Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 63

Θέμα: Ευχαριστα Προβληματα...

Νέο μέλος

Ευχαριστα Προβληματα...

Κατ' αρχάς να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και να ευχαριστήσω όλους όσους ασχολήθηκαν και διοργάνωσαν την 1η Βουνίσια διαχειριστές και μη. Δεν έχω σχεδόν καθόλου εμπειρία σε εκδρομές, event κλπ σαν οδηγός ΩΣΤΟΣΟ, έχω παρευρεθεί σε πάρα πολλά σαν θεατής (με αμάξι) και συνεπιβάτης μεγάλου ακατονόμαστου (εντάξει γούστα είναι αυτά) club εντός και εκτός Ελλάδος ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
    Χαίρετε κι από μένα λοιπόν για πρώτη φορά, με προβληματισμό.
    Όσοι παρευρεθήκατε στη βουνίσια σίγουρα θα ξέρετε για ένα Ducati που το χτύπησε σκλιιιι.... Όχι όλα οκ, όπως ευχόμαστε πάντα, έμεινα όρθιος.
    Η κυρία μου βέβαια πληγώθηκε ταμάλα. Αν και δεν υπήρξε κανένα μηχανικό θέμα (ναι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μη βγάλει κάτι σε 800χλμ ) τα πλαστικά μου αριστερά και μπροστά αφήσανε χρόνους.
    Επειδή λοιπόν βαρέθηκα να προσέχω το οτιδήποτε, κι ας λέει ότι θέλει ο κ. Volpad, (θα τα φτιάξω προφανώς,τις κυρίες ετών 23 με τέτοια οδηγική συμπεριφορά δεν τις αφήνουμε έτσι ) είμαι ανάμεσα σε 2 μοτόρια και θέλω τα φώτα σας, ενημερωτικά μιλάμε για μοντέλα '24.
    1) ΜΤ-07
    2) Honda CB750 Hornet
    Ιδανικά θα ήθελα το Duc να το έχω αραγμένο και μόνο για μεγάλες βόλτες και απόλαυση ροπής, και όποιο από τα 2 έρθει στην κατοχή μου να είναι για καθημερινό (μόνο μηχανή χρησιμοποιώ, βρέξει χιονίσει) 30-40 χλμ καθημερινά και εθνική και πόλη.
    Τώρα τείνω προς το ΜΤ γιατί απλά μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά. Ωστόσο τα νούμερα του Hornet είναι παααρα πολύ καλά, αλλά μετά, ανησυχώ για τα ανταλλακτικά (όχι αναλώσιμα) πχ βαθούλωμα τεπόζιτο, δεν με παίρνει να δώσω άλλο νεφρό.
    Μου το πήρε η κυρία ST2 μου καιρό τώρα..

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIVILENGE Προβολή μηνύματος
    Κατ' αρχάς να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και να ευχαριστήσω όλους όσους ασχολήθηκαν και διοργάνωσαν την 1η Βουνίσια διαχειριστές και μη. Δεν έχω σχεδόν καθόλου εμπειρία σε εκδρομές, event κλπ σαν οδηγός ΩΣΤΟΣΟ, έχω παρευρεθεί σε πάρα πολλά σαν θεατής (με αμάξι) και συνεπιβάτης μεγάλου ακατονόμαστου (εντάξει γούστα είναι αυτά) club εντός και εκτός Ελλάδος ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
    Χαίρετε κι από μένα λοιπόν για πρώτη φορά, με προβληματισμό.
    Όσοι παρευρεθήκατε στη βουνίσια σίγουρα θα ξέρετε για ένα Ducati που το χτύπησε σκλιιιι.... Όχι όλα οκ, όπως ευχόμαστε πάντα, έμεινα όρθιος.
    Η κυρία μου βέβαια πληγώθηκε ταμάλα. Αν και δεν υπήρξε κανένα μηχανικό θέμα (ναι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μη βγάλει κάτι σε 800χλμ ) τα πλαστικά μου αριστερά και μπροστά αφήσανε χρόνους.
    Επειδή λοιπόν βαρέθηκα να προσέχω το οτιδήποτε, κι ας λέει ότι θέλει ο κ. Volpad, (θα τα φτιάξω προφανώς,τις κυρίες ετών 23 με τέτοια οδηγική συμπεριφορά δεν τις αφήνουμε έτσι ) είμαι ανάμεσα σε 2 μοτόρια και θέλω τα φώτα σας, ενημερωτικά μιλάμε για μοντέλα '24.
    1) ΜΤ-07
    2) Honda CB750 Hornet
    Ιδανικά θα ήθελα το Duc να το έχω αραγμένο και μόνο για μεγάλες βόλτες και απόλαυση ροπής, και όποιο από τα 2 έρθει στην κατοχή μου να είναι για καθημερινό (μόνο μηχανή χρησιμοποιώ, βρέξει χιονίσει) 30-40 χλμ καθημερινά και εθνική και πόλη.
    Τώρα τείνω προς το ΜΤ γιατί απλά μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά. Ωστόσο τα νούμερα του Hornet είναι παααρα πολύ καλά, αλλά μετά, ανησυχώ για τα ανταλλακτικά (όχι αναλώσιμα) πχ βαθούλωμα τεπόζιτο, δεν με παίρνει να δώσω άλλο νεφρό.
    Μου το πήρε η κυρία ST2 μου καιρό τώρα..
    Στέφανε μετά από τέτοια ταλαιπωρία σαν κάτοχος Ducati σου αξίζει η ξεκούραση.

Πάρε το Mt-07 που θα κρατήσει τιμή και όταν έρθεις στα ίσια σου πούλα το και πάρε ένα Triumph Trident που είναι ωραίο μεκανάκι

Δεν θα ήμασταν φόρουμ αν ενώ μας δίνεις 2 επιλογές δεν πετάξουμε και μία τρίτη.

Ανάμεσα στις 2 εμένα προσωπικά μου κάνει ωραίο κλικ το Mt.
    The Dirty Harry

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Να το φτιάξεις, ποτέ ξανά,και καλές βόλτες με το νέο αλλά και με την Ντουκάτι.
    Αυτά
    when life gets complicated... i ride.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Το ΜΤ 07 αλλάζει με νέο πλαίσιο, μπροστινό κτλ κτλ.. αν πας εκεί και κοιτάς καινούργιο να το περιμένεις ίσως...

Κp.s. κούκλα η "γρια" σου..

Παλαιό μέλος
    Αν και μεγάλος θαυμαστής του hornet και κάτοχος δύο εξ αυτών θα σου πω πως αυτό το 2κυλινδρο δεν είναι hornet, έχει μέτρια κατασκευη όπως και μέτρια περιφερειακά τα οποία και προορίζονται να έχουν και λιγότερο χρόνο ζωής,
    Το mt με την ανανέωση περιμενε να δούμε την τιμή του και εαν είναι σωστή το παίρνεις , είναι πιο παιχνιδιάρα και σίγουρα με καλύτερη μεταπώληση.

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Έχω το ΜΤ του 2022, το μοτέρ του είναι ροπατο, οικονομικό και ασπαστο, αλλά τα πλαστικά του δεν είναι καλά έχουν τριγμούς, το μεγάλο του πρόβλημα όμως είναι το μπροστινό του, πολύ μαλακό και δεν σου δίνει εμπιστοσύνη. Φτιάχνει κάπως με ποίο χοντρό λάδι, κάτι που έκανα πριν 100 χλμ.
    Πριν αποφασίσεις περίμενε να βγει το καινούριο μοντέλο που έχουν φτιάξει τα περισσότερα πρόβλημα. Και εννοείται να τα κάνεις βόλτα πριν αποφασίσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Άμα σου αρέσει το ΜΤ πάρε το ΜΤ.

Μετα την τριτη επιλογή που ειπώθηκε (και αξιόλογη φυσικά) να πετάξω και μια τεταρτη του στυλ CB650; Ανεβαινει λίγο το κασε αλλά παίρνεις το μοναδικο 4κ της αγοράς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Ένα st2 που έχω το έκανα γυμνό . Στείλε πμ για λεπτομέρειες αν θέλεις
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Ένα st2 που έχω το έκανα γυμνό . Στείλε πμ για λεπτομέρειες αν θέλεις
    Φωτογραφία;

Έτσι θα μας αφήσεις;

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Φωτογραφία;

Έτσι θα μας αφήσεις;
    Το έχεις δεί live ρε...
    Ούκ ολίγες φορές...

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Το έχεις δεί live ρε...
    Ούκ ολίγες φορές...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Το έχεις δεί live ρε...
    Ούκ ολίγες φορές...
    Πιες καφέ άμεσα και μείνε μακριά από μηχανήματα.
    The Dirty Harry

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Πιες καφέ άμεσα και μείνε μακριά από μηχανήματα.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    The Dirty Harry

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Ρε θα με τρελάνετε εσείς?

Ήταν στο γκρούπ μου στην ετήσια στην Οιτη. Είχε δηλώσει οτι θα έρθει με το FJR και τελικά ήρθε με το ST2...
    Με τον Haris_X το κοιτούσαμε κιόλας....

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Transalp Προβλήματα
    από Gladiator στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2004, 14:24
  2. Eurosprt & Προβλήματα
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2004, 15:42
  3. Eurosprt & Προβλήματα
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2004, 15:41
  4. Μακροχρόνιο παρκινγκ και προβλήματα...
    από nauko στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 19:08
  5. Προβλήματα Login και Μηνύματα “not register”
    από Julius στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2004, 09:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας