Μετά από 15 χρόνια συμβίωσης με τη μηχανή μου, αποφάσισα να προχωρήσω σε αντικατάστασή της γιατί... έτσι!
Κάτι τα κινέζικα που κάποια τα γλυκοκοιτάζω, κάτι οι χωματόδρομοι που βρίσκω στα ταξίδια και δεν μπορώ να τους εξερευνήσω, κάτι η έλλειψη ABS, κάτι η φασολάδα κάθε μέρα, δεν θέλει πολύ ο άνθρωπας να ψάξει για καινούριο αίσθημα!...
Ιδανικά, θα ήθελα μια all around επιλογή, μιας και τη χρησιμοποιώ και στην καθημερινότητα για μετακινήσεις, όταν βαριέμαι να πάρω το ποδήλατο, να μπορεί να με ταξιδεύει άνετα, γιατί κάνω και τις αρπαχτές μου με αρκετά χιλιόμετρα, να μην πέσω σε δύναμη γιατί θα ξενερώσω αφάνταστα, να μην έχει όρθια θέση οδήγησης κι ας θυσιάσω τα χώματα (εδώ ένα voge rally σαν δεύτερο θα μου έλυνε τα χέρια). Η οικονομική μου ευχέρεια δε μου επιτρέπει να κοιτάξω καινούριο (μη κινέζο). Πείτε το και ψυχική διαταραχή, αλλά κοιτάζω στο car κάτι 1250άρια bandit. Δεν το λες και μεγάλη αλλαγή, αλλά φαντάσου η γυναίκα/άντρας σου να κάνει όλες τις αισθητικές παρεμβάσεις και να σου ανανεώσει τους όρκους..
Ακούω τις σκέψεις σας, όποιος με οδηγήσει στο φως το αληθινό, κερδίζει από γενναίο κέρασμα, εώς δια βίου πουστριλίκια για το κακό που μου' καμε...