moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Brembo κοινως τα J.Juan...
Που ειναι το προβλημα?
Ride(s) the wind of change...
Εν τω μεταξυ ειναι Ισπανικη η J.Juan
που κολλανε τα κινεζικα φρενα;
Υ.Γ. Θα ειναι μαλακια κατ εμε να βαλει τετοια ακομα
και ας ειναι τα καλυτερα του κοσμου
τσαμπα θα μεινει η ρετσινια
Η KTM προχώρησε στην αποκάλυψη του 1390 Super Adventure S EVO 2025
"Νέο και φαρδύτερο κατά 30 χλστ. είναι και το αλουμινένιο τιμόνι.
Τα μαρσπιέ έχουν τοποθετηθεί 8 χλστ. πιο χαμηλά, αλλά και 10 χλστ. πιο έξω.
Η ρυθμιζόμενη ζελατίνα αυξομειώνει το ύψος της, κατά 70 χλστ.
Η στιβαρότητα του πλαισίου έχει αναβαθμιστεί.
Τελευταίας γενιάς ημι-ενεργητικές αναρτήσεις APEX Semi-Active Technology (SAT) της WP με ηλεκτρικά ελεγχόμενες μαγνητικές βαλβίδες που μεταβάλλουν τις αποσβέσεις και προσφέρουν μεγαλύτερη ακρίβεια στις ρυθμίσεις στις υψηλότερες συχνότητες έναντι των ηλεκτρικών.
Τροχοί 19 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα με ελαστικά διαστάσεων 120/70 και 170/60.
Η απόδοση βρίσκεται στους 173 ίππους και τα 14,8 κιλά ροπής, στις 9.500 και 8.000 σ.α.λ. αντίστοιχα παρά τον εναρμονισμό με τις Euro 5+ προδιαγραφές, ενώ τα διαστήματα για τον έλεγχο των βαλβίδων έχουν διπλασιαστεί σε σχέση με το 1290 Super Adventure στα 60.000 χιλιόμετρα.
Νέο σύστημα ενεργού cruise control που λειτουργεί σε μεγαλύτερο εύρος ταχύτητας και μπορεί να σταματήσει εντελώς τη μοτοσυκλέτα και εφόσον η στάση είναι μικρότερη των τριών δευτερολέπτων τότε μπορεί να ξεκινήσει να επιταχύνει ξανά. Φέρει και λειτουργία Group Ride, αν οδηγείτε μαζί με φίλους σας, όπως και νέο ραντάρ που ανιχνεύει και φορτηγά, ενώ ενώ αν ανιχνεύσει κίνδυνο υποβοηθά στο φρενάρισμα και προειδοποιεί για σύγκρουση."
Από motomag.gr και bikeit.gr
![]()
Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..
1390 Super Adventure R 2025 - Διέρρευσε φωτογραφία
Από bikeit.gr
Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..
εμενα με χαλαει η ''τετραγωνη'' μαλακια κατω απο το μπροστα φαναρι που λογικα ειναι το ρανταρ
Οντως , φαινεται καπως αυτο.
Εγω να πω πως τα κυβικα ειναι πολλα .ειναι παρα πολλα ...που παμε ???
Κατι αλλο που επισης βλεπω , ειναι πως σε σχεση με τα πρωτα 1290 s και r , τωρα ειναι πιο ευπεπτο στο ματι .
Δηλ αυτο το μουτρο τοτε , δεν μπορουαμε να το συνηθισουμε . Αυτο εδω ειναι πιο φουτουριστικο , αλλα συναμα αποδεκτο στα δικα μου ματια .
Και κατι ακομα ...
![]()
Ωραίο το TESLA!
Όχι σοβαρά μου αρέσει, εδώ μου κολλάει το φανάρι αυτό, στο Duke μου φαίνεται παράταιρο. Γενικά ωραίος ο σχεδιασμός αν και δεν μου αρέσουν καθόλου τα αντβεντουρε. Ωραία και όλα αυτά τα καπάκια γύρω γύρω πολύ cyberpunk ναούμε.
Όπως λέει και ο λιουλιος από επάνω με τα κυβικά που πάμε; γιατί ανεβαίνουν τόσο πολύ;
Πιθανά για να αντιμετωπίσουν το σύστημα που μετριόνται οι "ρύποι".
Χρειάζονται την δύναμη αλλά από κινητήρα που λειτουργεί με τα λιγότερα δυνατόν καύσιμα
στο όριο των ανοχών του.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά την μετάβαση του dorsoduro από 750 σε 900 αν θες να ρίξεις μια ματιά.