Ρε συ μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το sh σου; 100 χλμ αυτονομία είναι πολύ λίγα. Μέσα στην πόλη βγάζει τουλάχιστον 200 χλμ και στην εθνική 230 - 240.
Κατα τ άλλα συμφωνώ, φοβερό ταξιδιωτικό μηχάνημα!
![]()
Ρε συ μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το sh σου; 100 χλμ αυτονομία είναι πολύ λίγα. Μέσα στην πόλη βγάζει τουλάχιστον 200 χλμ και στην εθνική 230 - 240.
Κατα τ άλλα συμφωνώ, φοβερό ταξιδιωτικό μηχάνημα!
![]()
Όχι δεν μίλησα για αυτονομία, δεν το έχω γράψει με σαφήνεια, 100 χιλιόμετρα ήταν συνολικά το ταξίδι - βόλτα που έκανα (το λογαριάζω για ταξίδι γιατί βγήκα στην εθνική)... Και ύστερα λέω ότι ταξίδευα με 100 χιλιόμετρα την ώρα, μια ταχύτητα που για εμένα είναι αρκετή και το μηχανάκι την βγάζει εύκολα
Τελευταία τροποποίηση από patinias; 01/10/2024 στις 14:19.
Φίλε, με 1500 χιλμ σε 9 μήνες και "ταξίδι" 100 χλμ θα μπορούσες να πάρεις και ένα Xiaomi πατίνι που ταιριάζει και με το nickname σου και να είχες το ίδιο αποτέλεσμα.
Κατά τα άλλα, το μηχανάκι όχι ΔΕΝ μπιστάει, καλά καλά ούτε εφημερίδα δεν μπορεί να περάσει, βρίσκει για πλάκα σε κάθε πεζοδρόμιο, αν μπιστούσε θα μπορούσαμε να το βάζουμε και σε κανένα βατό χωματόδρομο.
Νέος σου λέει ο άλλος ... Μαζί τα πήραμε και την άλλη εβδομάδα θα το πάω για το service των 12.000 χλμ, άκου 1.500 χλμ.![]()
Δεν έχω υποχρεώσεις που να με κάνουν να γράφω χιλιόμετρα, για την αναψυχή μου το πήρα και για να κουβαλάω μια εξάδα νερό από το σουπερμαρκετ κάθε δεύτερη μέρα... Ο κάθε ένας με τις ανάγκες του και τις υποχρεώσεις του. Εμένα Μου φτάνει η δύναμη του και μην ξεχνάμε την μικρή του κατανάλωση που έχει
μη δίνεις σημασία στον κάθε αμπαλο που δεν ξέρει καν τι θα πει μπισταω,οι μισοί εδώ μέσα βγήκανε από τις ουρσουλινες.
το μηχανάκι οργώνει λέμε, το βλέπω κάθε μέρα στη Βουλιαγμένης να κηδεύει το μπεμβε,τι να λέμε τωρα
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Χαίρομαι που σου βγήκε καλό. Καλά χιλιόμετρα να έχεις!
Αισθάνθηκα μία προμνησία και ήταν πράγματι το θέμα όπου ρωτούσες γι' αυτό πέρσι.
Αφού μπίστηξε, τέλος καλό όλα καλά.![]()
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Ηθελα να παρω το 350 αλλα αμα μπισταει ετσι το 150 φοβουμαι οτι δεν εχω χερια να το παω.