Δεν είναι οι μεθυσμένες που κάνουν την ζημιά αλλά οι vegetarian.Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Vale mia tampela pou na grafei 'apagoreuonte oi methismenes gates'
![]()
Συνεπώς τάιζε τις γάτες της γειτονιάς
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν είναι οι μεθυσμένες που κάνουν την ζημιά αλλά οι vegetarian.Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Vale mia tampela pou na grafei 'apagoreuonte oi methismenes gates'
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
You BETA believe...
u r talking to me ?????Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Δεν είναι οι μεθυσμένες που κάνουν την ζημιά αλλά οι vegetarian.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
You BETA believe...
τι γλυκούλης γατούλης είναι αυτο΄ς ??????
γουτσου γουτσου !
μιλάμε είναι για πολλές αγκαλίτσες!!!![]()
You BETA believe...
ματάρες!!!!!!!![]()
![]()
![]()
βαλε κουκουλα ειναι η μονη λυση....
Μπορει να βρεις αλλο τροπο για να απομακρυνεις τις γατες , αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι και τα περιστερια θα κανουν το ιδιο![]()
meta apo orimi skepsi paratheto kai go merikes liseis..
1) pare dixrono, ap tin ladila den plisiazei oute katsarida..
2) vale pontikopagides giro ap tin mixani, anti gia tiri topothetoume sardeles
3)pairneis skilo, opos eipe kai o sniper, mporei vevaia na kserasei kai aftos
4)vgazeis tin sela molis parkareis
5)vale mpananofloudes stin sela, na glistrane ta gatia kai na peftoun
6)SKEPASE TIN
ego den katalava to eksis, nomizo eipes pos akrivos liga ekatosta pano exei mpalkoni, pou sto kalo xorese i gata kai kserase kiolaS?
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
to gati fakous foraei?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Γάτα και μητέρα.
Ορίστε και η κόρη...
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
meta apo orimi skepsi paratheto kai go merikes liseis..
14)vgazeis tin sela molis parkareis
σωστοοοοοος .......μονο μη σου γινει συνηθεια και αν πας σε καφετερια
Ναι, είναι φωτομοντέλοΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
to gati fakous foraei?![]()
![]()
Και άμα σε βοηθήσω εγώ για το DT σου, να μου τρυπήσεις τη μύτη που θέλεις και εξυπνάδες.![]()
![]()
You BETA believe...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ'ΤΥΧΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ!ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΖΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΤΑ ΚΟΛΟΓΑΤΑ, ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΝΙΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ!ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ!ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΠΑΝΤΑ 2 ΩΡΕΣ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΖΩ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΑΥΤΟ!!!!ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΕ ΣΚΥΛΟ!!!!!ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Γειά σας φίλοι του forum.
Διαβάστε παρακάτω και βοηθείστε με αν ξέρετε κάτι.
Γενικά αγαπάω τις γάτες, αλλά είμαι με αυτό που μου συνέβη χθες αρχίζω να τις μισώ θανάσιμα.
Τις τελευταίες μέρες δεν χρησιμοποιούσα την μηχανή μου (hornet 600) λόγω καιρού. Όχι πως με πειράζει να φάω λίγη βροχή, εξ άλλου έχω πάντα μαζί μου τα αδιάβροχα. Όμως είχα βαρεθεί μετά από κάθε βόλτα να πλένω τις λάσπες. Άσε που τα γυμνά γενικά είναι πακέτο να τα πλύνεις. Την μηχανή την παρκάρω στην αυλή μου κάτω από μπαλκόνι και δεν την σκεπάζω με κουκούλα σχεδόν ποτέ.
Τα γατάκια της γειτονιάς λοιπόν, την έχουν κάνει σπίτι τους και ανεβαίνουν στην σέλα τα βράδια. Μέχρι χθες δεν με πείραζε γιατί το πολύ πολύ να σκούπιζα με το πανάκι λίγες πατημασιές. Χθες όμως αυτό που συνέβη με έβγαλε από τα ρούχα μου.
Πάω το απογευματάκι να πάρω την μηχανή και ήδη ήμουν φορτωμένος γιατί είχε αρχίσει να ψιχαλίζει. Μην μπορώντας να μετακινηθώ με άλλο τρόπο είπα «δεν γ@μιετ@ι» και κατεβαίνω στην αυλή. Καθώς πλησιάζω τι βλέπω ο άμοιρος. Ένα παχύς και αηδιαστικός εμετός (!!!) ήταν απλωμένος στο πίσω μέρος της μηχανής. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι λάσπες και έμεινα βλάκας μην μπορώντας να καταλάβω πως βρέθηκαν εκεί. Όταν πήγα αρκετά κοντά κατάλαβα ότι ήταν εμετός και τρελάθηκα. Έπιανε το πίσω μέρος της σέλας και είχε στάξει στην εξάτμιση, το ψαλίδι και την ζάντα. Φρίκη σας λέω. Βέβαια το σίχαμα αυτό προέρχονταν από κάποιο «συμπαθές τετράποδο» που ποιος ξέρει ίσως να είχε φάει κάνα «βρώμικο» το βράδυ.
Αμέσως πήρα το λάστιχο και έπλενα ενώ ήδη είχε αρχίσει να βρέχει. Αν με είδε κάνεις θα με πέρασε για ψυχοπαθή.
Και ρωτάω. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο για να κρατάω μακριά τις γάτες και τα υπόλοιπα ζωάκια? Γιατί αν μου ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο θα βγω στους δρόμους και θα τις κυνηγάω με τη φαλτσέτα.
ο τίτλος είναι παραπλανητικός, νόμιζα οτι είχε σχέση με τη νόσο των πουλερικών και την επίδραση στις γατούλεςΑρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Γειά σας φίλοι του forum.
Διαβάστε παρακάτω και βοηθείστε με αν ξέρετε κάτι.
Γενικά αγαπάω τις γάτες, αλλά είμαι με αυτό που μου συνέβη χθες αρχίζω να τις μισώ θανάσιμα.
Τις τελευταίες μέρες δεν χρησιμοποιούσα την μηχανή μου (hornet 600) λόγω καιρού. Όχι πως με πειράζει να φάω λίγη βροχή, εξ άλλου έχω πάντα μαζί μου τα αδιάβροχα. Όμως είχα βαρεθεί μετά από κάθε βόλτα να πλένω τις λάσπες. Άσε που τα γυμνά γενικά είναι πακέτο να τα πλύνεις. Την μηχανή την παρκάρω στην αυλή μου κάτω από μπαλκόνι και δεν την σκεπάζω με κουκούλα σχεδόν ποτέ.
Τα γατάκια της γειτονιάς λοιπόν, την έχουν κάνει σπίτι τους και ανεβαίνουν στην σέλα τα βράδια. Μέχρι χθες δεν με πείραζε γιατί το πολύ πολύ να σκούπιζα με το πανάκι λίγες πατημασιές. Χθες όμως αυτό που συνέβη με έβγαλε από τα ρούχα μου.
Πάω το απογευματάκι να πάρω την μηχανή και ήδη ήμουν φορτωμένος γιατί είχε αρχίσει να ψιχαλίζει. Μην μπορώντας να μετακινηθώ με άλλο τρόπο είπα «δεν γ@μιετ@ι» και κατεβαίνω στην αυλή. Καθώς πλησιάζω τι βλέπω ο άμοιρος. Ένα παχύς και αηδιαστικός εμετός (!!!) ήταν απλωμένος στο πίσω μέρος της μηχανής. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι λάσπες και έμεινα βλάκας μην μπορώντας να καταλάβω πως βρέθηκαν εκεί. Όταν πήγα αρκετά κοντά κατάλαβα ότι ήταν εμετός και τρελάθηκα. Έπιανε το πίσω μέρος της σέλας και είχε στάξει στην εξάτμιση, το ψαλίδι και την ζάντα. Φρίκη σας λέω. Βέβαια το σίχαμα αυτό προέρχονταν από κάποιο «συμπαθές τετράποδο» που ποιος ξέρει ίσως να είχε φάει κάνα «βρώμικο» το βράδυ.
Αμέσως πήρα το λάστιχο και έπλενα ενώ ήδη είχε αρχίσει να βρέχει. Αν με είδε κάνεις θα με πέρασε για ψυχοπαθή.
Και ρωτάω. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο για να κρατάω μακριά τις γάτες και τα υπόλοιπα ζωάκια? Γιατί αν μου ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο θα βγω στους δρόμους και θα τις κυνηγάω με τη φαλτσέτα.![]()
τώρα για τον εμετό........πήγαινε στο σπίτι της και καντο και εσύ
ο μόνος τρόπος να τις κρατήσεις μακρυά είναι να δέσεις πάνω κανένα σκύλο, αν και τότε η θα έχεις σοβαρό πρόβλημα με το κατούρημα
κ.
My owner's manual says it isn't safe to ride the bike at high speeds, but after much testing, I found that statement is not neccesarily true.
...I remember hearing a story about Miguel DuHamel and his brother bitching to their dad that their bikes were too slow and that they weren't competitive in a race series.. Yvon's response; " Then why are you braking so damned early?"
www.fireblades.org
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
λες εεε? δεν είναι κακή ιδέα αλλά θα μυρίζει
kai eidika to panteloni sou tha myrizei perissotero meta ...skepsou to kalytera ayto ..![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
...![]()
My owner's manual says it isn't safe to ride the bike at high speeds, but after much testing, I found that statement is not neccesarily true.
...I remember hearing a story about Miguel DuHamel and his brother bitching to their dad that their bikes were too slow and that they weren't competitive in a race series.. Yvon's response; " Then why are you braking so damned early?"
www.fireblades.org