Σελίδα 101 από 129 ΠρώτοΠρώτο ... 519196979899100101102103104105106111 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.501 έως 1.515 από 1924

Θέμα: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΣ

Μέλος Το avatar του/της geioann
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Μόλις είδα το CB1 του Δημήτρη μετά το γυάλισμα και έπαθα πλάκα

Πολύ καλή δουλειά και κάτι που σίγουρα αξίζει, ψήνομαι και επιφυλάσσομαι για το μέλλον κι εγώ
    Και εμένα θα ενδιέφερε! Δημήτρη μπορείς να μας πεις τι αλοιφές χρησιμοποιείς? Κάνουν και για τα πλαστικά και για τα μεταλλικά μέρη?

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από geioann Προβολή μηνύματος
    Και εμένα θα ενδιέφερε! Δημήτρη μπορείς να μας πεις τι αλοιφές χρησιμοποιείς? Κάνουν και για τα πλαστικά και για τα μεταλλικά μέρη?
    Τζατζίκι στο χοιρινό και σώς στο κοτόπουλο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dumutrus
    Χρήστο η ασφαλειοθήκη έχει 4 κυκλόματα που το καθένα έχει ασφάλεια 5 αμπέρ και στο σύνολο μπορεί να σου δώσει 20αμπερ κατανάλωση τώρα αν ο φορτηστής είναιταχυφορτηστής το πιθανότερο είναι πως δε θα σου φτάνουν τα 5αμπερ μπορείς να βάλεις μεγαλύτερη ασφάλεια αρκεί στο σύνολο οι καταναλώσεις που τροφοδοτει να μην ξεπερνάν τα 20αμπερ.
    Γίωργο η αλοιφές που χρησιμοποίησα ήταν της εταιρίας Κ2 η Q3 που είναι μεσαία αλοιφή με σφουγγάρι χρώματος πορτοκαλί και Q5 που είναι ψιλή αλοιφή με σφουγγάρι χρώματος μαύρο τα σφουγγάρια που δίνει η εταιρία και στο τέλος το πέρασα κερί υγρό ποιάς εταιρίας δεν ξέρω, ηδιαδικασία που έκανα ήταν η εξής
    1)πλύσιμο
    2)πέρασμα με πυλό της Κ2
    3)πέρασμα της Q3
    4)πέρασμα της Q5
    5)πέρασμα κεριού
    θα χρειαστεί να έχεις πετσέτες με μικροίνες για να σκουπίζεις την περίσια ανάμεσα στα χέρια
    επειδή ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα αλοιφαδόρο δεν ήμουν επιθετικός ως προς την χρήση του και το τελικό αποτέλεσμα είναι στο 90% προσωπικά δε με χαλάει.
    Όλο αυτό το έκανα για να σβήσω ή να ελαττώσω την κακή εμφάνιση του ρεζερβουάρ μετά την πλαστικοποίηση οι γρατζουνίες ήταν 3ων τύπων σημαδάκια που έφυγαν με τις αλοιφές γρατζουνίες που τις έννιωθες με το νύχι αλλά ήταν στο βερνίκι αυτές τις έτριψα με γυαλόχαρτο g2000 προσεκτικά και μετά οι αλοιφές επαναφέραν την γυαλάδα και γρατζουνίες που φτάσαν μέχρι το αστάρι τις έτριψα και αυτές για να γλυκάνω την ακμή τους και φυσικά δεν εξαφανίστικαν απλά το κερί τις κάνει λιγότερο έντονες αν πάρω κερί με χρώμα ίσως να καμουφλαριστούν καλύτερα θα δείξει.
    Και τέλος να πώ πως δεν είμαι ειδικός στο detailing και πιθανότατα να μην τα έκανα με την σωστή σειρά ή με τον σωστό τρόπο αυτά ήταν τα συμπεράσματα που έβγαλα μετά από ψάξιμο.
    Οι αλοιφές κάνουν και για πλαστικά και για μεταλλίκα μέροι βαμενα αν είναι άβαφο μαύρο πλαστίκο σαν τους προφυλακτίρες του atos τότε δε κάνει εκεί θέλεις polytrol.
    Τελευταία τροποποίηση από dumutrus; 05/11/2024 στις 22:45.
    Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Να κόψεις τις παρέες με τσι Σαλλονικιούς εσύ.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Στη Σαλλλονικη δουλεύουν περισσότερο την τυροκαυτερή!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dumutrus Προβολή μηνύματος
    Χρήστο η ασφαλειοθήκη έχει 4 κυκλόματα που το καθένα έχει ασφάλεια 5 αμπέρ και στο σύνολο μπορεί να σου δώσει 20αμπερ κατανάλωση τώρα αν ο φορτηστής είναιταχυφορτηστής το πιθανότερο είναι πως δε θα σου φτάνουν τα 5αμπερ μπορείς να βάλεις μεγαλύτερη ασφάλεια αρκεί στο σύνολο οι καταναλώσεις που τροφοδοτει να μην ξεπερνάν τα 20αμπερ.
    Γίωργο η αλοιφές που χρησιμοποίησα ήταν της εταιρίας Κ2 η Q3 που είναι μεσαία αλοιφή με σφουγγάρι χρώματος πορτοκαλί και Q5 που είναι ψιλή αλοιφή με σφουγγάρι χρώματος μαύρο τα σφουγγάρια που δίνει η εταιρία και στο τέλος το πέρασα κερί υγρό ποιάς εταιρίας δεν ξέρω, ηδιαδικασία που έκανα ήταν η εξής
    1)πλύσιμο
    2)πέρασμα με πυλό της Κ2
    3)πέρασμα της Q3
    4)πέρασμα της Q5
    5)πέρασμα κεριού
    θα χρειαστεί να έχεις πετσέτες με μικροίνες για να σκουπίζεις την περίσια ανάμεσα στα χέρια
    επειδή ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα αλοιφαδόρο δεν ήμουν επιθετικός ως προς την χρήση του και το τελικό αποτέλεσμα είναι στο 90% προσωπικά δε με χαλάει.
    Όλο αυτό το έκανα για να σβήσω ή να ελαττώσω την κακή εμφάνιση του ρεζερβουάρ μετά την πλαστικοποίηση οι γρατζουνίες ήταν 3ων τύπων σημαδάκια που έφυγαν με τις αλοιφές γρατζουνίες που τις έννιωθες με το νύχι αλλά ήταν στο βερνίκι αυτές τις έτριψα με γυαλόχαρτο g2000 προσεκτικά και μετά οι αλοιφές επαναφέραν την γυαλάδα και γρατζουνίες που φτάσαν μέχρι το αστάρι τις έτριψα και αυτές για να γλυκάνω την ακμή τους και φυσικά δεν εξαφανίστικαν απλά το κερί τις κάνει λιγότερο έντονες αν πάρω κερί με χρώμα ίσως να καμουφλαριστούν καλύτερα θα δείξει.
    Και τέλος να πώ πως δεν είμαι ειδικός στο detailing και πιθανότατα να μην τα έκανα με την σωστή σειρά ή με τον σωστό τρόπο αυτά ήταν τα συμπεράσματα που έβγαλα μετά από ψάξιμο.
    Οι αλοιφές κάνουν και για πλαστικά και για μεταλλίκα μέροι βαμενα αν είναι άβαφο μαύρο πλαστίκο σαν τους προφυλακτίρες του atos τότε δε κάνει εκεί θέλεις polytrol.
    Σε ευχαριστώ Δημήτρη! Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο και όρεξη θα ήθελα να το δοκιμάσω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dumutrus
    Αααα την τυροκαυτερή την αλλάξαμε με την κοπανιστή.
    Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Έβαλα τίς βίδες και τους αποστάτες που μου έφυγαν στην βουνίσια Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20241105_184647 (1).jpg 
Προβολές:	260 
Μέγεθος:	80,1 KB 
ID:	457789

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Big service σημερα στο μοτοσακο, τα παντα όλα εκτός από λάδια (ειχαν καπου 1000κατι χλμ). Βαλβιδες, μπουζι και το κυριότερο, αλυσιδογράναζα.
    Μένει να κλεισω ραντεβου για το (εκπροθεσμο) κτεο και το μηχανακιο είναι μάχιμο κι ετοιμο για νεες περιπέτειες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Big service σημερα στο μοτοσακο, τα παντα όλα εκτός από λάδια (ειχαν καπου 1000κατι χλμ). Βαλβιδες, μπουζι και το κυριότερο, αλυσιδογράναζα.
    Μένει να κλεισω ραντεβου για το (εκπροθεσμο) κτεο και το μηχανακιο είναι μάχιμο κι ετοιμο για νεες περιπέτειες!
    Να το ευχαριστηθείς!

Champion 2ης Βουνίσιας
    Έκλεισε και η εκκρεμότητα του κτεο. Χωρίς ελλείψεις/παρατυπίες, με δυο παρατηρησεις λόγω αναμενόμενης φθοράς, τα λάστιχα που δεν έχουν πολύ ζωή ακόμα και η μια δισκόπλακα που φαίνεται να πλησιάζει και αυτή τα όρια της.

Μέλος
    Ελυσα τον πονοκεφαλο απο και προς την πιστα. Εβαλα για πουλημα το Μ2 κομπ και πηρα Στελβιο βελοτσε ωστε να μπορω να χρησιμοποιω το τρειλερ.. Υ.γ. Ναι, εχω παρει την πιστα πολυ ζεστα....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	159DBA3D-675B-4136-BCC5-8DEE673AC25B.jpg 
Προβολές:	142 
Μέγεθος:	101,5 KB 
ID:	458198

Champion 2ης Βουνίσιας
    Πωωωω έγινες κι εσύ suvλακης...!

Καλοτάξιδο!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Πωωωω έγινες κι εσύ suvλακης...!

Καλοτάξιδο!
    Ευχαριστω πολυ! Η αληθεια ειναι οτι ειχα με την υπαρξη 2 αγωνιστικων μηχανων ηταν η μονη λυση. Δεν θα το κρυψω πως ετρωγα τα νυχια μου πηγαινοντας να την παραλαβω και να αφησω το μπεμβε και κυκ ολιγες φορες επιασα τον εαυτο μου στις 2 ωρες διαδρομη να λεω τι μλκς κανω.

Σημερα την πηγα στο βουνο για μια γρηγορη δοκιμη και με εξεπληξε θετικα. Ακομα και με τα 18αρια τα χειμερινα γουσταρει τις στροφες ΠΑΡΑ πολυ. Δεν εχει την καταιγιστικη δυναμη του S55 αλλα ειναι πολυ αξιολογο πακετο για την Ελβετια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστω πολυ! Η αληθεια ειναι οτι ειχα με την υπαρξη 2 αγωνιστικων μηχανων ηταν η μονη λυση. Δεν θα το κρυψω πως ετρωγα τα νυχια μου πηγαινοντας να την παραλαβω και να αφησω το μπεμβε και κυκ ολιγες φορες επιασα τον εαυτο μου στις 2 ωρες διαδρομη να λεω τι μλκς κανω.

Σημερα την πηγα στο βουνο για μια γρηγορη δοκιμη και με εξεπληξε θετικα. Ακομα και με τα 18αρια τα χειμερινα γουσταρει τις στροφες ΠΑΡΑ πολυ. Δεν εχει την καταιγιστικη δυναμη του S55 αλλα ειναι πολυ αξιολογο πακετο για την Ελβετια.
    Ναι, ναι, καλά

Καλοτάξιδο φίλε.

(Έβαλα ps5 στο τρακτέρ 1.9tdi κι ήρθε στα ίσα του!)
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 308
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2023, 13:54
  2. Τι κάνατε για τη μοτοσικλέτα σας στο #lockdown2;
    από McGyver στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2020, 18:13
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2016, 08:20
  4. Eσεις τι κανατε σημερα με το TM σας??????
    από 7gibernau στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2012, 23:11
  5. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2008, 08:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ