Σελίδα 96 από 129 ΠρώτοΠρώτο ... 4686919293949596979899100101106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.426 έως 1.440 από 1924

Θέμα: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Από προσωπική εμπειρία, καλό θα είναι να προτιμούνται επώνυμες (και συνήθως ακριβές) LED λάμπες.
    Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...

270° firing order
    Καλησπέρα, πόσο ρεύμα τραβάνε;
    when life gets complicated... i ride.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα, πόσο ρεύμα τραβάνε;
    Νίκο επειδή μπήκαν συστημένες δεν έκανα τη συνήθη έρευνα αγοράς, από τη συζήτηση θυμάμαι ότι οι δύο led τραβάνε χοντρικά όσο μία κανονική.

Αν θέλεις μπορώ να ρωτήσω και να σου πω ακριβώς πάντως
    Τελευταία τροποποίηση από Tsber; 14/10/2024 στις 15:38.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lospsi Προβολή μηνύματος
    Από προσωπική εμπειρία, καλό θα είναι να προτιμούνται επώνυμες (και συνήθως ακριβές) LED λάμπες.
    Θα γράψω πλήρεις εντυπώσεις σε καμιά βδομάδα και θα ενημερώνω και στο μέλλον αν και είμαι σίγουρος για την ποιότητα γιατί ο μηχανικός μου τις δουλεύει καιρό και σε διάφορα projects!

Ελπίζω να δικαιωθώ

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Συμβουλή...
    Ρύθμισε το φανάρι σου σωστά (επειδή το er6 δεν έχει προτζέκτορα), για να μην στραβώνει τους απέναντι
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Συμβουλή...
    Ρύθμισε το φανάρι σου σωστά (επειδή το er6 δεν έχει προτζέκτορα), για να μην στραβώνει τους απέναντι
    Σωστή η συμβουλή γενικά και ειδικά

Πραγματικά σιχαίνομαι να με στραβώνουν τα φώτα των άλλων για αυτό τα τέσταρα στην πράξη με τη βοήθεια του αδελφού μου σε αυτοκίνητο και μηχανάκι και με σημάδια στον τοίχο του γκαράζ.

Καλό θα είναι όλοι να ελέγχουν τα φώτα τους led ή κανονικά.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Γι' αυτό τις λένε αντικατάστασης, γιατί έχουν την πηγή στο ίδιο ύψος με τις παλιές.
    Δεν χρειάζονται κάτοπτρα σε τμήματα όπως οι led, λειτουργούν όπως οι παλιές με πιο δυνατό φώς.

Κι εγώ εβαλα μια philips H7 led τελευταία και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ένταση αλλα κυρίως με τη δέσμη στη "μικρή σκάλα " .

Κόβει πολύ ωραία, ειναι εμφανέστατο, δεν μου έχει κάνει σινιάλο κανείς.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Μου μπέρδευε μετά από κάποιες στροφές και είπα να κάνω έναν έλεγχο και
    καθαρισμό του καρμπυρατέρ. Δεν χρειάστηκε μιάς και εντοπίστηκε στα γρήγορα
    ο υπαίτιος (...μάλλον...............) μόλις βγήκε το φίλτρο....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20241007_194259374.jpg 
Προβολές:	144 
Μέγεθος:	103,3 KB 
ID:	456684

Όνομα:	IMG_20241007_194242064.jpg 
Μέγεθος:	100,8 KB 
ID:	456685

Όνομα:	IMG_20241007_194227021.jpg 
Μέγεθος:	80,1 KB 
ID:	456686
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Βαγγελη δεν τον γλυτώνεις τον καθαρισμό με τέτοιο πολυμερισμό..

Παντελή πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να σου κάτσει η δέσμη, κάνε τις δοκιμές σου εν καιρό για να βγάλεις ασφαλέστερα συμπεράσματα.
    Ο λόγος είναι επειδή οι led δεν δουλεύουν με κάτοπτρα δημιουργούν άκυρες αντανακλάσεις κατευθυντικά χάνοντας εστίαση και πυκνότητα φωτισμού.
    Εχουμε παραδείγματα στα φόρουμ παλιότερα που γύρισαν απο led σε αλογόνου ξανά.
    Εγώ θα ξεκινούσα απο εναν ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων (5ευρώ κόστος) για δοκιμή με την συσκευή δέσμης που χτυπάει, ίσως βοηθούσε.

τα λάδια είναι γαμάτα και όσοι έβαζαν μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, τελευταία φημολογείται οτι υπάρχουν απο παραεισαγωγη στην αγορά με αμφίβολη αυθεντικότητα. Τσέκαρε το και αυτό
    you rise you fall you're down then you rise again

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Λες για τις νέες που είναι όπως η παρακάτω;

Όνομα:	S06f5af489aa44ea2a34b8e0c50d3393aP.jpg 
Προβολές:	137 
Μέγεθος:	73,6 KB 
ID:	456694

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Βαγγελη δεν τον γλυτώνεις τον καθαρισμό με τέτοιο πολυμερισμό..

Παντελή πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να σου κάτσει η δέσμη, κάνε τις δοκιμές σου εν καιρό για να βγάλεις ασφαλέστερα συμπεράσματα.
    Ο λόγος είναι επειδή οι led δεν δουλεύουν με κάτοπτρα δημιουργούν άκυρες αντανακλάσεις κατευθυντικά χάνοντας εστίαση και πυκνότητα φωτισμού.
    Εχουμε παραδείγματα στα φόρουμ παλιότερα που γύρισαν απο led σε αλογόνου ξανά.
    Εγώ θα ξεκινούσα απο εναν ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων (5ευρώ κόστος) για δοκιμή με την συσκευή δέσμης που χτυπάει, ίσως βοηθούσε.

τα λάδια είναι γαμάτα και όσοι έβαζαν μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, τελευταία φημολογείται οτι υπάρχουν απο παραεισαγωγη στην αγορά με αμφίβολη αυθεντικότητα. Τσέκαρε το και αυτό
    Χρήστο τα έγραψα και πιο πάνω, έχω κάνει ήδη τους ελέγχους μου πρακτικά και είναι εντάξει τα φώτα, η τεχνολογία προχωράει και οι led είναι πλέον plug and play και αντικαθιστούν τις αλογόνου χωρίς κανένα πρόβλημα όπως έδειξε και ο doctor_john πιο πάνω.

Τα λάδια είναι όντως σούπερ και τα έχω παραγγείλει από το εξωτερικό μέσω καταστήματος που μου συνέστησε ο viper1 γιατί στην Ελλάδα όλως τυχαίως πήραν πέντε με έξι ευρώ πάνω στην τιμή

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Δειτε τα αν όντως έχουν προσομοιώσει την δέσμη αλογόνου παρά το κάτοπτρο να βάλουμε και εμείς..

Για τα amsoil πριν 10 και βαλε χρονια, έκαναν 18-20€ λίτρο, σήμερα βρίσκεις και με 13€ ημι 10/40. Θέλει μια έρευνα για να είμαστε οκ

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Τις προάλλες "έμεινα" από φώτα πορείας και μετά από παρότρυνση του μηχανικού μου, άλλαξα και τις δύο σκάλες - λάμπες με αντίστοιχες LED Novsight H7

Plug and play η τοποθέτηση, σαν να αλλάζεις λάμπα, εδώ οι παλιές:

Συνημμένο 456658

Και οι νέας τεχνολογίας:

Συνημμένο 456659

Λόγω (ιδι)όμορφου μπροστινού φαναριού δεν είχα ποτέ θέμα με τα φώτα αλλά αφού πέρα από το καλό υπάρχει και το καλύτερο και έχω και τις καλύτερες συστάσεις για καλύτερο φωτισμό με χαμηλότερη κατανάλωση, γιατί όχι;

Η διαφορά λοιπόν σε ένταση και διάχυση είναι μεγάλη και το χρώμα είναι ένα κουλ λευκό σε σχέση με το κιτρινιάρικο προηγούμενο!

Η μεγάλη σκάλα δε είναι το κάτι άλλο, τη ντουμάνιασα σε ένα στενό και έγινε η νύχτα μέρα

Πρώτες εντυπώσεις άψογες λοιπόν και θα προσθέσω τα LED φώτα στο σχετικό νήμα με τις μετατροπές μαζί με πλήρες review αφού τα δοκιμάσω και στον αυτοκινητόδρομο και σε απόλυτο σκοτάδι σε κάποιον επαρχιακό της Χαλκιδικής.

Επί τη ευκαιρία έγινε και η ετήσια αλλαγή λαδιού και φίλτρου με άλλα δύο λίτρα Metric για το Erάκι

Συνημμένο 456661
    Είναι που είναι space το μηχανάκι τώρα θα είναι σαν διαστημόπλοιο με τα chipset στα φανάρια

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Δειτε τα αν όντως έχουν προσομοιώσει την δέσμη αλογόνου παρά το κάτοπτρο να βάλουμε και εμείς..

Για τα amsoil πριν 10 και βαλε χρονια, έκαναν 18-20€ λίτρο, σήμερα βρίσκεις και με 13€ ημι 10/40. Θέλει μια έρευνα για να είμαστε οκ
    Έχεις καταλάβει ότι σου έχουν απαντήσει ήδη με αποδείξεις δύο διαφορετικάάτομα αλλά επιμένεις στα δικά σου; Η εικόνα που ανέβασε ο john τι ειναι φοτοσοπ για να σου την πει για κάποιο λογο; Αυτοί τουλάχιστον τα έχουν δοκιμάσει τα νέα φώτα και δεν είχαν ενα φίλο πιυ δεν του αρεσαν και τα αλλαξε. Και για τα λάδια τι νόημα έχει αυτό που λες ο άλλος απλά είπε άλλαξα και τα λάδια και έβαλα αυτά και μετά σου λέει ότι τα πήρε από άλλη χώρα και πάλι συνεχίζεις για παραεθσαγωγες και στην άλλη χωρα που δεν ξέρεις καν;; wtf;

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 308
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2023, 13:54
  2. Τι κάνατε για τη μοτοσικλέτα σας στο #lockdown2;
    από McGyver στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2020, 18:13
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2016, 08:20
  4. Eσεις τι κανατε σημερα με το TM σας??????
    από 7gibernau στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2012, 23:11
  5. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2008, 08:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ