Σελίδα 161 από 180 ΠρώτοΠρώτο ... 61111151156157158159160161162163164165166171 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.401 έως 2.415 από 2693

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...ΙΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της borgiriadis1
    Το ασπρόμαυρο δεν με καλύπτει. Ως επί το πλείστον οι εκτυπώσεις μου είναι έγχρωμες (τύπου στις 20σελ την ημέρα να είναι 1-2 ασπρόμαυρες). Injekt έχω ως εφεδρικό τώρα που μου χάλασε ο άλλος αλλά επειδή δεν είναι δικτυακός δεν με βολεύει (Έχω 3 pc στο γραφείο που και τα 3 πρέπει να τυπώνουν).

Κατέληξα σε 3 επιλογές μέχρι στιγμής:
    1. https://www.skroutz.gr/s/35729777/Ky...ml#description
    2. https://www.skroutz.gr/s/47893060/Br...ile-Print.html
    3. https://www.zisopoulos.com/shop/prod...fBT7JBfkj9w5j-

Οι 1,2 είναι καινούριοι και σε καλές τιμές με τη διαφορά ότι ο brother έχει πιο ακριβά toner.
    Ο 3 είναι ποοοολύ καλή τιμή (είναι αυτός που πρότεινε ο grinderx) απλά το ανακατασκευασμένο με κολλάει λιγο
    Κάποια άποψη?
    Πάτα το 0

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Τί έχει αλλαχτεί για την ανακατασκευή και τί εγγύηση δίνει για το ανακατασκευασμένο; Αυτό θα τον ρώταγα.

Πιστεύω από ανταλλακτικά, κτλ δε θα υπάρχει πρόβλημα, δεν είναι δα και τόσο παλιό μοντέλο.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παλαιό μέλος Το avatar του/της borgiriadis1
    Ο P5021cdn είναι τόσο καλύτερος?(Αν και γενικά διάβασα θετικά σχόλια)
    Πάτα το 0

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από borgiriadis1 Προβολή μηνύματος
    Ο P5021cdn είναι τόσο καλύτερος?(Αν και γενικά διάβασα θετικά σχόλια)
    Δεν έχω άποψη. Αλλά αν είναι να γλυτώσεις χρήματα, γιατί όχι; Εδώ αγοράζουμε μεταχειρισμένα οχήματα, που είναι και θέμα ασφάλειας, σε ανακατασκευασμενο εκτυπωτή θα κολλήσουμε;

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    μάλλον θα βγω στην γύρα για 2 λάπτοπ.
    προτιμώ τα Dell,με δεύτερα τα Λενοβο,από πρότερη εμπειρία.
    βρίσκω διάφορα.
    δεν ξέρω τι διαφορά στις σειρές inspiron/vostro/latitude,αν υπάρχουν κάποιες.Αν μπορεί και θέλει κάποιος, ας με διαφωτίσει εν τάχει.
    έχω ήδη εναν inspiron που με καλύπτει.
    Οι χρήστες τους δεν θα ασχολούνται με παιχνίδια καθόλου.
    κοιτάζω μοντέλα με επεξεργαστές i5 ή i7 & 16gb ram.
    Στα Λενοβο βρίσκω να έρχονται πολλά με Ryzen.
    έχει ουσιαστικό νόημα η προτίμηση του ενός από τον άλλο;
    ρωτάω για να αρχίσω κάπως να κλείνω την ψαλίδα
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Η Lenovo έχει το IdeaPad Slim 3 με 16GByte RAM, 500GByte SSD και i5 12th στα 550€.

Δεν ξέρω για την αντοχή του στον χρόνο, αλλά είχα καιρό να δω καινούριο laptop με καλές επιδόσεις σε τέτοια τιμή. Έχω δουλέψει πολλές ώρες σε τέτοιο.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Τα περισσότερα οικονομικά λάπτοπ έχουν όλα τους τα εξαρτήματα συγκολλημένα. Δεν αναβαθμίζονται, ούτε αντικαθίσταται κάποιο αν χαλάσει, οπότε θα αναγκαστείς να αλλάξεις μητρική. Μετά από 2-3 χρόνια μπορεί να μην υπάρχει σαν ανταλλακτικό, οπότε πάει ανακύκλωση. Αυτό είναι κάτι που θα το δεις είτε στα χαρακτηριστικά του κατασκευαστή, είτε σε reviews στο ίντερνετ.

Επίσης, κοίτα το βάρος και τα χαρακτηριστικά των εξαρτημάτων, π.χ. ανάλυση οθόνης, RAM, μπαταρία κτλ. Αν το παίρνεις συχνά μαζί σου, καλύτερα ένα που είναι <1,3kg σε αντίθεση με ένα 1,5kg. Προσωπικά αποφεύγω την οθόνη αφής λόγω βάρους/πολυπλοκότητας και μη χρήσης (δεν αντέχω τις δαχτυλιές στην οθόνη). Εγώ δουλεύω στα δίκτυα και χρειάζομαι ethernet port. Εσύ τί ανάγκες έχεις; USB-A ή βολεύεσαι με αντάπτορες;

Για δουλειά θα αγόραζα μόνο Latitude. Με τίποτα HP. Ακόμη έχω το Latitude E7470 στην δουλειά μου από το μακρινό 2015 με την δική του αυθεντική μπαταρία να βγάζει πάνω από 4 ώρες. Κάποια στιγμή θα το αλλάξω με άλλο Latitude ή με Framework 13". Αν πάρεις Dell, καλό είναι να δώσεις λίγο έξτρα για την 3ετή εργοστασιακή next-Day εγγύηση.
    Dress for the accident, not the ride.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    μάλλον θα βγω στην γύρα για 2 λάπτοπ.
    προτιμώ τα Dell,με δεύτερα τα Λενοβο,από πρότερη εμπειρία.
    βρίσκω διάφορα.
    δεν ξέρω τι διαφορά στις σειρές inspiron/vostro/latitude,αν υπάρχουν κάποιες.Αν μπορεί και θέλει κάποιος, ας με διαφωτίσει εν τάχει.
    έχω ήδη εναν inspiron που με καλύπτει.
    Οι χρήστες τους δεν θα ασχολούνται με παιχνίδια καθόλου.
    κοιτάζω μοντέλα με επεξεργαστές i5 ή i7 & 16gb ram.
    Στα Λενοβο βρίσκω να έρχονται πολλά με Ryzen.
    έχει ουσιαστικό νόημα η προτίμηση του ενός από τον άλλο;
    ρωτάω για να αρχίσω κάπως να κλείνω την ψαλίδα

Εδώ δες για να πάρεις μια ιδέα για τις διαφορές των Dell (των οποίων είμαι φανατικός ) είχα για 15+ χρόνια 2 inspiron από τα οποία έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος (δεν έχω και ιδιαίτερες ανάγκες χρήσης) και από πέρσι έχω ένα latitude το οποίο πήρα μτχ (ουσιαστικά καινούργιο) ευχαριστημένος (πολύ) και εδώ.
    Διάβασε το άρθρο, ζύγισε τις όποιες ανάγκες χρήσης που έχεις και βεβαίως πόσα θες να διαθέσεις καθώς οι latitude ξεφεύγουν κάπως σε τιμές αλλά η οθόνη τους το αξίζει.
    Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από turogalos Προβολή μηνύματος
    Τα περισσότερα οικονομικά λάπτοπ έχουν όλα τους τα εξαρτήματα συγκολλημένα. Δεν αναβαθμίζονται, ούτε αντικαθίσταται κάποιο αν χαλάσει, οπότε θα αναγκαστείς να αλλάξεις μητρική. Μετά από 2-3 χρόνια μπορεί να μην υπάρχει σαν ανταλλακτικό, οπότε πάει ανακύκλωση. Αυτό είναι κάτι που θα το δεις είτε στα χαρακτηριστικά του κατασκευαστή, είτε σε reviews στο ίντερνετ.

Επίσης, κοίτα το βάρος και τα χαρακτηριστικά των εξαρτημάτων, π.χ. ανάλυση οθόνης, RAM, μπαταρία κτλ. Αν το παίρνεις συχνά μαζί σου, καλύτερα ένα που είναι <1,3kg σε αντίθεση με ένα 1,5kg. Προσωπικά αποφεύγω την οθόνη αφής λόγω βάρους/πολυπλοκότητας και μη χρήσης (δεν αντέχω τις δαχτυλιές στην οθόνη). Εγώ δουλεύω στα δίκτυα και χρειάζομαι ethernet port. Εσύ τί ανάγκες έχεις; USB-A ή βολεύεσαι με αντάπτορες;

Για δουλειά θα αγόραζα μόνο Latitude. Με τίποτα HP. Ακόμη έχω το Latitude E7470 στην δουλειά μου από το μακρινό 2015 με την δική του αυθεντική μπαταρία να βγάζει πάνω από 4 ώρες. Κάποια στιγμή θα το αλλάξω με άλλο Latitude ή με Framework 13". Αν πάρεις Dell, καλό είναι να δώσεις λίγο έξτρα για την 3ετή εργοστασιακή next-Day εγγύηση.
    Συμφωνώ σε όλα! Είναι ο λόγος που πριν 2,5 χρόνια επέλεξα ένα Asus 600€, ενώ μια ζωή ήμουν με Dell Latitude. Κολλημένες μνήμες, ανύπαρκτα ethernet (ή όταν υπάρχει είναι με Realtek chipset), κτλ.

Για μένα πλέον όλα φασόν είναι και ότι και να αγοράσει κανείς πάνω, κάτω ίδια ποιότητα θα πάρει αν μιλάμε για λαπτόπια μέχρι τα 600-650€ και για τις γνωστές μάρκες. Είναι κρίμα που δεν έχουμε Dell outlet, όπως πχ στο ΗΒ (εκτός κι αν υπάρχει κι εδώ κι έχω χάσει επεισόδια).
    Τελευταία τροποποίηση από grinderx; 25/09/2024 στις 12:18. Αιτία: Typo
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Μέλος Το avatar του/της Sorath
    Τα Dell και ειδικά τα Latitude τα δουλέυω απο το 2005. Πρέπει να έχουν περάσει απο τα χέρια μου στην κυριολεξία πάνω απο 2.000! Μαύρα σκυλιά!

Next-day support έχουν απο default στον χώρο σου(!), ακόμα κι αν το αγοράσεις ως ιδιώτης. Ανάλογα το μοντέλο παίζει για 1-2 χρόνια.

Dell Exclusive Store έχει στο Mall

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
    κάπως αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπιο
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sorath Προβολή μηνύματος
    Τα Dell και ειδικά τα Latitude τα δουλέυω απο το 2005. Πρέπει να έχουν περάσει απο τα χέρια μου στην κυριολεξία πάνω απο 2.000! Μαύρα σκυλιά!

Next-day support έχουν απο default στον χώρο σου(!), ακόμα κι αν το αγοράσεις ως ιδιώτης. Ανάλογα το μοντέλο παίζει για 1-2 χρόνια.

Dell Exclusive Store έχει στο Mall
    Σωστός σε όλα τα παραπάνω!

Μέλος
    Επειδή σε λίγο καιρό θα είμαι σε ανάλογη αναζήτηση.
    Λάπτοπ καθαρά για επαγγελματική χρήση, όχι γραφιστική, αλλά γραφείου.

Από refurbished έχετε εμπειρία?
    Αξίζουν ή μακριά?

Κρατώ έως τώρα τα dell και ειδικά τη σειρά latitude ως ιδανικά για τέτοια χρήση.
    Κάτι άλλο ως εναλλακτική?

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimmanoukas Προβολή μηνύματος
    Επειδή σε λίγο καιρό θα είμαι σε ανάλογη αναζήτηση.
    Λάπτοπ καθαρά για επαγγελματική χρήση, όχι γραφιστική, αλλά γραφείου.

Από refurbished έχετε εμπειρία?
    Αξίζουν ή μακριά?

Κρατώ έως τώρα τα dell και ειδικά τη σειρά latitude ως ιδανικά για τέτοια χρήση.
    Κάτι άλλο ως εναλλακτική?
    Μείνε μακριά....γιατί να πάρεις τέτοιο για τέτοια δουλειά; αυτά έχουν (συνήθως) κανένα 200αρι ενώ για την δουλειά που θες, έχει μια χαρά καινούργια )με την εγγύηση τους, με τα ούλα τους) 300-400 ευρώ. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις για 200 ευρώ.....

Αν θα το μεταφέρεις συνεχώς πελάτη-γραφείο-σπίτι τότε ναι, για latitunde πας.
    Αν όμως πρόκειται να μένει συνήθως πάνω στο γραφείο, μια χαρά είναι τα inspiron....
    Οτιδήποτε πάρεις, φρόντισε να έχει ssd δίσκο, ναι, υπάρχουν ακόμα στην αγορά λαπτοπ με hard disk.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Προσωπικά δεν είμαι αντίθετος με refurbished, ιδιαίτερα thinkpad και latitude που είναι σκυλιά.

Παρόμοια θέματα

1. Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...
    από blackbusa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2314
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2018, 15:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2017, 09:58
  3. Μια βοήθεια από androidάδες....
    από Ζεύκας στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2016, 11:46
  4. μια βοηθεια απο τοπογραφους....