rekluze δλδ
rekluze δλδ
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Μία δική της εκδοχή, η ΚΤΜ ήθελε ένα αυτόματο κιβώτιο όσο το δυνατόν ελαφρύτερο και κόμπακτ σε διαστάσεις και έκανε αυτή την επιλογή.
Δεν έχω κάτι με το E-Clutch ούτε βέβαια με το κουκλί Honda, απλώς λέω ότι προτεραιότητα μείωσης βάρους και E-Clutch και μάλιστα σε ρετρό μηχανάκι είναι αρκετά αντιφατικός συνδυασμός.
Honda CB500 Super Four 2026 – Παρουσιάστηκε στη CIMAMotor
"Διαθέσιμη και με E-clutch
Για την αγορά της Κίνας
Η μοτοσυκλέτα φέρει έναν υγρόψυκτο εν σειρά τετρακύλινδρο κινητήρα 502 κυβικών. Η απόδοση του 4κύλινδρου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά υπολογίζεται ότι θα είναι κοντά στους 80 ίππους.
Η CB500 Super Four φέρει πλαίσιο δύο δοκών. Στις αναρτήσεις βλέπουμε ανεστραμμένο πιρούνι και monoshcok αμορτισέρ."
Από motomag.gr
![]()
Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..
OΝΣΓ
![]()
Πανεμορφο, με εξαιρεση το tablet
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Γιατι δεν έκαναν έτσι εξαρχης και το CB650;
Οσα χρονια και να περάσουν. Μονο η χοντα και οι ιταλοι ξερουν να σχεδιαζουν γυμνη μοτοσυκλετα. Πανεμορφη.
Αυτό το τάμπλετ.....
Κουκλί κατά τα άλλα!
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Λογικά θα έχει πιο γεμάτο μοτέρ χαμηλομεσαίες λόγω περισσότερων κυβικών οπότε για μένα θα είναι ταμάμ.
Τελική δεν με νοιάζει, αν έχει εύκολα τα 150-160 και είναι ροπατο για τα κυβικά του ας τελειώνει και στα 180. Έτσι κι αλλιώς γυμνό είναι. Είναι κούκλα !!! Δεν έχει ρολόγια αλλά δεν πειράζει, δεν με νοιάζει μόνο να έχει μια νορμάλ τιμή.
Τώρα που τους έχουν στριμώξρι οι Κινέζοι ίσως δεν ζητάνε πολλά νεφρά.
Επιτέλους ωραία μοτοσυκλέτα.
Όμορφο με ωραίες λεπτομέρειες, μου αρέσει το πίσω φανάρι
Μπράβο για την τολμηρή κίνηση της Honda
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
μονο κινα;
οχι ρε....
πάντως είναι γι πολύ υγρά ονειρα το άτιμο
υγ. βλέπω καλά; abs δεν;
επίσης διαβασα και αυτό κάτω απο το βιντεάκι στο youtube "However, Honda's choice of China for the launch suggests that the CB400SF, previously sold only in Japan, will become a global model with the arrival of the 500cc version in the future". Άρα έχουμε ελπίδες
Τελευταία τροποποίηση από Kickstart; Χθες στις 12:29.
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.