Από προσωπική εμπειρία, καλό θα είναι να προτιμούνται επώνυμες (και συνήθως ακριβές) LED λάμπες.
Από προσωπική εμπειρία, καλό θα είναι να προτιμούνται επώνυμες (και συνήθως ακριβές) LED λάμπες.
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
Καλησπέρα, πόσο ρεύμα τραβάνε;
when life gets complicated... i ride.
Συμβουλή...
Ρύθμισε το φανάρι σου σωστά (επειδή το er6 δεν έχει προτζέκτορα), για να μην στραβώνει τους απέναντι![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σωστή η συμβουλή γενικά και ειδικά
Πραγματικά σιχαίνομαι να με στραβώνουν τα φώτα των άλλων για αυτό τα τέσταρα στην πράξη με τη βοήθεια του αδελφού μου σε αυτοκίνητο και μηχανάκι και με σημάδια στον τοίχο του γκαράζ.
Καλό θα είναι όλοι να ελέγχουν τα φώτα τους led ή κανονικά.
Γι' αυτό τις λένε αντικατάστασης, γιατί έχουν την πηγή στο ίδιο ύψος με τις παλιές.
Δεν χρειάζονται κάτοπτρα σε τμήματα όπως οι led, λειτουργούν όπως οι παλιές με πιο δυνατό φώς.
Κι εγώ εβαλα μια philips H7 led τελευταία και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ένταση αλλα κυρίως με τη δέσμη στη "μικρή σκάλα " .
Κόβει πολύ ωραία, ειναι εμφανέστατο, δεν μου έχει κάνει σινιάλο κανείς.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Βαγγελη δεν τον γλυτώνεις τον καθαρισμό με τέτοιο πολυμερισμό..
Παντελή πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να σου κάτσει η δέσμη, κάνε τις δοκιμές σου εν καιρό για να βγάλεις ασφαλέστερα συμπεράσματα.
Ο λόγος είναι επειδή οι led δεν δουλεύουν με κάτοπτρα δημιουργούν άκυρες αντανακλάσεις κατευθυντικά χάνοντας εστίαση και πυκνότητα φωτισμού.
Εχουμε παραδείγματα στα φόρουμ παλιότερα που γύρισαν απο led σε αλογόνου ξανά.
Εγώ θα ξεκινούσα απο εναν ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων (5ευρώ κόστος) για δοκιμή με την συσκευή δέσμης που χτυπάει, ίσως βοηθούσε.
τα λάδια είναι γαμάτα και όσοι έβαζαν μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, τελευταία φημολογείται οτι υπάρχουν απο παραεισαγωγη στην αγορά με αμφίβολη αυθεντικότητα. Τσέκαρε το και αυτό
you rise you fall you're down then you rise again
Χρήστο τα έγραψα και πιο πάνω, έχω κάνει ήδη τους ελέγχους μου πρακτικά και είναι εντάξει τα φώτα, η τεχνολογία προχωράει και οι led είναι πλέον plug and play και αντικαθιστούν τις αλογόνου χωρίς κανένα πρόβλημα όπως έδειξε και ο doctor_john πιο πάνω.
Τα λάδια είναι όντως σούπερ και τα έχω παραγγείλει από το εξωτερικό μέσω καταστήματος που μου συνέστησε ο viper1 γιατί στην Ελλάδα όλως τυχαίως πήραν πέντε με έξι ευρώ πάνω στην τιμή![]()
Δειτε τα αν όντως έχουν προσομοιώσει την δέσμη αλογόνου παρά το κάτοπτρο να βάλουμε και εμείς..
Για τα amsoil πριν 10 και βαλε χρονια, έκαναν 18-20€ λίτρο, σήμερα βρίσκεις και με 13€ ημι 10/40. Θέλει μια έρευνα για να είμαστε οκ
Έχεις καταλάβει ότι σου έχουν απαντήσει ήδη με αποδείξεις δύο διαφορετικάάτομα αλλά επιμένεις στα δικά σου; Η εικόνα που ανέβασε ο john τι ειναι φοτοσοπ για να σου την πει για κάποιο λογο; Αυτοί τουλάχιστον τα έχουν δοκιμάσει τα νέα φώτα και δεν είχαν ενα φίλο πιυ δεν του αρεσαν και τα αλλαξε. Και για τα λάδια τι νόημα έχει αυτό που λες ο άλλος απλά είπε άλλαξα και τα λάδια και έβαλα αυτά και μετά σου λέει ότι τα πήρε από άλλη χώρα και πάλι συνεχίζεις για παραεθσαγωγες και στην άλλη χωρα που δεν ξέρεις καν;; wtf;