Ντάξει, εκεί που ψάχνεις τις βάσεις για τα πολυβόλα πάνω στο Versys from Hell βλέπεις τις καπιτονέ βαλιτσούλες και...![]()
Μπα; Αλλάξανε δομή στο μπροστινό σύστημα; Πάει το σύστημα που πήγαινε γύρω γύρω την κίνηση του τιμονιού από το τιμόνι μέχρι τον τροχό; Απευθείας η πλύμνη στην τιμονόπλακα τώρα;
Πιο απλό, πιο λογικό μου φαίνεται.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Ε, να τις δώσουν σκέτες δηλαδή; να βάλεις ένα μπουκάλι κρασί και να το σκέφτεσαι.. δεν είναι σωστό.
Και αυτοί το ίδιο λένε, με το τιμόνι στον τροχό είναι πιο ευαίσθητο και καταλαβαίνεις περισσότερα.
Η ανάρτηση είναι αποδεσμευμένη από το βάρος των άκρων και το ζύγισμά του 52.5/47.5 εμπρός - πίσω αντίστοιχα.
Δεν καταλαβαίνω αυτό που λένε πως το σύστημα ανάρτησης του tera προσφέρει ευρύτερο μπροστινό 350° σε σχέση με τα stantard Tesi που έχουν 270° ..
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 16/11/2024 στις 10:16.
Μάλλον πρόκειται για το σύμβολο των μοιρών (°), το οποίο μεταφέρθηκε ως μηδενικό.
Πάντως το μηχανάκι είναι πολύ ωραίο και το μπροστινό σίγουρα θα είναι πολύ μελετημένο. Η Bimota ασχολείται πολλά χρόνια με το ζήτημα αυτό.
Αυτή όμως η μπεζ με τα μπαούλα, είναι μεγάλη μλκ. Έλεος πια, με την "adventure" αισθητική.
τι τανκ είναι αυτό, μ'αρέσει
Πως και δεν το βάζουν στο Batman 2 , του χρόνου ?
Τελευταία τροποποίηση από THRESH; 17/11/2024 στις 22:31.
Αυτά τα μηχανολογικά πειράματα μου αρέσουν πάρα πολύ!!!!
Καυλωτικό θα έλεγα!!!
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......