thnx
thnx
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Νομίζω έτσι θα ξεκινήσω και βλέπουμε. Απλά θα τα παραγγείλω και τα 2 μαζί, επειδή βολεύει.
Όποτε ψηθείτε, ελάτε κανα ΣΚ να ταλαιπωρηθούμε παρέα!
Το ότι δεν τερματίζουν οι ταχύτητες, είναι σίγουρα και θέμα οδήγησης/εξοικείωσης, γι' αυτό ρώτησα τι βάζουν πχ. οι αγωνιζόμενοι/trackd-εάδες για να ξέρω αν θα κάνω κακό. Αν πχ. κανένας δεν το κοντένει για τα Μέγαρα, πάει να πει ότι απλά πρέπει να ανεβάσω ρυθμό κι αν κοντύνω το μηχανάκι, περισσότερο κακό θα κάνω παρά καλό. Θενκς φορ δε ίνφο!
Τις ίδιες απορίες είχα και εγώ με τον Vaska. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η αλλαγή 1-2 δοντιών στα γρανάζια μπορεί να επιφέρει τόσο μεγάλη αλλαγή. Στην τελική ο ρεγουλατόρος της αλυσίδας έχει ένα "x" περιθώριο, που μεταβάλλει το μεταξόνιο +- κάποια mm/cm. Δεν είναι λίγο δύσκολο, να "οδηγάς άλλη μοτοσυκλέτα" στην αρχή και στο τέλος του ρεγουλατόρου; Στην δική μου περίπτωση βέβαια, η κουβέντα γίνεται εντελώς θεωρητικά, γιατί το -1,+1 δόντια, θα φέρει το μεταξόνιο σχεδόν στο ίδιο σημείο με τώρα.
https://youtu.be/PVU4iOehxE0?si=LXGzn1J30KU5Tibw
Αυτό είναι το ιδανικό setup για το cbr600rr, στα μεγαρα δείτε σχόλια -1f +1b.Μετα μένουν τα χέρια αλλαγή.