Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Επειγόντως δισκους/τακάκια Yaris 2018 1.5 βενζινη. XP 13

Μέλος Το avatar του/της nauagios

Επειγόντως δισκους/τακάκια Yaris 2018 1.5 βενζινη. XP 13

Καλησπέρα. Όπως βλέπετε στον τίτλο πρέπει να αλλάξω δίσκους τακάκια στο αμάξι μου. Βρίσκομαι Μόναχο Γερμανίας και αν πάω απλά έτσι σε συνεργειο θα με γδαρουν ζωντανο. Έκανα μεγάλο σέρβις σε αντιπροσωπεια, χωρίς μπουζί, στα 850 ευρώ και έκλαψα. Οπότε λέω να τα αγοράσω μόνο μου και να πάω σε ένα απλό συνεργείο να μου τα βάλουν. Πρέπει όμως να είμαι σίγουρος ότι αγόρασα τα σωστά. Είμαι με τους μαμα δισκους και έχω 112.000κμ. Ροή ταξιδιού σχεδόν όλα τα χιλιόμετρα. Δεν έχω ιδέα όμως ποιος δίσκους και ακόμα και για το δικό μου αμάξι βλέπω διάφορες διατομές και διαμέτρους. Βρήκα από amazon αυτούς και λεει οτι ταιριαζουν. Για πειτε καμια ιδεα. https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B...KR8XB7XF&psc=1

δες σε κανα autodoc . ίσως βρεις άκρη πιο εύκολα
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Εκεί ακριβώς κοιτάω αλλά είναι χαοτικό στον αριθμό των αποτελεσμάτων. Αν έβρισκα ακριβώς τα μαμα αυτά θα έβαζα. Αλλά δεν άμα παω αντιπροσωπεία θα πληρώσω για porsche

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Ξέρεις σε ποιο συνεργειο θα πας;
    Πολλά συνεργεία δεν δεχονται να πας με δικα σου ανταλλακτικά. Σε γερμανο ειδικά ξέχνα το. Ίσως σε κανα τουρκο/βαλκάνιο κλπ και πάλι δύσκολο το κόβω.

Συνεργεία γενικά υπάρχουν, δεν είναι μόνο οι αντιπροσωπείες.
    Ρωτα τους Έλληνες εκεί που πάνε. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος Έλληνας συνεργειάς ή έστω κανας Τούρκος που θα τον ξέρουν και θα πηγαινουν όλοι.

Κάπου στο τέλος του κορωνοιου σε έλληνα συνεργειατζη που πήγαινα είχα αλλάξει τακακια-δισκους με 400 ευρώ. Και αναφέρω τον κορωνοιο γιατι ηταν μετα τις καραντίνες και όλοι δάγκωναν. Οπότε και σήμερα καπου εκει θα υπολόγιζα.

Συνεργείο έχω βρει. Και ναι, όντως είναι Τούρκος. Δουλεύω δίπλα σε περιοχή που έχει εταιρίες logistics και μου είπαν φέρτε και θα στα βάλω. Αλλά μην του πω να ψάξει κιόλας να μου τα βρει και να τα φέρει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Όπως ειπε, autodoc οπου αν δεν εισαι σιγουρος κάνεις αναζήτηση με βάση τον αριθμο σασι (το schlüsselnummer για την ακριβεια) οπότε και θα έχεις πιο σίγουρα αποτελέσματα.
    Αρκετές φορές είχα ψωνίσει από qp24.de αλλά βλέπω δεν ανοιγει πλέον το site.

Εναλλακτικά αν τον έχεις θάρρος ρώτα τον να σου προτείνει καταστήματα με ανταλλακτικά. Σίγουρα θα υπάρχουν και οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) από αυτά ψωνίζουν. Δε νομίζω να έχουν μεγάλη απόκλιση στις τιμές.

Μέλος Το avatar του/της geioann
    112k χιλιόμετρα δεν είναι πολλά για δίσκους αυτοκινήτου. Είσαι σίγουρος ότι χρειάζεται?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Για ρώτα κι εδω, θα σε καθοδηγησουν αναλογα.

https://ellindex.de/el_GR/anazitisi/...itou/index.php

Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι πολλά? Από τα 60000κμ μου ζητούσαν να αλλάξω αλλά είχα δει ότι είχε πολύ ψωμί. Αλλά τώρα έχω σχεδόν τα διπλά και δεν θέλω να γίνω επικίνδυνος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Για ρώτα κι εδω, θα σε καθοδηγησουν αναλογα.

https://ellindex.de/el_GR/anazitisi/...itou/index.php
    Να σαι καλά ρε φίλε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nauagios Προβολή μηνύματος
    Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι πολλά? Από τα 60000κμ μου ζητούσαν να αλλάξω αλλά είχα δει ότι είχε πολύ ψωμί. Αλλά τώρα έχω σχεδόν τα διπλά και δεν θέλω να γίνω επικίνδυνος.
    Θες να αλλάξεις δίσκους ή τακάκια?

Δισκους άρα απαραίτητα και τακακια

Δεν γνωρίζω τι αυτοκίνητο είναι και τι είδους χρήσης κάνεις αλλά για ένα νορμάλ αμάξι, για νορμάλ χρηση 112k δεν είναι πολλά για να αλλάξεις δίσκους. Τα 60k δε, είναι αστείο! Εγώ στα 45k και ακόμα δεν έχει χρειαστεί τακάκια, πόσο μάλλον δίσκους.

Ας μας πει και κάποιος πιο έμπειρος όμως.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από geioann Προβολή μηνύματος
    Δεν γνωρίζω τι αυτοκίνητο είναι και τι είδους χρήσης κάνεις αλλά για ένα νορμάλ αμάξι, για νορμάλ χρηση 112k δεν είναι πολλά για να αλλάξεις δίσκους. Τα 60k δε, είναι αστείο! Εγώ στα 45k και ακόμα δεν έχει χρειαστεί τακάκια, πόσο μάλλον δίσκους.

Ας μας πει και κάποιος πιο έμπειρος όμως.
    Υπάρχει service limit . Το minimum thickness αναγράφεται πανω στο δίσκο. Θα μπορούσε όμως να χρειάζονται αλλαγή για άλλους λογους οπως πχ παραμόρφωση.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Στα σύγχρονα αυτοκίνητα 100Κ+ χλμ για να βγάλουν οι δίσκοι πρέπει να δουλεύει μόνο ΕΟ ή να κάνει διαδρομές χωρίς φρένα καθόλου(για πόλη γελάω).
    Στα 60-70-80(βαριά) με κανονική χρήση οι δίσκοι έχουν χαιρετήσει.
    Ride(s) the wind of change...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έχει κανείς υπόψη του τίποτα φοβερά τακάκια
    από afrotwin στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2005, 00:34
  2. Αλλαγη τακακια
    από derd στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 13:33
  3. τακακια για ρ6