στο μάτι -υπήρχαν βλέπεις και οι παντελώς άσχετοι !!!!(με τον εαυτό μου μέσα-στην αρχή τουλάχιστον )
Κάνουμε και στο γήπεδο έξω προπόνηση, στη λιακάδα! (όταν έχει)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
............
γι αυτό και στον σταθερό στόχο υπάρχουν ατυχήματα ενώ στην πρακτική ΠΟΤΕ!!!!!!! (εξάλλου 1 ατύχημα στην πρακτική είναι κατά πάσα περίπτωση θανατηφόρο...)
Ρε Βανέσα..... 10Ε έχουν τα γυαλιά της σκοποβολής... έλεος...
κι γω μαζί σου !Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
γι αυτό και στον σταθερό στόχο υπάρχουν ατυχήματα ενώ στην πρακτική ΠΟΤΕ!!!!!!! (εξάλλου 1 ατύχημα στην πρακτική είναι κατά πάσα περίπτωση θανατηφόρο...)
Ρε Βανέσα..... 10Ε έχουν τα γυαλιά της σκοποβολής... έλεος...
απόλυτο δίκαιο έχεις αλλά .....
Ρε τι μου θυμήσατε τώρα ... Πρέπει να μου έχουν μείνει στο πατάρι ένα jacket και ένα όπλο (και ένα χάλκινο στο πανελλήνιο εφήβων) όποιος θέλει του τα χαρίζω.
Τώρα δεν μπορώ να πετύχω ούτε νταλίκα στα πέντε μέτρα. :rotflmao: :rotflmao:![]()
Triple 1050![]()
ΦΕΡΤΑ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Ρε τι μου θυμήσατε τώρα ... Πρέπει να μου έχουν μείνει στο πατάρι ένα jacket και ένα όπλο (και ένα χάλκινο στο πανελλήνιο εφήβων) όποιος θέλει του τα χαρίζω.
Τώρα δεν μπορώ να πετύχω ούτε νταλίκα στα πέντε μέτρα. :rotflmao: :rotflmao:![]()
(πρόλαβα; )
πλάκα κάνω, Βανέσα δικά σου αν τα θες![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
λολολ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΦΕΡΤΑ !!!
(πρόλαβα; )
πλάκα κάνω, Βανέσα δικά σου αν τα θες![]()
δε νομίζω οτι μιλάει σοβαρα !
αν μιλάει όμως .....![]()
![]()
![]()
Θα ανέβω στο πατάρι το βράδυ να δω αν υπάρχουν ακόμα ή τα έχω πετάξει. Δεν κάνω πλάκα. (το όπλο πάντως θα θέλει συντήρηση κάννη και θάλαμο).Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
λολολ!
δε νομίζω οτι μιλάει σοβαρα !
αν μιλάει όμως .....![]()
![]()
![]()
Triple 1050![]()