Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Γρανάζωμα για CBR600 RR (08)

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    thnx
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tony_l
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    giati δεν δοκιμαζεις -1 μπροστα αρχικα??
    Νομίζω έτσι θα ξεκινήσω και βλέπουμε. Απλά θα τα παραγγείλω και τα 2 μαζί, επειδή βολεύει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mixalhsCr Προβολή μηνύματος
    Μην αλλάξεις γρανάζια, πίστα άλλαξε , δεν ειναι εκει ο χώρος για το μηχανάκι σου ;-) τσάμπα ταλαιπωρία ;-)
    Όποτε ψηθείτε, ελάτε κανα ΣΚ να ταλαιπωρηθούμε παρέα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    -1,+1 θα προτείνω κι εγώ. Το ότι δε τερματίζουν οι ταχύτητες δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα γραναζώματος....
    Επίσης αν δεν αλλάξεις και τον τύπο της αλυσίδας σου ίσως μπορείς να αλλάξεις μόνο το μπροστά γρανάζι σε -1. Αν θυμάμαι καλά φίλος αγωνιζόμενος με cbr 600 στη supersport είχε -1 +1.
    Το ότι δεν τερματίζουν οι ταχύτητες, είναι σίγουρα και θέμα οδήγησης/εξοικείωσης, γι' αυτό ρώτησα τι βάζουν πχ. οι αγωνιζόμενοι/trackd-εάδες για να ξέρω αν θα κάνω κακό. Αν πχ. κανένας δεν το κοντένει για τα Μέγαρα, πάει να πει ότι απλά πρέπει να ανεβάσω ρυθμό κι αν κοντύνω το μηχανάκι, περισσότερο κακό θα κάνω παρά καλό. Θενκς φορ δε ίνφο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Σκεψου τις οποιες αλλαγες στο γραναζωμα σε συνδυασμο με τις αλλαγες στο μεταξονιο που αυτες επιφερουν.
    Τις ίδιες απορίες είχα και εγώ με τον Vaska. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η αλλαγή 1-2 δοντιών στα γρανάζια μπορεί να επιφέρει τόσο μεγάλη αλλαγή. Στην τελική ο ρεγουλατόρος της αλυσίδας έχει ένα "x" περιθώριο, που μεταβάλλει το μεταξόνιο +- κάποια mm/cm. Δεν είναι λίγο δύσκολο, να "οδηγάς άλλη μοτοσυκλέτα" στην αρχή και στο τέλος του ρεγουλατόρου; Στην δική μου περίπτωση βέβαια, η κουβέντα γίνεται εντελώς θεωρητικά, γιατί το -1,+1 δόντια, θα φέρει το μεταξόνιο σχεδόν στο ίδιο σημείο με τώρα.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tony_l Προβολή μηνύματος
    Τις ίδιες απορίες είχα και εγώ με τον Vaska. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η αλλαγή 1-2 δοντιών στα γρανάζια μπορεί να επιφέρει τόσο μεγάλη αλλαγή. Στην τελική ο ρεγουλατόρος της αλυσίδας έχει ένα "x" περιθώριο, που μεταβάλλει το μεταξόνιο +- κάποια mm/cm. Δεν είναι λίγο δύσκολο, να "οδηγάς άλλη μοτοσυκλέτα" στην αρχή και στο τέλος του ρεγουλατόρου; Στην δική μου περίπτωση βέβαια, η κουβέντα γίνεται εντελώς θεωρητικά, γιατί το -1,+1 δόντια, θα φέρει το μεταξόνιο σχεδόν στο ίδιο σημείο με τώρα.
    Δεν εχεις παρατηρησει ποτε διαφορα οταν απο αλυσιδα σωβρακο βαζεις καινουργια?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tony_l
    Όχι κάτι ιδιαίτερο...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    https://youtu.be/PVU4iOehxE0?si=LXGzn1J30KU5Tibw

Αυτό είναι το ιδανικό setup για το cbr600rr, στα μεγαρα δείτε σχόλια -1f +1b.Μετα μένουν τα χέρια αλλαγή.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ 600 Rr 07-08????
    από MAKIS-RR στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2009, 14:37
  2. λαστιχα για cbr400-RR
    από PALADIN στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 17:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα