Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 21/10/2024 στις 15:49.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δεν νομίζω πως το bmw είναι καλύτερο από το ducati.
Απλά είναι αρκετά κοντά με το ταλέντο του τοπρακ να καλύπτει την διαφορά.
Και αυτό αποδεικνύεται εύκολα με το πόσοι διαφορετικοί πήραν νίκες με το ντουκατι ενώ με το bmw μόνο ο τοπρακ πρωταγωνιστεί.
Επίσης πέρυσι με το γιαμαχα το έχασε για λίγο γιατί δεν μπορούσε να υπερκαλύψει τη διαφορά διότι το γιαμαχα ήταν πολύ πίσω.
Και για αυτό φέτος ούτε ο ρεα ούτε κανένας έκανε κάτι με αυτό.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ενα εχω να πω: ΜΗ τυχον και συναντηθουνε στον αγωνα με τον ΜΜ,γιατι θα του θυμησει τι του εκανε τοτε στην μοτο2.
Ηταν ο μονος που εσπαγε τον τσαμπουκα του ΜΜ (για οσους θυμουνται τις τοτε μαχες)
Τι να πεις; Τον γουστάρω τον Ιταλό, και όντως ισχύει αυτό που έγραψε ο Thunder για τον τσαμπουκά στονΜΜ, αλλά μετά απο τόσα χρόνια αποχή και ταυτόχρονα με τόσες αλλαγές στις μοτό, προβλέπεται να βολοδέρνει πίσω μαζί με τον Marini. Μακάρι να διαψευτώ, αλλά ακόμα και καλά να πάει, δεν έχει μέλλον στα MotoGP. Του χρόνου είναι κλεισμένος στα SBK και ήδη είναι και 35 ετών. Όπως αρκετοί στον χώρο είπαν - μαζί και ο Bagnaia - καλύτερα θα ήταν να έπαιρνε την ευκαιρία ο Bulega.
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
Δυστυχώς πλέον η πίστα στο Cheste (Valencia) έγινε για MX/Enduro. Λένε ότι η άσφαλτος μέσα στην πίστα είναι σε καλή κατάσταση αλλά δεν ξέρω κατα πόσον μπορούν να το αξιολογήσουν τώρα ή αν χρησιμοποίησαν εργαλεία που μπορεί να αναλύσουν σε βάθος την κατάσταση. Στο βίντεο εδώ φαίνεται η είσοδος πώς είναι
Ακυρωθηκε(και σωστα) η Βαλενθια
θα ανακοινωσουν που θα γινει τελικα ο τελευταιος αγωνας
Μου φαίνεται απίθανο να γίνει ο αγώνας σε δυο βδομάδες. Πέρα απο την μεγάλη έκταση των καταστροφών, μιλάμε για ανθρώπινη τραγωδία με τόσους νεκρούς.
Θα είναι τελείως αντιφατικό να λάβει μέρος αυτή η γιορτή μέσα σε όλο αυτό που έχει συμβεί.
ΥΓ: Ωπ, μόλις ακυρώθηκε