Honda Hornet 600 2008 ABS
Κάπου στο 2017 έμεινα από τρόμπα βενζίνης, νομίζοντας πως φταίει η τρόμπα την άλλαξα και όλα πήγαν καλά (για ένα διάστημα)
To 2018 ταξίδι που διέσχιζα την Ιταλία, με ξαναφήνει αλλά παρατηρώ πως μία δούλευε και μία όχι, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο μοτίβο. Πως μου κόβει, λύνω αριστερά το πλαστικό καπάκι κουνάω τη φίσα και δουλεύει, τη σφυνώνω κάτω από το τεπόζιτο και φτάνω μέχρι τη Βαλένθια. Στη Βαλένθια ξαναμένω και πάω το μηχανάκι στην αντιπροσωπεία(με τη βοήθεια του Vstromer71, που είχαμε βρεθεί εκεί) και μου αλλάζουν την φίσα με απλά μονά φισάκια.
Από το 2022-αρχες 2024 (δεν βρισκόταν στα δικά μου χέρια) ξανάλλαξε τρόμπα γιατί έμεινε.
Και ερχόμαστε στο σήμερα.
Ανάβαση Κατεχάκη μένω από τρόμπα(θεωριτικά ούτε 1 έτους), επιτόπου πάω στη φίσα, κουνάω 1-2-3 δούλεψε. Φτάνω Καρέα, τα ίδια. Το ξαναπαλεύω και φτάνω στο σπίτι.
Έλυσα τα παρελκόμενα, κουνούσα μέχρι να χαθεί η επαφή πάλι και τα κατάφερα.
Σίγουρα κάπου χάνεται η επαφή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω από που.
Χάνεται στη πλεξούδα;
Χάνεται προς την τρόμπα;
Χάνεται από την φίσα;
Τα έχω χαμένα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επίσης παρατήρησα ότι το ένα από τα 2 καλώδια που φτάνουν στη φίσα, υπερθερμαίνεται.
Έχετε καμιά ιδέα προς τα που να κοιτάξω και πώς;
Πολύμετρο υπάρχει