Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Επειγόντως δισκους/τακάκια Yaris 2018 1.5 βενζινη. XP 13

Παλαιό μέλος
    Λοιπον αμα θελεις κατι φθηνο κοιτας για ΑΤΕ ή FEBI, αμα θελεις κατι καλυτερο πας σε Textar. Σου εβαλα λινκ και με τις τρεις επιλογες.

https://www.autodoc.de/autoteile/bre...00%5D%5B%5D=VA

Τακακια πας σε κατι αναλογο. Εγω θα πηγαινα σε Textar.

https://www.autodoc.de/autoteile/bre...00%5D%5B%5D=VA

Bεβαια αν ηθελες να δωσεις κατι παραπανω θα προτεινα zimmermann που ειναι ενα 10αρικο παραπανω..

Δες μηπως χρειαζεται και σενσορα abs. Η εμπειρια, μου εδειξε οτι καλο ειναι αν χρειαζεσαι να παρεις απ την αντιπροσωπεια (ΓΜΝ Μπεμβε).
    Δεν εχω ιδεα απο (ας πουμε) πολιτικα τακακια και δισκους αλλα ειναι οι στανταρ επιλογες.

Τωρα τα χλμ ειναι σχετικα. Το μαμα τακακι εβγαλε 50κ χλμ με πιστα, το endless εβγαλε 15 γυρους στις Σερρες σε ρυθμο 1.3χ (χαμηλο) στους 35 βαθμους και ξυλο στην Ελλαδα για 5κ χλμ...

Ασχετο αλλα σε ποια περιοχη εισαι? Οχι τιποτα γιατι Αμβουργο εχω τον κολλητο που εχει συνεργειο και Βοννη τον αλλο κολλητο που μπορει να σε βοηθησει (οι Σαλονικιοι και οσοι διαβαζαν Burn out τον ξερουν)

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    Μόναχο βρίσκομαι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω να πάρω τον καλύτερο δίσκο και να το πληρώσω επειδή είναι ο καλύτερος. Δεν δέχομαι όμως να πληρώσω 96 ευρώ εργατοώρα στην toyota για να αλλάξει δίσκους τακάκια. Για κάτι πιο χοντρό θα πήγαινα. Αλλά αν το καλοσκεφτείς, για μεγάλο σέρβις πλήρωσα κοντά στο 1 δέκατο της αξίας του αυτοκινήτου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Έτσι είναι στας Ευρώπας.

Η αλήθεια είναι ότι τα 850 μεγάλο σέρβις σε αντιπροσωπεια, στην πιο ακριβή πόλη της Γερμανίας δεν συγκρίνονται τα 520, μεγάλο σέρβις σε αντιπροσωπεια στην Μυτιλήνη. Στας Ευρώπας λοιπόν αναλογικά είναι πολύ πιο φτηνό. 25% του μισθού και όχι 50%. Απλά είμαι φρέσκος και μου κάθεται στο λαιμό το νούμερο.

Μέλος Το avatar του/της geioann
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Στα σύγχρονα αυτοκίνητα 100Κ+ χλμ για να βγάλουν οι δίσκοι πρέπει να δουλεύει μόνο ΕΟ ή να κάνει διαδρομές χωρίς φρένα καθόλου(για πόλη γελάω).
    Στα 60-70-80(βαριά) με κανονική χρήση οι δίσκοι έχουν χαιρετήσει.
    Μάλιστα. Δεν ήξερα ότι βγάζουν τόσα λίγα χιλιόμετρα. Θα ορκιζομουν ότι πάνε να τον κοροϊδέψουν!

Μέλος Το avatar του/της geioann
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nauagios Προβολή μηνύματος
    Η αλήθεια είναι ότι τα 850 μεγάλο σέρβις σε αντιπροσωπεια, στην πιο ακριβή πόλη της Γερμανίας δεν συγκρίνονται τα 520, μεγάλο σέρβις σε αντιπροσωπεια στην Μυτιλήνη. Στας Ευρώπας λοιπόν αναλογικά είναι πολύ πιο φτηνό. 25% του μισθού και όχι 50%. Απλά είμαι φρέσκος και μου κάθεται στο λαιμό το νούμερο.
    Τα service πάντως τα κάνω και εγώ στην Ελλάδα κάθε καλοκαίρι που γυρνάω με το αμάξι. Είναι αισθητά πιο φθηνά. Στην αντιπροσωπεία εννοείται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nauagios Προβολή μηνύματος

Χωρις να ξερω τι έκανε ο γερμανός και τι ο μυτιληνιος, υποψιάζομαι ότι ο μυτιληνιος σε δάγκωσε κυριολεκτικά ενώ ο γερμανός χρέωσε τυπικά την ταρίφα.
    Κανονικά η σύγκριση πρέπει να γίνει με βάση την εργασία που έγινε και όχι με βάση το τελικό ποσό.

Παλαιό μέλος
    Τιμές αντιπροσωπείας BMW:

2800 το μεγάλο 1500μικρο
    250 η εργατοώρα στην αντιπροσωπεία..

Τιμες αντιπροσωπείας Honda μηχανάκι:

200 η εργατοώρα..

Ανέφερα πιο πάνω αλλά χάθηκε. Η διαφορά μεταξύ των σέρβις ήταν ότι ο Γερμανός δεν άλλαξε μπουζία. Άρα στο 1000αρικο μάλλον θα ήταν κανονικά. Ο Μυτιληνιος μην πω τί με έκανε.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Έχει κανείς υπόψη του τίποτα φοβερά τακάκια
    από afrotwin στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2005, 00:34
  2. Αλλαγη τακακια
    από derd στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 13:33
  3. τακακια για ρ6
    από alfa156 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks