Ακολούθησε το καλώδιο του συναγερμού που πηγαίνει προς την παροχή. Λογικά θα έχει ασφαλειοθήκη κάπου πάνω του.
Ακολούθησε το καλώδιο του συναγερμού που πηγαίνει προς την παροχή. Λογικά θα έχει ασφαλειοθήκη κάπου πάνω του.
Κοίτα κοντά στην μπαταρία πρώτα. Αν είναι συνδεδεμένος εκεί (που οι πιθανότητες λένε πως εκεί θα είναι), ψάξε στα καλώδια που φεύγουν απο εκεί, μηπως δείς κουτάκι εκεί κοντά.
Με αφορμή μεταξύ άλλων και αυτού του μηνύματος να ρωτήσω:
Αυτοί οι USB φορτιστές (και ιδιαίτερα κάτι των 5-10€ από skroutz) απλώς συνδέονται πάνω στην μπαταρία; Δεν χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο όταν έχεις μπαταρία (η)λιθίου* και δίκτυο αντιστάσεων (λόγω LED λαμπών);;
* Εγώ δηλαδή![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Εγώ έχω πάρει ένα βολτόμετρο με 2 usb θύρες. Απο εκεί φορτίζω το κινητό μου όταν το έχω στη βάση για GPS.
Την παροχή του, δεν την έχω βάλει στη μπαταρία απευθείας, αλλα πάνω στο ασφαλειοκούτι, με τη δικιά του ασφάλεια. (είχε κενό χώρο).
Με αυτόν τον τρόπο, κόβεται η παροχή όταν η μοτοσυκλέτα δεν είναι στο on.
Ωραίος, ευχαριστώ!
Ποιο έχεις πάρει;
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Παντελή τα φλάς δεν έχουν λόγο να έχουν εξτρά ασφάλεια τα ασφαλίζει ο κατασκευαστής στη μανίσια ασφαλιοθήκη πιστέυω ότι είναι ή μπλέ ασφάλεια που φαίνεται ξέρω οτί εχείς αλλάξει φλασάκια αλλά στο ξαναλέω δεν υπαρχεί λόγος να έχει βάλει εξτρά ασφάλεια
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
Οι ασφαλειες που φαινονται με τα κιτρινα καλωδια ειναι σε περιπτωση που σκοπιμα βραχυκυκλωσουν τα φλας και ενεργοποιηθει ο συναγερμος, να καουν αυτες οι ασφαλειες ωστε να μην καει η ασφαλεια που τροφοδοτει το συναγερμο και βγει εκτος.Καπου πρεπει να εχει αλλη ασφαλεια.
Καλημέρα καλημέρα!!
Ερώτηση. Ξέρουμε το champion helmets αν πληρώνεις έξτρα τελωνείο? Εχω στείλει mail αλλά δεν απαντάει κανείς!
Θέλω να πάρω αυτό το κράνος! https://www.championhelmets.com/en/s...lver-blue.html
Tracer 9gt, Sym Symphony st 125 L/C
κάτι ξέρει..
Champion HelmetsWhen shipping outside of EU there could be extra charges at the customs.
Ettenseweg 2
4706 PB Roosendaal
The Netherlands
Tel:+31 165 745054
Web: www.championhelmets.com
Email: info@championhelmets.com