Χρήστο η ασφαλειοθήκη έχει 4 κυκλόματα που το καθένα έχει ασφάλεια 5 αμπέρ και στο σύνολο μπορεί να σου δώσει 20αμπερ κατανάλωση τώρα αν ο φορτηστής είναιταχυφορτηστής το πιθανότερο είναι πως δε θα σου φτάνουν τα 5αμπερ μπορείς να βάλεις μεγαλύτερη ασφάλεια αρκεί στο σύνολο οι καταναλώσεις που τροφοδοτει να μην ξεπερνάν τα 20αμπερ.
Γίωργο η αλοιφές που χρησιμοποίησα ήταν της εταιρίας Κ2 η Q3 που είναι μεσαία αλοιφή με σφουγγάρι χρώματος πορτοκαλί και Q5 που είναι ψιλή αλοιφή με σφουγγάρι χρώματος μαύρο τα σφουγγάρια που δίνει η εταιρία και στο τέλος το πέρασα κερί υγρό ποιάς εταιρίας δεν ξέρω, ηδιαδικασία που έκανα ήταν η εξής
1)πλύσιμο
2)πέρασμα με πυλό της Κ2
3)πέρασμα της Q3
4)πέρασμα της Q5
5)πέρασμα κεριού
θα χρειαστεί να έχεις πετσέτες με μικροίνες για να σκουπίζεις την περίσια ανάμεσα στα χέρια
επειδή ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα αλοιφαδόρο δεν ήμουν επιθετικός ως προς την χρήση του και το τελικό αποτέλεσμα είναι στο 90% προσωπικά δε με χαλάει.
Όλο αυτό το έκανα για να σβήσω ή να ελαττώσω την κακή εμφάνιση του ρεζερβουάρ μετά την πλαστικοποίηση οι γρατζουνίες ήταν 3ων τύπων σημαδάκια που έφυγαν με τις αλοιφές γρατζουνίες που τις έννιωθες με το νύχι αλλά ήταν στο βερνίκι αυτές τις έτριψα με γυαλόχαρτο g2000 προσεκτικά και μετά οι αλοιφές επαναφέραν την γυαλάδα και γρατζουνίες που φτάσαν μέχρι το αστάρι τις έτριψα και αυτές για να γλυκάνω την ακμή τους και φυσικά δεν εξαφανίστικαν απλά το κερί τις κάνει λιγότερο έντονες αν πάρω κερί με χρώμα ίσως να καμουφλαριστούν καλύτερα θα δείξει.
Και τέλος να πώ πως δεν είμαι ειδικός στο detailing και πιθανότατα να μην τα έκανα με την σωστή σειρά ή με τον σωστό τρόπο αυτά ήταν τα συμπεράσματα που έβγαλα μετά από ψάξιμο.
Οι αλοιφές κάνουν και για πλαστικά και για μεταλλίκα μέροι βαμενα αν είναι άβαφο μαύρο πλαστίκο σαν τους προφυλακτίρες του atos τότε δε κάνει εκεί θέλεις polytrol.
Τελευταία τροποποίηση από dumutrus; 05/11/2024 στις 22:45.
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
Αααα την τυροκαυτερή την αλλάξαμε με την κοπανιστή.
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
Big service σημερα στο μοτοσακο, τα παντα όλα εκτός από λάδια (ειχαν καπου 1000κατι χλμ). Βαλβιδες, μπουζι και το κυριότερο, αλυσιδογράναζα.
Μένει να κλεισω ραντεβου για το (εκπροθεσμο) κτεο και το μηχανακιο είναι μάχιμο κι ετοιμο για νεες περιπέτειες!
Έκλεισε και η εκκρεμότητα του κτεο. Χωρίς ελλείψεις/παρατυπίες, με δυο παρατηρησεις λόγω αναμενόμενης φθοράς, τα λάστιχα που δεν έχουν πολύ ζωή ακόμα και η μια δισκόπλακα που φαίνεται να πλησιάζει και αυτή τα όρια της.
Πωωωω έγινες κι εσύ suvλακης...!
Καλοτάξιδο!
Ευχαριστω πολυ! Η αληθεια ειναι οτι ειχα με την υπαρξη 2 αγωνιστικων μηχανων ηταν η μονη λυση. Δεν θα το κρυψω πως ετρωγα τα νυχια μου πηγαινοντας να την παραλαβω και να αφησω το μπεμβε και κυκ ολιγες φορες επιασα τον εαυτο μου στις 2 ωρες διαδρομη να λεω τι μλκς κανω.
Σημερα την πηγα στο βουνο για μια γρηγορη δοκιμη και με εξεπληξε θετικα. Ακομα και με τα 18αρια τα χειμερινα γουσταρει τις στροφες ΠΑΡΑ πολυ. Δεν εχει την καταιγιστικη δυναμη του S55 αλλα ειναι πολυ αξιολογο πακετο για την Ελβετια.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου