πολύ καθαρή για να εχει φαει πτώση...ουτε μια γρατζουνια? κοπηκε η καδενα κοπανισε στο καπάκι και το εσπασε..λεω εγω...
..without engineers, science is just philosophy..
Τραγικό, τι περίμεναν..
Βγάζουν διάφοροι από αλουμίνιο αλλά μοιάζουν να προσπαθούν να το κάνουν ευαίσθητο.
Αν το θέλει κάποιος πρέπει να προσέχει γιατί κάθε κατάστημα έχει άλλη τιμή.
Μου φαίνεται πολύ εύκολο να αντιγραφεί το εργοστασιακό σε πλάκα αλουμινίου που θα του δώσει καλύτερα χαρακτηριστικά
και από το χυτοπρεσαριστό.
Αν πάρει κάνεις το enduro πακέτο ο λεβιές είναι από αλουμίνιο και ρυθμιζόμενος.
Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην το βάλει κανείς όταν με 700€ παίρνεις κάγκελα, ποδιά, ρυθμιζόμενο λεβιέ φρένου και ταχυτήτων, φλας κανονικά και όχι στις χούφτες, κοντές αλουμινενιες μανέτες και κάτι ψιλά ακόμα.
Τώρα αναφορικά με το πλαστικό, από μόνο του δεν είναι πρόβλημα. Υπάρχουν πλαστικά πιο ανθεκτικά από αλουμίνιο. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν είναι κατασκευαστικό ή σχεδιαστικό το πρόβλημα που οδήγησε στην αστοχία ή απλά έτυχε. Έτσι που το βλέπω μάλλον για σχεδιαστικό πρόβλημα μου φαίνεται.
επόμενο level:πλαστικό τιμόνι uber alles
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Εσύ έτσι το διάβασες, εγώ αλλιώς το έγραψα.
Οι επιλογές στην BMW σε πακέτα εξοπλισμού είναι κυριολεκτικά ατέλειωτες.
Δυστυχώς οι περισσότεροι αγοραστές δεν κάνουν επαρκή έρευνα αγοράς προκειμένου να ενημερωθούν τι περιλαμβάνεται και τι όχι σε αυτά.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα απλά να βάζουν όλα τα πακέτα χωρίς να συνειδητοποιούν ότι κάποια από αυτά δεν ταιριάζουν στην χρήση που θέλουν να κάνουν στην μοτοσυκλέτα.
Προσωπικά θεωρώ άστοχη την επιλογή τοποθέτησης των φλας στις χούφτες καθώς και τη μη τοποθέτηση κάγκελων σε έναν κινητήρα boxer (γνωρίζω πως υπό προϋποθέσεις τα καγκελα μπορεί να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά) . Προφανώς ο καθένας παίρνει τα ρίσκα των επιλογών του.
Κινέζικη ποιότητα-σχεδιαση σε τιμή χρυσού με περιορισμένες δυνατότητες και πίσω σε πολλά θέματα από αλλά..
Υπερκοστολόγημενα περιφερειακά και επιλογές.
Δλδ πρέπει να ρίξεις αλλά 700€ στην Ίδη εξωφρενικά υψηλή τιμή για να μην σου βάλουν πλαστικό επιλογέα+ κάτι μανετες και κάγκελα που θα τους κοστίζουν λιγότερο από 100€
bmw=apple
Τελευταία τροποποίηση από kostaskk; 11/09/2024 στις 15:15.
Εντάξει μωρέ , φόρουμ είμαστε πρέπει να γράφουμε και καμία μλκια να περνάει η ώρα δεν είναι κακό.
Πάντως , στα σοβαρά όσον αφορά τον πλαστικό Λεβιέ , σαν να βλέπω τον Γουιλφρεντ σε ένα meeting room να έχει δύο διαγράμματα ανοχών και να κραυγάζει, ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΘΑ ΓΑΜΑΕΙ.
The Dirty Harry
Εγώ από την άλλη βλέποντας πλαστικό λεβιέ θα έλεγα "πολύ μπροστά η BMW έβαλε πλαστικό λεβιέ"
Και μάλλον καλά θα έλεγα γιατί αλουμινένια χαλύβδινα δεν έχει και πολύ σημασία σπάνε όλα υπό προϋποθέσεις.