Αυτοκόλλητα είναι Χάρη στο χρωματισμό της Μ.
3D τα ονομαζουν επειδή είναι πλαστικα και πιο 'παχιά' 2-3 χιλιοστά εν σχέσει με τα απλά.
Αυτοκόλλητα είναι Χάρη στο χρωματισμό της Μ.
3D τα ονομαζουν επειδή είναι πλαστικα και πιο 'παχιά' 2-3 χιλιοστά εν σχέσει με τα απλά.
Αλλαγή μπουζί και φίλτρου βενζίνης στην αφρικανούλα. Επί της ευκαιρίας έβαλα και διηλεκτρικό γράσο στις φίσες που είχα πρόσβαση και κυρίως σε αυτή της τρόμπας βενζίνης .
Επίσης ρύθμισα τις βίδες μείγματος στο μαμά 2 3/8 . Τις βρήκα 1 4/8 και τις είχα ανοίξει μισή στροφή εγώ πριν δύο μηνες οποτε ο προηγούμενος της είχε κλείσει υπερβολικά πολύ και σε χαμηλές στροφές σκορτσαριζε. Για παράδειγμα το εντελώς κλειστό ελβετικό μοντέλο έχει 1 1/2. Τώρα είναι όπως πρέπει να είναι
Και κάτι αλλά ψηλά.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από kordix; 26/10/2024 στις 10:49.
Η νέα μοτοσυκλέτα του Κώστα καθώς και οι ευχές για καλορίζικα μετεφέρθησαν σε νέο θέμα.
Γιώργο η ιδέα μου καρφώθηκε αφού οδήγησα το R7 και είδα πόσο πιο πολύ μου άρεσαν τα χαμηλά κλιπόν του. Έκανα μια σύγκριση και είδα ότι η διαφορά είναι όντως σεβαστή.
Στατικά που τα δοκίμασα μου άρεσε η αλλαγή. Κρεμάστηκα στο πλάι και το έξω χέρι τώρα αγκαλιάζει ωραία το ντεπόζιτο. Τώρα μπορεί να έχεις και δίκιο και στην πράξη να μη βολέψει...
Ωραίο Γιάννη
Μόλις πατιναριστει με λίγο λάδι γρασάρισμα κλπ κλπ θα γίνει ακόμα καλύτερο
Βάλε δακτυλικο αποτύπωμα με μαυρο/βρωμικο δάχτυλο στην πρώτη σελίδα
Έτσι λέγαμε και για του gs και τελικά αυτό που πραγματικά είχα "λερώσει" ήταν η ανάγκη να σημειώνω.
Σε αυτό πρόσθεσα μερικές λευκές σελίδες στο τέλος (και ξέχασα το κεφάλαιο των μπροστινών απο τα zx..)
Εντυπωσιακή διαφορά όγκου και φιλοσοφίας oι γιαπωνέζοι.
Χθες πήγα το Dax για τον καθιερωμένο καθαρισμό καρμπυρατέρ (σαν από σύμπτωση και πέρισυ τέτοιες μέρες είχε ξαναπάει,ποστ #138).
Εκτός από τον καθαρισμό του άλλαξε τα 2 φιλτράκια βενζίνης καθώς και την τσιμούχα της μανιβέλας γιατί δάκρυζε από κει.
15€,με έσκισε!
Το αργαλείο όμως πετάει τώρα,είχα καιρό να το νοιώσω τόσο ζωντανό.
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2