Σελίδα 22 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 121718192021222324 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 348

Θέμα: BMW R1300 GS/Adventure, M1300 GS (2023)

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    Του παρόντος νήματος Κώστα, R1300GS
    Μεγάλη πετυχεσιά

..nice flight.. Το avatar του/της airmav
    πολύ καθαρή για να εχει φαει πτώση...ουτε μια γρατζουνια? κοπηκε η καδενα κοπανισε στο καπάκι και το εσπασε..λεω εγω...
    ..without engineers, science is just philosophy..

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    Πλαστικό λεβιέ ταχυτήτων ..βγάζω το καπέλο στους Γερμανούς ...
    Τραγικό, τι περίμεναν..
    Βγάζουν διάφοροι από αλουμίνιο αλλά μοιάζουν να προσπαθούν να το κάνουν ευαίσθητο.
    Αν το θέλει κάποιος πρέπει να προσέχει γιατί κάθε κατάστημα έχει άλλη τιμή.

Μου φαίνεται πολύ εύκολο να αντιγραφεί το εργοστασιακό σε πλάκα αλουμινίου που θα του δώσει καλύτερα χαρακτηριστικά
    και από το χυτοπρεσαριστό.

Μέλος
    Αν πάρει κάνεις το enduro πακέτο ο λεβιές είναι από αλουμίνιο και ρυθμιζόμενος.
    Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην το βάλει κανείς όταν με 700€ παίρνεις κάγκελα, ποδιά, ρυθμιζόμενο λεβιέ φρένου και ταχυτήτων, φλας κανονικά και όχι στις χούφτες, κοντές αλουμινενιες μανέτες και κάτι ψιλά ακόμα.
    Τώρα αναφορικά με το πλαστικό, από μόνο του δεν είναι πρόβλημα. Υπάρχουν πλαστικά πιο ανθεκτικά από αλουμίνιο. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν είναι κατασκευαστικό ή σχεδιαστικό το πρόβλημα που οδήγησε στην αστοχία ή απλά έτυχε. Έτσι που το βλέπω μάλλον για σχεδιαστικό πρόβλημα μου φαίνεται.

επόμενο level:πλαστικό τιμόνι uber alles
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    πιθανότατα από πτώση.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Taz Προβολή μηνύματος
    Αν πάρει κάνεις το enduro πακέτο ο λεβιές είναι από αλουμίνιο και ρυθμιζόμενος.
    Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην το βάλει κανείς όταν με 700€ παίρνεις κάγκελα, ποδιά, ρυθμιζόμενο λεβιέ φρένου και ταχυτήτων, φλας κανονικά και όχι στις χούφτες, κοντές αλουμινενιες μανέτες και κάτι ψιλά ακόμα.
    Τώρα αναφορικά με το πλαστικό, από μόνο του δεν είναι πρόβλημα. Υπάρχουν πλαστικά πιο ανθεκτικά από αλουμίνιο. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν είναι κατασκευαστικό ή σχεδιαστικό το πρόβλημα που οδήγησε στην αστοχία ή απλά έτυχε. Έτσι που το βλέπω μάλλον για σχεδιαστικό πρόβλημα μου φαίνεται.
    όλοι λίγο ή πολύ "υπερασπιζόμαστε" τις επιλογές μας αλλά εσύ το παράκανες,θαρρώ

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    όλοι λίγο ή πολύ "υπερασπιζόμαστε" τις επιλογές μας αλλά εσύ το παράκανες,θαρρώ
    Δεν υπερασπίζομαι κανέναν και τίποτα, Ούτε μετοχές έχω στην BMW ή κάποιο άλλο κίνητρο.
    Μπορείς να μου πεις που είδες στα γραφόμενα μου κάτι τέτοιο; Αντίθετα έγραψα ότι μου μοιάζει για σχεδιαστικό πρόβλημα.

Δεν υπερασπίζομαι κανέναν και τίποτα, Ούτε μετοχές έχω στην BMW ή κάποιο άλλο κίνητρο.
    Μπορείς να μου πεις που είδες στα γραφόμενα μου κάτι τέτοιο; Αντίθετα έγραψα ότι μου μοιάζει για σχεδιαστικό πρόβλημα.
    "ναι,αλλά αν δώσεις 700€ επιπλέον παίρνεις λεβιέ,ποδιες,μανετες,καγκελα κτλ κτλ" "βασικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τα δίνουν"

φταίει ο αγοραστής αφού είχε την επιλογή να πάρει αλουμινένιο.

κάπως έτσι το διάβασα.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    "ναι,αλλά αν δώσεις 700€ επιπλέον παίρνεις λεβιέ,ποδιες,μανετες,καγκελα κτλ κτλ" "βασικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τα δίνουν"

φταίει ο αγοραστής αφού είχε την επιλογή να πάρει αλουμινένιο.

κάπως έτσι το διάβασα.
    Εσύ έτσι το διάβασες, εγώ αλλιώς το έγραψα.
    Οι επιλογές στην BMW σε πακέτα εξοπλισμού είναι κυριολεκτικά ατέλειωτες.
    Δυστυχώς οι περισσότεροι αγοραστές δεν κάνουν επαρκή έρευνα αγοράς προκειμένου να ενημερωθούν τι περιλαμβάνεται και τι όχι σε αυτά.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα απλά να βάζουν όλα τα πακέτα χωρίς να συνειδητοποιούν ότι κάποια από αυτά δεν ταιριάζουν στην χρήση που θέλουν να κάνουν στην μοτοσυκλέτα.

Προσωπικά θεωρώ άστοχη την επιλογή τοποθέτησης των φλας στις χούφτες καθώς και τη μη τοποθέτηση κάγκελων σε έναν κινητήρα boxer (γνωρίζω πως υπό προϋποθέσεις τα καγκελα μπορεί να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά) . Προφανώς ο καθένας παίρνει τα ρίσκα των επιλογών του.

Παλαιό μέλος
    Κινέζικη ποιότητα-σχεδιαση σε τιμή χρυσού με περιορισμένες δυνατότητες και πίσω σε πολλά θέματα από αλλά..
    Υπερκοστολόγημενα περιφερειακά και επιλογές.
    Δλδ πρέπει να ρίξεις αλλά 700€ στην Ίδη εξωφρενικά υψηλή τιμή για να μην σου βάλουν πλαστικό επιλογέα+ κάτι μανετες και κάγκελα που θα τους κοστίζουν λιγότερο από 100€

bmw=apple
    Τελευταία τροποποίηση από kostaskk; 11/09/2024 στις 15:15.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    Κινέζικη ποιότητα-σχεδιαση σε τιμή χρυσού με περιορισμένες δυνατότητες και πίσω σε πολλά θέματα από αλλά..
    Υπερκοστολόγημενα περιφερειακά και επιλογές.
    Δλδ πρέπει να ρίξεις αλλά 700€ στην Ίδη εξωφρενικά υψηλή τιμή για να μην σου βάλουν πλαστικό επιλογέα+ κάτι μαετες και κάγκελα που θα τους κοστίζουν λιγότερο από 100€

bmw=apple
    Το έχεσες. Έχει πολλά στραβά η BMW αλλά όχι έκπτωση στο θέμα ποιότητας , ειδικά όσο ανεβαίνεις κυβικά. |
    The Dirty Harry

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Το έχεσες. Έχει πολλά στραβά η BMW αλλά όχι έκπτωση στο θέμα ποιότητας , ειδικά όσο ανεβαίνεις κυβικά. |
    Χάνεις τα λόγια σου Χάρη.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Χάνεις τα λόγια σου Χάρη.
    Εντάξει μωρέ , φόρουμ είμαστε πρέπει να γράφουμε και καμία μλκια να περνάει η ώρα δεν είναι κακό.

Πάντως , στα σοβαρά όσον αφορά τον πλαστικό Λεβιέ , σαν να βλέπω τον Γουιλφρεντ σε ένα meeting room να έχει δύο διαγράμματα ανοχών και να κραυγάζει, ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΘΑ ΓΑΜΑΕΙ.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Εγώ από την άλλη βλέποντας πλαστικό λεβιέ θα έλεγα "πολύ μπροστά η BMW έβαλε πλαστικό λεβιέ"
    Και μάλλον καλά θα έλεγα γιατί αλουμινένια χαλύβδινα δεν έχει και πολύ σημασία σπάνε όλα υπό προϋποθέσεις.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF