Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Αγορά νέας μηχανής με ανταλλαγή της παλιας

Αγορά νέας μηχανής με ανταλλαγή της παλιας

Καλησπέρα σας.
    Ήθελα να ρωτήσω, εαν επιτρέπεται, να με διαφωτίσει κάποιος σχετικά με την ανταλλαγή της παλιας μου μηχανής, με αγορά νέας.
    Ουσιαστικά σε ποιον έμπορο θα μπορούσα να δώσω την παλιά και να αγοράσω τη καινούργια, πληρώνοντας τη διαφορά.
    Μένω Αθήνα.
    Έχω ένα Fz6 Fazer 2004, πρώτο χέρι και σκεφτόμουν μετα από τόσα χρόνια να κανω την αλλαγή και να πάρω το νέο MT-09.
    Έχετε να μου προτείνετε κάποιον, εάν επιτρέπεται το όνομα.
    Σας ευχαριστώ!

Παλαιό μέλος
    Στην Αθήνα οι περισσότεροι έμποροι κάνουν ανταλλαγή ειδικά όταν θελήσεις να πάρεις καινούριο, πχ και ο Βυνιος δέχεται και ο Πέτσας ακόμα και η μοτο δυναμική υπό προϋποθέσεις θα στο δεχθεί, το Θέμα ειναι πως η τιμή που θα στο πάρουν θα είναι χωμα, οπότε καλύτερα προσπάθησε να το δώσεις μόνος σου σε μια χαμηλή τιμή διότι της ανταλλαγής θα είναι ακόμα πιο χαμηλή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nomand Προβολή μηνύματος
    Στην Αθήνα οι περισσότεροι έμποροι κάνουν ανταλλαγή ειδικά όταν θελήσεις να πάρεις καινούριο, πχ και ο Βυνιος δέχεται και ο Πέτσας ακόμα και η μοτο δυναμική υπό προϋποθέσεις θα στο δεχθεί, το Θέμα ειναι πως η τιμή που θα στο πάρουν θα είναι χωμα, οπότε καλύτερα προσπάθησε να το δώσεις μόνος σου σε μια χαμηλή τιμή διότι της ανταλλαγής θα είναι ακόμα πιο χαμηλή
    Στον εναν απο τους 2 που αναφερεις,δεν θα περνουσα ουτε απ εξω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pablack Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σας.
    Ήθελα να ρωτήσω, εαν επιτρέπεται, να με διαφωτίσει κάποιος σχετικά με την ανταλλαγή της παλιας μου μηχανής, με αγορά νέας.
    Ουσιαστικά σε ποιον έμπορο θα μπορούσα να δώσω την παλιά και να αγοράσω τη καινούργια, πληρώνοντας τη διαφορά.
    Μένω Αθήνα.
    Έχω ένα Fz6 Fazer 2004, πρώτο χέρι και σκεφτόμουν μετα από τόσα χρόνια να κανω την αλλαγή και να πάρω το νέο MT-09.
    Έχετε να μου προτείνετε κάποιον, εάν επιτρέπεται το όνομα.
    Σας ευχαριστώ!
    Οτι ειπανε και τα παιδια πιο πανω. Καλυτερα να το πουλησεις σε ιδιωτη. Αν πχ το μηχανακι σου πιανει 2500, ο εμπορος θα στο παρει το πολυ 1500. Πριν χρόνια οταν ειχα παρει το ΧΤ απο τον Παπαγεωργιου ειχα ρωτησει ποσο θα επαιρνε το παλιο μου TTR250. Ο ιδιος μου ειπε καλυτερα να το πουλησεις σε ιδιωτη εγω δε προκειται να το παρω πάνω απο 800-900. Σε ιδιωτη το χα δωσει 1500.
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    Στον εναν απο τους 2 που αναφερεις,δεν θα περνουσα ουτε απ εξω....
    Καποιες φορες εχω περασει απ' εξω αναγκαστικα ..Αλλα κοιταζω απο την απεναντι μερια σαν σημαιοφορος σε παρελαση...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις

Καλησπέρα σε όλους!
    Επανέρχομαι μετά από περίπου έναν χρόνο, μιας και τελικά προχωράω στην ανταλλαγή του fz6 με το MT-09. ( Θα γίνει στο Βύνιο)
    Δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός με τις διαδικασίες αγοράς/ανταλλαγής, οπότε θα ήθελα τη βοήθειά σας:
    Τί να προσέξω όταν δίνω το παλιό μου ως ανταλλαγή για καινούρια μοτοσυκλέτα;
    Υπάρχει περίπτωση η καινούρια να είναι εκθεσιακό κομμάτι; Έχω δικαίωμα να ζητήσω να είναι «σε κούτα» (δηλ. εντελώς αμοντάριστη/αμεταχείριστη);
    Υπάρχουν σημεία που θα πρέπει να επιμείνω ή παγίδες που να προσέξω στη συναλλαγή;

Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη – ειδικά από όσους έχουν περάσει την ίδια διαδικασία!
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pablack Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σε όλους!
    Επανέρχομαι μετά από περίπου έναν χρόνο, μιας και τελικά προχωράω στην ανταλλαγή του fz6 με το MT-09. ( Θα γίνει στο Βύνιο)
    Δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός με τις διαδικασίες αγοράς/ανταλλαγής, οπότε θα ήθελα τη βοήθειά σας:
    Τί να προσέξω όταν δίνω το παλιό μου ως ανταλλαγή για καινούρια μοτοσυκλέτα;
    Υπάρχει περίπτωση η καινούρια να είναι εκθεσιακό κομμάτι; Έχω δικαίωμα να ζητήσω να είναι «σε κούτα» (δηλ. εντελώς αμοντάριστη/αμεταχείριστη);
    Υπάρχουν σημεία που θα πρέπει να επιμείνω ή παγίδες που να προσέξω στη συναλλαγή;

Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη – ειδικά από όσους έχουν περάσει την ίδια διαδικασία!
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    βλεπε ποστ #3

Έχω συμφωνήσει σε τιμή που είμαι οκ, εάν αναφέρεσαι σε αυτό. Θα ήθελα πιο πολύ κάποια συμβουλή για τα υπόλοιπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    .Αν θέλεις μπορείς να ζητήσεις να σου φέρνουν κουτα μηχανή από την αντιπροσωπεια,που μπροστά σου θα την ανοίξει και θα την συναρμολογησει και όχι μια που έχει ήδη συναρμολογησει και την έχει στην εκθεση.Αν το δεχθει βέβαια ο συγκεκριμένος.Επισης να γίνει μεταβιβαση στο όνομα του (η δική σου) και να σου δείξει την μεταβιβασμενη άδεια.Μην προχωρησεις αν δεν το κάνει.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Πριν προχωρήσεις στην συναλλαγή ζήτησε τον αριθμό πλαισίου και ρώτησε τον εισαγωγέα της Yamaha στην Ελλάδα (ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ) για τυχών παράεισαγωγη

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά νέας μηχανής Α απεριόριστο για οδηγό με μικρή εμπειρία
    από Radikal στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2025, 09:43
  2. Βοηθεια για αγορα νεας μηχανης
    από marinost στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2012, 10:15
  3. αγορα νεας μηχανης!
    από Sannie στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4