Κατ' αρχάς να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και να ευχαριστήσω όλους όσους ασχολήθηκαν και διοργάνωσαν την 1η Βουνίσια διαχειριστές και μη. Δεν έχω σχεδόν καθόλου εμπειρία σε εκδρομές, event κλπ σαν οδηγός ΩΣΤΟΣΟ, έχω παρευρεθεί σε πάρα πολλά σαν θεατής (με αμάξι) και συνεπιβάτης μεγάλου ακατονόμαστου(εντάξει γούστα είναι αυτά) club εντός και εκτός Ελλάδος ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Χαίρετε κι από μένα λοιπόν για πρώτη φορά, με προβληματισμό.
Όσοι παρευρεθήκατε στη βουνίσια σίγουρα θα ξέρετε για ένα Ducati που το χτύπησε σκλιιιι.... Όχι όλα οκ, όπως ευχόμαστε πάντα, έμεινα όρθιος.
Η κυρία μου βέβαια πληγώθηκε ταμάλα. Αν και δεν υπήρξε κανένα μηχανικό θέμα (ναι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μη βγάλει κάτι σε 800χλμ) τα πλαστικά μου αριστερά και μπροστά αφήσανε χρόνους.
Επειδή λοιπόν βαρέθηκα να προσέχω το οτιδήποτε, κι ας λέει ότι θέλει ο κ. Volpad, (θα τα φτιάξω προφανώς,τις κυρίες ετών 23 με τέτοια οδηγική συμπεριφορά δεν τις αφήνουμε έτσι) είμαι ανάμεσα σε 2 μοτόρια και θέλω τα φώτα σας, ενημερωτικά μιλάμε για μοντέλα '24.
1) ΜΤ-07
2) Honda CB750 Hornet
Ιδανικά θα ήθελα το Duc να το έχω αραγμένο και μόνο για μεγάλες βόλτες και απόλαυση ροπής, και όποιο από τα 2 έρθει στην κατοχή μου να είναι για καθημερινό (μόνο μηχανή χρησιμοποιώ, βρέξει χιονίσει) 30-40 χλμ καθημερινά και εθνική και πόλη.
Τώρα τείνω προς το ΜΤ γιατί απλά μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά. Ωστόσο τα νούμερα του Hornet είναι παααρα πολύ καλά, αλλά μετά, ανησυχώ για τα ανταλλακτικά (όχι αναλώσιμα) πχ βαθούλωμα τεπόζιτο, δεν με παίρνει να δώσω άλλο νεφρό.
Μου το πήρε η κυρία ST2 μου καιρό τώρα..