Τελευταία τροποποίηση από karellen; 09/10/2024 στις 10:31.
Τα Scorpion trail 2 πάντως βγάζουν σταθερά 15.000+ χλμ (όταν λέω σταθερά εννοώ χωρίς γλυστρήματα) μέχρι το τέλος της ζωής τους.
Έτυχε και έβαλα προσφάτως μπροστινό Metzeler οπότε συμπλήρωσα χθες και το πίσω.
Κώστα αυτό πάει σε 70/30 ή και παραπάνω,εγώ θέλω αμιγώς ασφάλτινο.
Τα Α41 που φοράω τώρα, γιατί δοκιμές κάνω και γω, μου δίνουν σφαλιαρίτσες από τις 6000χιλ. Οπότε back to trail. Εδώ στην Αθήνα έχουν έρθει και τα 3 ένα μήνα τώρα αλλά φοβάμαι να τα δοκιμάσω, πάνω από 400€ έχουν.
@Κώστα θα βάλω δρόμου γιατί εκεί κινδυνεύουμε, στο χώμα όποτε και αν μπω θα πηγαίνω σιγά και με μεγάλη προσοχή... με τους σκορπιούς έχω κάνει και την διαδρομή στη νότιο Εύβοια, Κάρυστο ποτάμι αν την έχεις υπ' όψη σου. Νταξ δεν είναι πολύ εξτρίμ αλλά με το Βαρκαντέρο φορτωμένο είναι θέμα.
Υ.Γ Με τα Α41 βάρυνε πολύ και το τιμόνι, δεν μου αρέσει...
Ααααψού!
Άλλαξα λάδια πριν λίγο, και φίλτρο.(Ναι βραδιάτικα τι; ) Που είναι άλλος ο πανεπιστημιακός που άλλαξε μόνο λάμπα; Τον πέρασα!
Υ.γ. η αμήχανη στιγμή που λέω εδώ και καιρό πως ακούω τις βαλβίδες και την καδένα και τελικά ήθελα λάδια. I'm dump
Πήγαμε πρωινή βόλτα για καφέ μέχρι τις ερυθρές, τι ωραία χωρίς κίνηση κ ινδιανους φχαριστιεσαι την στροφοδιαδρομη.
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Σε γυρνάει πίσω αυτή η διαδρομή. Είναι από Ερυθρές προς Δάφνη και μετά Πύλη και από εκεί κατεβαίνεις από Φυλή ή από Οινόφυτα και Ε75 ή παλιά εθνική. Από Πυλη επίσης έχει εσωτερικό δρόμο που σε βγάζει Οινόη στον κεντρικό Μάνδρας Θήβας μέσα από τα χωριά Πυλη-Πανακτο-Λεύκα-Οινοη. Είναι ωραίες διαδρομές για μικρές αποδράσεις όταν δεν υπάρχει χρόνος για πιο μακριά (και χρήμα βεβαίως βεβαίως) .
Την πήγα σε πλυντήριο για μοτοσυκλέτες![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
εμ συγνωμη 4η φορά σε 6 χρόνια και ναι παίξανε και κραδασμοί καποια/ες φορές ή μια φορά νομίζω ανοιξα απότομα γκαζι και ισως γι αυτο και ισως καμια υγρασία γιατί κατα καιρους τρωμε δυνατες βροχες. Δεν ξερω αν ειναι τοσο σημαντικό αλλά ναι θα πρεπει να ριξω μια ματιά, να κανω καποαι συντηρηση κλπ.
done.