Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Περί αναρτήσεων

Νέο μέλος Το avatar του/της ThatSlowMF
    Δεν σκοπεύω να το πειράξω ούτε εμφανισιακά ούτε μηχανικά. Απλά το περιστροφικό όσο καινοτόμο και αν ήταν ποτέ δεν δούλεψε όπως ήθελε η Suzuki και σίγουρα ποτέ δεν έφτασε τα συμβατικά συστήματα. Σε αυτόν τον τομέα δεν είναι πείραγμα αλλά αναβάθμιση. Το μπροστινό μόνο λόγο ηλικίας πλέον χρήζει συντήρησης και εφ όσων θα γίνει αυτό γιατί όχι και αναβάθμισης!

Εκεί καταλήγω όσο περισσότερο σκαλίζω το θέμα. Πρέπει να κάτσω με έναν μηχανικό και να βγει μια λύση κομμένη ραμμένη στα μέτρα μου. Τα προοδευτικά έχω καταλάβει απλά ότι είναι μια "μέση λύση". Όχι απαραίτητα κακή αλλά όχι και αυτό που ψάχνω

Ρε κάτσε καλά η μηχανή ακόμα συνεργείο δεν έχει μπει.... καλά μπήκε, αλλά για ανορθωτή που όλοι ξέρουμε ότι είναι αναλώσιμο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Πριν πειράξεις τα εμπρός ελατήρια, έχεις τσεκάρει το sag και είναι ανεπαρκές? Αν βάλεις σκληρότερα και δεν έρχεται σωστά το sag, νομίζω πως θα κάνεις μια τρύπα στο νερό.

Προσωπικά, αν είχα αποφασίσει ότι θα το κράταγα το TLR, θα έκανα μια κρούση εδώ
    https://www.car.gr/classifieds/bikes...suzuki-tl-1000
    να δω πόσο μπορώ να το πάρω και θα έβγαζα τα πράγματα που φοράει, τα υπόλοιπα κάβα για το μέλλον...
    Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    και εγώ θα συμφωνούσα με τους περισσότερους, ελατήρια στα κιλά σου, όμως γραμμικά για καλύτερη επίδοση στη χρήση που θέλεις να κάνεις
    και μετά μπορείς να παίξεις με το λάδι +/- 5 sae για τις αποσβέσεις
    you rise you fall you're down then you rise again

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    Που και να δεις τι του λέει ο άλλος στα πριβέ και κρυβέ…
    Αλλά το να τον χάσω απ την στιγμή που η αρχαιολογία του είναι μόνιμα στο συνεργείο λίγο δύσκολα..

Θες να ακούσεις κάτι καλύτερο? Του λέω έλα ρε μαλακα να παρουμε συνεταιρικό μηχανάκι να έχω όχημα όταν ερχομαι Ελλάδα, και τι πρότεινε? ΝΤΟΥΚΑΤΙ 999…. Θα εχουμε μηχανάκι αλλά θα είναι σαν να μην εχουμε!
    Σου πρότεινε μια μοτό που άφησε εποχή σε όλα της, που διδάσκει οδήγηση, που θα αποδώσει σαν μικρή επένδυση αργότερα,
    το πιο ταιριαστό modern classic ss που μπορείς να βολτάρεις με τζιν, που έγινε θέμα στο περιοδικό Ottagono και δεξιώθηκε κόσμο σε γκαλερί του Μιλάνο..

και εσύ λές όχι! θέλω να πηγαίνει 324 και να απαντάω μνματα μέσα στη στροφή..

Το ζυγίζω εδώ και καιρό αυτό το ρημαδι κυρίως για την ολινς πίσω βέβαια. Ακόμα δεν έχω πάει σε μηχανικό να το τεσταρουμε οπότε το θέμα μου ίσως να είναι ότι χρήζει σέρβις λόγω ηλικίας και να μη χρειαστεί καν περαιτέρω επέμβαση αλλά μαζεύω γνώμες γενικά γιατί έχω διαβάσει από άλλους ιδιοκτήτες ότι είναι από τα πράγματα που αξίζουν να γίνουν στην μηχανή. Και εδώ ήρθα για μια πιο γενική άποψη περί του θέματος.

Άσε που στο προηγούμενο ποστ με είπες να το αφήσω κάτω αφού το ζαχαρωνεις για επόμενο sbk project

Καλά σίγουρα στα γραμμικά θα γίνει μελέτη για το τι σκληρότητα θα μπει και επίσης τι λάδι. Δεν θα γίνει τυχαία επιλογή

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Σου πρότεινε μια μοτό που άφησε εποχή σε όλα της, που διδάσκει οδήγηση, που θα αποδώσει σαν μικρή επένδυση αργότερα,
    το πιο ταιριαστό modern classic ss που μπορείς να βολτάρεις με τζιν, που έγινε θέμα στο περιοδικό Ottagono και δεξιώθηκε κόσμο σε γκαλερί του Μιλάνο..

ΝΑ ΑΓΙΆΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ή το πληκτρολόγιο ή το ίντερνετ που έστειλε το μήνυμα μέχρι εδώ... Όλα τα παραπάνω

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος

Δεν διαφωνώ ως προς το μηχανάκι αλλά ως προς τις επιλογές του για daily usable μηχανάκι…

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ThatSlowMF Προβολή μηνύματος
    ΝΑ ΑΓΙΆΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ή το πληκτρολόγιο ή το ίντερνετ που έστειλε το μήνυμα μέχρι εδώ... Όλα τα παραπάνω
    Εσυ μην παίρνεις φόρα… ξέρω που μένεις!

Τι ντειλι ρε ψευταρα για 10 μέρες τον χρόνο θα το θες εσύ και εγώ όταν θα πηγαίνει για σέρβις το TL much

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Για ενημερώστε ενα άσχετο περί αναρτήσεων...
    από Gandalf dr685sm στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2011, 09:36
  2. διλημμα περι αναρτησεων africa....
    από sotiris68 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2008, 23:27
  3. Ερώτηση περί αναρτήσεων σε Tenere...
    από catmaster στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2008, 16:27
  4. Ερωτηση περι αναρτησεων σε σκουτερακι