Υπαρχουν και χειροτερα φιλε Tsber:
https://www.e-shop.gr/show_used?id=P...oem=4070355680
Εγώ έχω αυτόν εδώ και ο υπολογιστής του γιου είναι πάντα καθαρός...![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Τα αδικείτε τα φθηνά κουτιά, προσφέρουν και έχουν δυνατότητες.
Μήπως έχει κάποιος side printed πλήκτρα στο πληκτρολόγιο; θα ήθελα την γνώμη του.
Φτιάχνω μερικά τεχνικά πληκτρολόγια και καλά dedicated των μηχανών που συνοδεύουν και με ενδιαφέρει
σαν χαρακτηριστικό να μην λερώνεται ο χαρακτήρας από την χρήση.
![]()
Ωραίο φαίνεται για πλήκτρα ψηλού προφίλ. Βέβαια εκείνο το σημείο καθαρίζει πιο δύσκολα από σκόνη.
Προσωπικά διανύω μία ακόμα περίοδο που προτιμώ πληκτρολόγια χαμηλού προφίλ, αφού πέρασα μία δεκαετία με μηχανικά κανονικού προφίλ.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
when life gets complicated... i ride.
Ναι, είναι σφιχτό, αλλά μην το φοβάσαι.. Έχω ανοίξει και χειρότερα (σε σημείο που νόμιζα οτι το πάνελ ήταν βιδωμένο, ή δεν ήταν ανοιγόμενο)
Από την άλλη δεν ξέρω τι εννοείς εσύ σφιχτό. Δεν θέλει τρομερή δύναμη, αλλά δεν είναι και "το τραβάω απαλά και άνοιξε" Μια δύναμη την θέλει.
Αν θεωρείς οτι βάζεις περισσότερη δύναμη απ' όση χρειάζεται να σηκώσεις το κουτί ξέρω γω, ή να σηκώσεις ένα δεκάκιλο βαράκι, τότε ναι κάτι δεν πάει καλά..
Εγώ θα χρησιμοποιούσα side printed μόνο αν χρειαζόταν/έπρεπε να τυπώσω "ειδικά" σύμβολα (π.χ. shortcuts ή εικονίδια που αφορούν τη χρήση ενός ειδικού μηχανήματος/προγράμματος) on top (από πάνω / στην κανονική επιφάνεια) ώστε να υπάρχουν κάπου τυπωμένα και τα κανονικά γράμματα για όσους δεν ξέρουν τυφλό (ή κάποιο αυτοσχέδιο) σύστημα.
Επίσης σαν διαχειριστής τόσων υπολογιστών μπορώ να σου πω οτι πιο εύκολα λερώνονται τα sides παρά το top. Κι αυτό γιατί η χρήση των πλήκτρων με τα δάκτυλα ως ένα βαθμό λειτουργεί και σαν καθαριστικό.. (μπλιαχ, αλλά ναι)
@Tsber Εσύ μην κοιτάς από εδώ.. από την άλλη please!
Spoiler:Εμφάνιση
Χαχα δεν εχω μπει ποτέ στη διαδικασία να βγαλω τα κουμπια για να καθαρισω το πληκτρολογιο.
Αντ'αυτού, το κοπανάω ανάποδα και πέφτουν ολα μονα τους κάτω. Όχι τα κουμπιά...αλλά ότι κρυβεται κάτω από αυτά!![]()
BTW ειχα βρει καποτε αλλά δεν ξερω πως να τα ξαναβρω, αυτοκολητάκια για τα πληκτρα για να εχουν πλεον τα συμβολα του greek/american keyboard. Εχω 2 γερμανικά πληκτρολόγια και δε λέει να τα πετάξω λόγω γερμανικών συμβόλων.