Πολύ καλή τιμή!
Πολύ καλή τιμή!
Γυμνό όμως,άμα βάλεις τα αξεσουάρ που έχουν οι άλλοι πάει στα 9500.
Πιστεύω θα είναι κάτω από 8.500€ (αν υπολογίσουμε και την τρέχουσα έκπτωση που έχουν μπορεί και παρακάτω).
~800€ μου είχαν πάει κάγκελα, σταντ, χούφτες και όλο το σετ της μπαγκαζιέρας (σχάρα-πλακέτα στήριξης και μπαγκαζιέρα).
Για τα τωρινά δεδομένα που όλα έχουν πάρει την ανιούσα και για κάποιον που δεν ενδιαφέρεται για τα καλούδια του NX είναι αποδεκτή τιμή.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Ναι, όλα χόνδα, τα είχα παραγγείλει μαζί με το μηχανάκι από την αντιπροσωπεία που το πήρα.
Τα givi που είχα κοιτάξει ήταν στη μισή τιμή (αλλά είμαι κολλημένος)
Όχι, δεν έχω ιδέα για το bold σκέλος, αλλά πχ. στη Ν. Μάκρη που το πήρα και είχε και givi, αν ρωτήσεις θα σου πουν σίγουρα τους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις.
Πολύ καλή τιμή το Honda για όσους ψάχνονται!
Να μαι και γω, ήρθε η ώρα για λάστιχα στο CB...
Έχουμε καμιά γνώμη σε τι να πάω ;
Χρήση πόλη, ανέβασμα πεζοδρόμια και λοιπές ομορφιές...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Σε 1.500Km αλλάζω και εγώ!
Θα ήθελα κάτι σε ον-οφφ επιλογή τόσο για την εμφάνιση όσο και για κάποια ανετότερη διεύλεση σε χώμα (από τις πολλές που κάνω).
Ωστόσο με τρομάζει η ιδέα του -έστω και λίγο off - στους δρόμους της Αθήνας σε κλίσεις, στροφές, κλπ.
Και καλά, στα πρώτα km πες θα είναι οκ, μετά τι γίνεται;
Έτσι μάλλον θα πάω στους σκορπιούς πάλι, που πραγματικά δεν έχω κανένα παράπονο μετά από 20.000km.
2 που πήρα τηλ (Μπούκης / Περιστεράς), αυτά μου πρότειναν
το πιο σημαντικό για μένα είναι η αντοχή στο βρεμένο, και ιδανικά στο χρόνο (κάνω κάνα 5αρι κμ ετησίως, άρα συνήθως τα αλλάζω λόγω ηλικίας και όχι φθοράς)
έχουμε καμιά άλλη πρόταση ;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Στο v85tt έχω Dunlop Trailmax Meridian. Κταπληκτικά λάστιχα, ειδικά για τον χαρακτήρα της μηχανής. Δες αν βγαίνουν στις διαστάσεις σου.