Πέντε σελίδες θέμα με τίτλο TL1000R, περιμένεις κάτι να διαβάσεις, κάτι να δεις σχετικό, και ουδεμιά σχέση έχει με TL1000R.
Κατά τα άλλα βέβαια, οι πληροφορίες που έδινα εγώ για τον κοφτη ταχύμετρου στο CB400SF ήταν εκτός θέματος... CB400 και έπρεπε να αφαιρεθούν.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Κουβέντα για το ίδιο και το αδελφικό του μοντέλο γίνεται πλην μερικών εξαιρέσεων. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.
Και σίγουρα δεν είμαι κατάλληλος να σου απαντήσω για την δεύτερη πρόταση μιας και δεν έχω καμία επαφή με το θέμα
χωρις να έχω κοντεξτ, θα στοιχημάτιζα ότι αναφερεται στο S κι όχι στο R.
Να την χαίρεσαι, πολύ ωραία μοτοσυκλέτα το R, την έφαγε ο εσωτερικός ανταγωνισμός του gsxr και ειδικά ο ερχομός του Κ1 (που μαζί κατασπάραξε και οτιδήποτε άλλο κυκλοφορούσε εκείνη την περίοδο.)
πρίν τον κοκοβιό, σε παρακαλάει για μια αφτερ βαση πινακίδας η καψερη.
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
Επίσης ναι δυστυχώς βγήκε στο τέλος εποχής για την κατηγορία του... Αμέσως μετά εδραιώθηκε η έννοια του 1000σεσε 4κυλινδρου και μαζί με αρκετά της κατηγορίας έμειναν στην αφάνεια, το οποίο βέβαια δεν με ενοχλεί καθόλου προσωπικά
που το βλέπετε θλιμμένο; η καμπύλη είναι προς τα επάνω, οι προβολείς φαίνονται ολόκληροι..
Άλλο σχέδιο βαφής ήθελε απο τότε. Σήμερα τσεκάρεις αν έχει πουλήσει κάτω από 2500 μοτό και πράττεις ανάλογα.
Εγώ θυμάμαι πως τα 4K είχαν την τιμητική τους τότε, πολύ παραπάνω ιστορία από τα δικύλινδρα που προσπαθούσαν να πάρουν κεφάλι στα 90s.
Όσοι δεν το οδήγησαν, άκουγαν δεξια αριστερα διάφορα για τις αναρτήσεις και σύγκριναν ίππους με 4K.
Όσοι το οδήγησαν και δεν το επέλεξαν, συνήθως τους τρόμαζε.
Eίχε και σοβαρό ανταγωνισμό από το vtr..
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 20/11/2024 στις 18:39.
Εγώ πλακιζω ούτε θλιμμένο βλέπω ούτε σκουμπρί βλέπω αλλιώς δεν θα το είχα
Όσο για τα 4cyl προφανώς είχαν και πιο παλιά έδαφος αλλά μέχρι τότε δεν υπήρχε τόσο η έννοια του liter - bike.
Είχαμε cbr900, ΧΧ, zx9, zx12 ,gsxr1100 ένα σκασμό 750αρια και ακόμα και τα 1000αρια που υπήρχαν, είχαν άλλο προσανατολισμό. Προσωπικά τραβάω μια νοητή γραμμή και θα πω ότι η έννοια του "χιλιαρι" ξεκίνησε με το πρώτο R1. Πολύ οφ τοπικ![]()
Η γραμμή, να ξέρετε, είναι συνυφασμένη με την ηλικία αυτού που την τραβάει![]()
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
Καλά μη το λες... 26 χρονωνε σκατιαρικο είμαι, 2 χρόνια το περνάω το TL... Κάτι πήγε λάθος στην πορεία βέβαια και οι γραμμή μου και τα γούστα μου κάπως ξέφυγαν.
Αααα και να πω ότι η προηγούμενη μου μηχανή ήταν cbr600 f2 του '94. Όχι τίποτα άλλο αλλά για να σας δώσω μια ιδέα για την κατάσταση μου![]()
Πάντως να αναφέρω κιόλας ότι ο λόγος που έμεινε στην αφάνεια πέρα από 4κυλινδρα, αλλαγές μοντέλων κτλ. Κατά κύριο λόγο ήταν η ανάρτηση του. Το αναφέραμε αλλά πρέπει να το ξαναπώ στην μαμά μορφή του είναι στην καλύτερη μέτρια το οποίο δεν είναι αρκετό όταν έχει απέναντι σου rsv Mille και rc51 ακόμα και αν είχε το πιο δυνατό μοτέρ στην κατηγορία.