Ακόμα μου κάνει το 42 με ενα φουτεράκι από μέσα :Ρ αλλά δεν το λες και βολικό βάλε βγάλε κοντινές αποστάσεις.
Δεν το έχω πάρει μου το είχαν κάνει δώρο πριν πολλά πολλά χρόνια, δεν έχουν αλλάξει και πολλά απλά έχω βάλει καμιά 7ρια κιλά, λίπος και μυς.
είπαμε είμαι hobbit
Δες ενα τετοιο
https://www.skroutz.gr/s/32869406/Da...54639-U89.html
Xειμερινό με χαλαρή εμφάνιση θα κοίταγα τα belstaf.
Tσουχτερά αλλά μαζί με αυτά βρίσκεις τα ανταγωνιστικά σε αυτό το ύφος απο άλλες εταιρείες.
Αν σου αρέσουν και τα 3/4 (είναι λίγο κοντύτερα στην μοτό, καλύπτουν τις τσέπες σε jeans) έχεις πολλές επιλογές.
Αυτό ξαναπές το.
Υπάρχουν δερμάτινα της dainese γύρω στα 200 που είναι στη μισή τιμή από την αρχική τους και είναι σούπερ.
Αν πάω εγώ να τα δοκιμάσω, θα μπει το χέρι μέχρι τον αγκώνα... χαχα.
Έχουν όμως νούμερα έως 48 αν δεν κάνω λάθος
Παρανόηση δεν κοιτάω για απαραίτητα χαλαρή εμφάνηση, αυτό που με χαλάει είναι να τα μεγάλα λόγκο στα πιο σπορ jacket. Ρε Doctor John η belstaf τα t-shirt της ξεκινάνε από 150€ σκέψου τα μπουφάν
Θέλεις κοντό jacket χωρίς τα υπερβολικά logo.
Αν έχεις κάποιο υπόψιν που το μόνο που σε χαλάει είναι αυτά, δείξε το να δούμε αν μπορούν να αφαιρεθούν
ή ρωτάς καλύτερα σε κατάστημα επισκευών.
Τα belstaff πουλάνε μιλανοσύνηαν σου αρέσει κάποιο, κάνεις υπομονή και το παίρνεις με έκπτωση που αν είσαι τυχερός είναι 50%.
Tο καλό με αυτά είναι πως στις ενότητες που τα βρίσκεις, υπάρχουν διάφορα σε αυτό το ύφος από άλλες εταιρείες.
Θα σου πρότεινα να πάρεις αυτό που σε βολεύει περισσότερο ακόμα και αν δεν έχει τις επιδόσεις των πολύ σπορ.
Να είσαι άνετος καθημερινά και όλο και κάποια προσφορά θα βρεις για κάποιο που θες για γρήγορες εξορμήσεις κ.λπ.
Είχα κόκκινη φόρμα με σχέδια που ειλικρινά δεν βλεπόταν. Γι αυτό την πήρα με τρελή έκπτωση.
Τους είπα αφαιρέστε ότι αφαιρείται και βάψτε γκρι. Τόσο πετυχημένη που μου την πήρε φίλος ..
μια που πιασαμε τις τιμες,το εχω μεγαλη απορια
ξερει κανεις γιατι ειναι τοσο ακριβα τα Klim?
Κανείς μας δεν γνωρίζει το κόστος παραγωγής κλπ ενός τέτοιου jacket για να κρίνει αν είναι αδικαιολόγητα ακριβά.
Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως πήγα στην Klim γιατί μεταξύ άλλων είναι μία από τις 2 εταιρείες που κατασκευάζει cordura goretex jacket με πιστοποίηση ΑΑΑ και δίνει κα εγγύηση 5 έτη σε περίπτωση ατυχήματος