Καλησπέρα στη παρέα.
Έχω ένα Ζ 750 και ενδιαφέρομαι για καινούργια ελαστικά. Φοράω Dunlop sportsmart III , 3 ετών ( με αυτά πήρα το μηχανάκι πριν κάτι μήνες) από τα οποία δεν είμαι ευχαριστημένος ( αν και με λένε ότι είναι πολύ καλό ελαστικό) καθώς στην καταπληκτική άσφαλτο της Θεσσαλονίκης σπινιαρει με 4η λες και έχω 150 άλογα. Έχω την εντύπωση ότι θέλουν αρκετό ζεσταμα και δεν προλαβαίνουν εντός πόλης να γίνει αυτό. Εκτός δεν είχα θέμα αν και δε τα ζόρισα σχεδόν καθόλου.
Παλια στο ίδιο μηχανάκι φορούσα Dunlop qualifier II από τα οποία ήμουν πολύ ικανοποιημένος, και εντός και εκτός σε στροφιλικια αλλά από τότε πέρασαν 10 χρόνια, όλο και κάτι καλύτερο θα έχει κυκλοφορήσει!!
Για πείτε καμιά γνώμη ρε παιδιά. Θα προτιμούσα από κάποιον που έχει δοκιμάσει κάποιο λάστιχο σε αντίστοιχο μηχανάκι, όχι σε κάνα hayabusa!!!
Υπόψιν, χρήση κυρίως εντός πόλης και μικρές διαδρομές ( γρήγορες και στριφτερες! ) δε θέλω να ζεσταίνεται μετά από 2 ώρες, δε με ενδιαφέρει η χιλιομετρική απόδοση ούτε ιδιαίτερα η συμπεριφορά σε βρεγμένο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.