Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Προτάσεις για βόλτα Θεσσαλονίκης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber

Προτάσεις για βόλτα Θεσσαλονίκης

Καλημέρα σε όλους, βάζω εδώ δύο προτάσεις για την επόμενη βόλτα Θεσσαλονίκης για να τις συζητήσουμε και αύριο από κοντά με όσους έρθουν στη συνάντηση

Προφανώς είναι απλά προτάσεις και αν έχετε υπόψη δικές σας διαδρομές για βόλτες κοντινές ή μακρινές ανοίξτε το Maps και πυροβολήστε

Η πρώτη δική μου διαδρομή είναι πιο κόμπακτ, λίγο μεγαλύτερη από την πρώτη μας βόλτα αλλά με αρκετή ποικιλία στα 135χλμ σύνολο με έναρξη και επιστροφή στη Ν. Πλαστήρα λίγο πάνω από το Χαριλάου – τα παιδιά που μένουν δυτικά μπορούν να έρθουν αν θέλουν από τον Περιφερειακό και να συναντηθούμε σε ορισμένο σημείο πιο πάνω στη διαδρομή:

http://tiny.cc/wvgozz

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Στιγμιότυπο οθόνης (51).jpg 
Προβολές:	124 
Μέγεθος:	106,0 KB 
ID:	456364

Ανεβαίνουμε Πανόραμα, κατεβαίνουμε Χορτιάτη, στρίβουμε για Σχολάρι, σταματάμε για φωτό στο κιόσκι ή στις Νυφόπετρες και για φαγητό ή καφέ παραλίμνια στη Μικρή Βόλβη, κυκλώνουμε τη λίμνη μέσω Ρεντίνας και επιστροφή ελεύθερη ή από την ίδια διαδρομή.

Η δεύτερη διαδρομή είναι πιο μεγάλη, στα 280χλμ:

http://tiny.cc/6ebozz

Όνομα:	Στιγμιότυπο οθόνης (50).jpg 
Προβολές:	121 
Μέγεθος:	85,5 KB 
ID:	456365

Πηγαίνουμε πρώτο πόδι εκτός αυτοκινητοδρόμου μέσω Βασιλικών και Βάβδου, μπαίνουμε για λίγο στον αυτοκινητόδρομο πριν τα Μουδανιά, καφεδάκι στην Καλλιθέα ή στο Πόρτο Βαλίτσα αν είναι ανοικτό το καφέ, γύρος ποδιού και φαγητό με σουβλιστές μπριζόλες και άλλα ωραία κρεατάκια στο Κασσανδρινό. Επιστροφή ελεύθερη μάλλον από αυτοκινητόδρομο λόγω φαγητού και μικρότερης ημέρας.

Αυτές είναι οι προτάσεις μου, think about them και ρίξτε και τις δικές σας εδώ ή αύριο στη συνάντηση

Μέλος Το avatar του/της aris19
    Και δυο δικές μου:

https://maps.app.goo.gl/9z3ig2z1hvuRK8VA6

Όνομα:	Screenshot 2024-10-05 120202.jpg 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	75,5 KB 
ID:	456407

Μια σύντομη προς τα μέρη μου: Το κομμάτι μετά τη Βέροια προς Καστανιά μέχρι και τον Πολύμυλο είναι πολύ όμορφο και στριφτερό. Μετά σε χαλαρούς ρυθμούς πάμε μέχρι Νεράιδα για καφέ/φαγητό με θέα την τεχνητή λίμνη και τη γέφυρα του Πολύφυτου. Εναλλακτικά μπορούμε να σταματήσουμε στον Ναυτικό Όμιλο για καφέ που είναι παραλίμνια ακριβώς κάτω από τη Νεράιδα, όμως μην περιμένετε τίποτα ιδιαίτερο από θέα. Επιστροφή ακολουθώντας την πορεία του Αλιάκμονα μέχρι και την Βέροια, μετά Εγνατία και επιστροφή. Η συγκεκριμένη βόλτα έχει ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της στην Εγνατία (Θεσσαλονίκη - Βέροια και αντιστρόφως), δηλαδή περίπου η μισή βόλτα. Προφανώς επιδέχεται τροποποίησης, με ό,τι συνεπάγεται από άποψη χρόνου.

https://maps.app.goo.gl/8mnp4JUQQsbgn95V9

Όνομα:	Screenshot 2024-10-05 120248.jpg 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	91,1 KB 
ID:	456408

Μια λίγο μεγαλύτερη, έχω κάνει το κομμάτι Θεσσαλονίκη-Σκρα και Θεσσαλονίκη - Αρκοχώρι/Άγιο Νικόλαο Νάουσας, αλλά δεν έχω κάνει το τμήμα μεταξύ Νάουσας και Σκρα. Στο Αρκοχώρι έχει πολύ καλό φαγητό, οπότε νομίζω είναι μια καλή στάση για διάλειμμα και φαγητό. Το κομμάτι που δεν έχω κάνει είναι από μελέτη google maps και συζητήσεων με άλλους σύντροχους.

Μπράβο παιδιά, πολύ ωραίες προτάσεις

Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 05/10/2024 στις 13:36.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    In Rage we trust

Παλαιό μέλος
    Σε δυο απ τα σκρινσοτ που ανεβασε ο ντοκτορας περνατε μεσα απ το χωριο που εχω σπιτι.
    Κανονιστε να ειμαι εκει για να παμε να ψησουμε αλλιως θα αμολησω το σκλι απο αποσταση...

Σοβαρα τωρα, για ποτε το λετε? Εχω 6 μερες αδεια εκτος των 2 εβδομαδων που εχω τα Χριστουγεννα!

Ο δρομος Πλατανη-Εδεσσα δεν ξερω ποσο καλος ειναι απο αποψη ασφαλτου αλλα Εδεσσα μεχρι Αψαλο ο δρομος ειναι γυαλι και πολυ επικινδυνος. Αμα πατε απο κατω απο Ναουσα μεχρι Και την Φουστανη ειναι τρελη μαλακια η διαδρομη αμα δεν εχεις ανετο ταξιδιαρικο. Απο Φουστανη και μετα αρχιζει το παρτυ για τους στριφτερους.

Ερωτηση νουμερο 2) Θα ειναι μονοημερη η διημερη?
    Τελευταία τροποποίηση από TheRegulator; 05/10/2024 στις 23:22.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    Σε δυο απ τα σκρινσοτ που ανεβασε ο ντοκτορας περνατε μεσα απ το χωριο που εχω σπιτι.
    Κανονιστε να ειμαι εκει για να παμε να ψησουμε αλλιως θα αμολησω το σκλι απο αποσταση...

Σοβαρα τωρα, για ποτε το λετε? Εχω 6 μερες αδεια εκτος των 2 εβδομαδων που εχω τα Χριστουγεννα!

Ο δρομος Πλατανη-Εδεσσα δεν ξερω ποσο καλος ειναι απο αποψη ασφαλτου αλλα Εδεσσα μεχρι Αψαλο ο δρομος ειναι γυαλι και πολυ επικινδυνος. Αμα πατε απο κατω απο Ναουσα μεχρι Και την Φουστανη ειναι τρελη μαλακια η διαδρομη αμα δεν εχεις ανετο ταξιδιαρικο. Απο Φουστανη και μετα αρχιζει το παρτυ για τους στριφτερους.

Ερωτηση νουμερο 2) Θα ειναι μονοημερη η διημερη?
    Αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι στην διαδρομή που είναι περιμετρικά του όρους παικου
    Το χωριό σου ποιο είναι ;

Ανέβασε και εσυ τα δικα σου θα το φτιάξουμε ετσι ώστε να βρεθούμε

Τώρα ξεκινάει η ομας, συνεπώς το ποτε είναι κάτι που θα αποφασιστεί από την ολομέλεια και φυσικα μιλάμε για μόνοημερη-ολοήμερη

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι στην διαδρομή που είναι περιμετρικά του όρους παικου
    Το χωριό σου ποιο είναι ;

Ανέβασε και εσυ τα δικα σου θα το φτιάξουμε ετσι ώστε να βρεθούμε

Τώρα ξεκινάει η ομας, συνεπώς το ποτε είναι κάτι που θα αποφασιστεί από την ολομέλεια και φυσικα μιλάμε για μόνοημερη-ολοήμερη
    Δεν εχω καποια διαδρομη στην Ελλαδα στο μυαλο μου, λειπω τα τελευταια 10 χρονια οποτε εχω ξεχασει αρκετα πραγματα... Αλλά με ψηνει να έρθω, οποτε θα ερθει και ο Σταυρος (thatslowmf) απλα χρειάζεται καλό planning γιατι ο βαφτισιμιος μου αυτη τη στιγμη ειναι στον Λαγο και πρεπει να κανονισω για το μηχανακι και επισης χρειαζεται να κλεισω αδεια και αεροπορικα! χαχαχα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    Δεν εχω καποια διαδρομη στην Ελλαδα στο μυαλο μου, λειπω τα τελευταια 10 χρονια οποτε εχω ξεχασει αρκετα πραγματα... Αλλά με ψηνει να έρθω, οποτε θα ερθει και ο Σταυρος (thatslowmf) απλα χρειάζεται καλό planning γιατι ο βαφτισιμιος μου αυτη τη στιγμη ειναι στον Λαγο και πρεπει να κανονισω για το μηχανακι και επισης χρειαζεται να κλεισω αδεια και αεροπορικα! χαχαχα
    Μην αγχώνεσαι για ομαδική βόλτα, εδώ με το ζόρι μαζευόμαστε εμείς που μένουμε στην ίδια πόλη

Παραδοσιακά πριν τις γιορτές κάνουμε μία συνάντηση οπότε τα λέμε εκεί και αν ο καιρός είναι σχετικά καλός τις μέρες που θα είσαι εδώ, κανονίζουμε από πριν και καμιά γύρα αν μπορείς να έχει μηχανάκι διαθέσιμο

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Μην αγχώνεσαι για ομαδική βόλτα, εδώ με το ζόρι μαζευόμαστε εμείς που μένουμε στην ίδια πόλη

Παραδοσιακά πριν τις γιορτές κάνουμε μία συνάντηση οπότε τα λέμε εκεί και αν ο καιρός είναι σχετικά καλός τις μέρες που θα είσαι εδώ, κανονίζουμε από πριν και καμιά γύρα αν μπορείς να έχει μηχανάκι διαθέσιμο
    Μηχανακι εχω διαθεσιμο! Το τσεκαρα ηδη!! Οκ δειτε ημερομηνιες και αν γινεται να ξερουμε κανα μηνα πριν και ερχομαι φορ σουρ! Αλλιως οπως λες κατα τις γιορτες αν ο καιρος ειναι καλος!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2005, 10:51
  2. Ακούω προτάσεις για εντουράκι!
    από milaber στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2005, 16:08
  3. Απαντήσεις: 134
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 18:40
  4. Προτάσεις για 50cc-80cc
    από George-3- στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2004, 17:50
  5. Προτάσεις για όμορφα μέρη ανά την Ελλάδα...
    από bikersonly στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 20:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF