χαρες που θα κανει ο mcgyver!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
"Μου αρεσει αυτος χειμωνας Μαρικα μου... Ευχομαι να συνεχισει να κανει κρυο, κ να βρεχει κ να μην ερθει αυτος ο φωτεινος ηλιος"
ο επιτιμος
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
ατιμουλη, την βρηκες την φωτο, ε?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
χαρες που θα κανει ο mcgyver!!!!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
ατιμουλη, την βρηκες την φωτο, ε?
![]()
σκεφτηκα να την ποσταρω στο θεμα του , αλλα νομιζω οτι χρειαζεται δικο του θεμα ο επιτιμος για να δουλεψει η ευχη
![]()
![]()
![]()
![]()
σιγα μη δεν την εβρισκα, αφου την παιζω στα δαχτυλα την αναζητηση..
την αναζητηση ή το μαντρι παιζεις στα δαχτυλα??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
σκεφτηκα να την ποσταρω στο θεμα του , αλλα νομιζω οτι χρειαζεται δικο του θεμα ο επιτιμος για να δουλεψει η ευχη
![]()
![]()
![]()
![]()
σιγα μη δεν την εβρισκα, αφου την παιζω στα δαχτυλα την αναζητηση..:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
την αναζητηση ή το μαντρι παιζεις στα δαχτυλα???
μποθ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
"Μου αρεσει αυτος χειμωνας Μαρικα μου... Ευχομαι να συνεχισει να κανει κρυο, κ να βρεχει κ να μην ερθει αυτος ο φωτεινος ηλιος"
ο επιτιμος
![]()
Ένα θα σΕ πω...
ΔΕΝ είμαι προληπτικός...
αλλά...
την προ-προηγούμενη Παρασκευή πηγαίνοντας στην δουλειά έφυγε το μπροστινό γρανάζι της αλυσίδας (με γνωστά επακόλουθα)![]()
όταν επιτέλους έφτασα στο γραφείο βρήκα να μου έχουν στείλει με mail αυτή τη φωτό...
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εγω την ειχα βαλει στα προβατα κ επαθα μετα απο καιρο τα απιστευταΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Ένα θα σΕ πω...
ΔΕΝ είμαι προληπτικός...
αλλά...
την προ-προηγούμενη Παρασκευή πηγαίνοντας στην δουλειά έφυγε το μπροστινό γρανάζι της αλυσίδας (με γνωστά επακόλουθα)![]()
όταν επιτέλους έφτασα στο γραφείο βρήκα να μου έχουν στείλει με mail αυτή τη φωτό...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()