2 πράγματα για την ψησταριά υγραερίου.
Καλό καθάρισμα για να συντηρηθεί κάθε 5 ψησίματα (με τα σωστά χημικά βούρτσες κλπ)
Καλό ξύσιμο και πέρασμα τα μαντέμια με ηλιέλαιο (λίγο) για να μην σκουριάσουν. (μετά από κάθε ψήσιμο)
ΠΟΤΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΟΞΕΑ ΣΕ ΜΑΝΤΕΜΙ.
Μην λυπηθείς τα χρήματα όταν αγοράσεις καινούρια. Έχουν χαοτική διαφορά τα Budget.
Βγάζει καπνό μόνο από το λίπος που καίγεται όχι όπως του κάρβουνου.
Ψήνω σε μπαλκόνι και δεν υπάρχει θέμα αρκεί το σημείο που έχουν από πίσω να μην ακουμπά σε ξύλο ή καμία τέντα στο 1 μέτρο.
Οταν ψήνεις με ανοιχτό καπάκι έχεις και περισσότερες αναφλέξεις συνήθως.