Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Freewind πρόβλημα με ηλεκτρονικα (?)

Νέο μέλος

Freewind πρόβλημα με ηλεκτρονικα (?)

Καλημέρα! Χθες το βράδυ μετα απο την βροχή που εφαγε η Freewind μου, ξεκίνησα να επιστρέψω σπίτι και πάνα στην εθνική (μετα απο κανενα 5λεπτο λειτουργίας) ξεκίνησε να αναβοσβήνει σαν τρελό το καδραν (σαν να ανοιγοκλεινε η μιζα) μέχρι που μου έσβησε η μηχανή εν κίνηση και μετα όσες προσπάθειες και να έκανα δεν έπαιρνε μπρος... Καποια στιγμη έσβησαν και εντελώς τα ηλεκτρικά και στο παίξιμο λίγο της μίζας, μια αναβαν και μια εσβηναν... Μηχανικό είμαι σχεδόν σίγουρος οτι δεν ειναι το προβλημα, οποτε υποθέτω ότι κατα 99% είναι ηλεκτρικό - ηλεκτρονικό το πρόβλημα!
    Έχετε ιδέα τι μπορεί να έγινε?

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jasonas Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα! Χθες το βράδυ μετα απο την βροχή που εφαγε η Freewind μου, ξεκίνησα να επιστρέψω σπίτι και πάνα στην εθνική (μετα απο κανενα 5λεπτο λειτουργίας) ξεκίνησε να αναβοσβήνει σαν τρελό το καδραν (σαν να ανοιγοκλεινε η μιζα) μέχρι που μου έσβησε η μηχανή εν κίνηση και μετα όσες προσπάθειες και να έκανα δεν έπαιρνε μπρος... Καποια στιγμη έσβησαν και εντελώς τα ηλεκτρικά και στο παίξιμο λίγο της μίζας, μια αναβαν και μια εσβηναν... Μηχανικό είμαι σχεδόν σίγουρος οτι δεν ειναι το προβλημα, οποτε υποθέτω ότι κατα 99% είναι ηλεκτρικό - ηλεκτρονικό το πρόβλημα!
    Έχετε ιδέα τι μπορεί να έγινε?
    υπάρχει ηλεκτρικό κύκλωμα με πολλα υποψιαζόμενα τμήματα μέσα, έχεις γνωσεις και εξοπλισμό(ας πουμε βολτομετρο) για να κάνεις διάγνωση?
    Αν όχι, ψάξε να εντοπίσεις εναν έμπιστο μάστορα στην περιοχή σου να σου το φτιάξει

*Μου ακούγεται κλασμένη μπαταρία και κύκλωμα φόρτισης
    you rise you fall you're down then you rise again

Boys and their toys! Το avatar του/της grharris
    Τσέκαρε πρώτα μήπως έχει λασκάρει κάποιος πόλος της μπαταρίας από τους κραδασμούς

270° firing order
    Σήμερα-αύριο που θα είναι στεγνό ;
    when life gets complicated... i ride.

Παλαιό μέλος
    Όταν το βάλεις μπροστά, κούνα λίγο το κλειδί μέσα στην κλειδαριά, μήπως και κάνει διακοπές.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    Όταν το βάλεις μπροστά, κούνα λίγο το κλειδί μέσα στην κλειδαριά, μήπως και κάνει διακοπές.
    Βασικα αυτο ακριβως ειναι το θεμα... Σημερα που εκατσα και το σκάλισα (και το ειδε στα γρηγορα ενας μηχανικός που ηρθε για αλλον λογο) το πρόβλημα είναι 99% στην κλειδαριά... Σαν να έχει ξεβιδωθει φαίνεται και οταν κουνάω το κλειδί αναβοσβηνουν τα ηλεκτρικά... Μπαταρία τσέκαρα τους πόλους είναι μια χαρά... Ειναι 2-3 χρόνια που την έχω βέβαια οπότε δεν ξερω αν εχει παραδώσει και αυτή

Νέο μέλος
    Καλησπερα! Η κλειδαρια ειναι τελικα το θεμα, σημερα εκανα μια πατεντα και την σφινωσα με εναν τροπο να μην κουνιεται και δουλεψε μεχρι να την παω στον μαστορα! Η γνησια ειναι γυρω στα 130 ευρω και πρεπει να την παραγγειλουμε για να ερθει μεσα στον μηνα... Δεν με παιρνει για τοσο ομως! Ξερει καποιος κανεναν καλο μαγαζι με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα που μπορω να βρω?

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Επισκευή δεν παίρνει;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος
    Θα το δει ο μηχανικος αυτο σαν πρωτη λυση

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jasonas Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα! Η κλειδαρια ειναι τελικα το θεμα, σημερα εκανα μια πατεντα και την σφινωσα με εναν τροπο να μην κουνιεται και δουλεψε μεχρι να την παω στον μαστορα! Η γνησια ειναι γυρω στα 130 ευρω και πρεπει να την παραγγειλουμε για να ερθει μεσα στον μηνα... Δεν με παιρνει για τοσο ομως! Ξερει καποιος κανεναν καλο μαγαζι με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα που μπορω να βρω?
    Λογικά δεν πατάει καλά για να δουλεύει η γείωση της.
    Βγάλτην από πάνω, λύστην αν λύνεται και κυρίως στήριξε την καλά για να κάνει σώμα με το πλαίσιο.

Νέο μέλος
    Την εφτιαξε ο μηχανικος τελικα, ειχε λασκαρει ολη η κλειδαρια γιατι ειχαν σπασει οι βιδες ασφαλειας που εχει! Εβαλε αλλες και ολα καλα

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα με μπροστινό φρένο Suzuki Freewind
    από Dynam0 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2023, 02:58
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2019, 15:35
  3. Προβλημα με Freewind...
    από alexxxcbr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2009, 13:35
  4. Bοήθεια πρόβλημα με xt.