Σελίδα 169 από 180 ΠρώτοΠρώτο ... 69119159164165166167168169170171172173174179 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.521 έως 2.535 από 2693

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...ΙΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Εχε όμως υπόψη ότι έρχεται χωρίς λειτουργικό, οπότε υπολόγισε ένα έξοδο επιπλέον για windows εκτός και αν βάλει κάποια έκδοση Linux.....
    Ναι απο οσο ειδα δεν ειναι κ πολυ ακριβο ενα "κλειδι" για windows

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    σιγα μη πληρωσεις για κλειδι!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    σιγα μη πληρωσεις για κλειδι!!!!
    χαχαχα ειμαστε νομιμοι..μπορει κ οχι

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    KDE Neon
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Νέο μέλος
    παρακαλώ την βοήθειά σας και αφορά το facebook .εχω σταθερό υπολογιστή στο σπίτι με σύνδεση μέσω ethernet (ας τον ονομάσουμε Νο1)και εχω λογαριασμό στο f/k με username και κωδικό εισόδου κανονικά .και μπαίνω παντα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα .συμπωματικά βρέθηκαν στο σπίτι μου αλλοι 2 σταθεροί υπολογιστές και αυτοί (ας τους ονομάσουμε Νο2 και Νο3 ) δοκίμασα λοιπόν να μπώ στο f/k ενώ ο κανονικός Νο1 ηταν κλειστός και χωρίς σύνδεση ,με τον Νο2 υπολογιστή απο την ιδια σύνδεση μέσω ethernet με την ιδια ακριβώς δηλαδή σύνδεση .βάζοντας το username και τον κωδικό μου ,βγάζει ειδοποίηση οτι παει να παραβιαστεί η σελίδα μου και μου γράφει ,στέλνουμε μήνυμα στον αλλο υπολογιστή (στον Νο1 δηλαδή) ???? βγάζω τον Νο2 η/υ και βάζω τον Νο3 η/υ επάνω ,και βγάζει το ιδιο και εδω μήνυμα ,οτι κάποιος παει να παραβιάσει την σελίδα σας και σας στέλνουμε μήνυμα στον αλλο υπολογιστή που προφανώς εννοεί τον Νο1 . αφαιρώ και τον Νο3 και βάζω τον αρχικό Νο1 επάνω και τον συνδέω παλι με ethernet και ανοίγει κανονικά το f/k και στη σελίδα μου ,και βλέπω 2 μηνύματα που αφορούν τον Νο2 και Νο3 ,οτι αν ειμαι εγω η κάποιος αλλος που προσπαθεί να την παραβιάσει ?? γράφω εγω ημουν και ανοίγει κανονικά .βάζω ταυτόχρονα και τον Νο1 με ethernet αυτος, και τον Νο2 πρώτα και μετά τον Νο3 με usb καλώδιο internet μέσω του κινητού ,και προσπαθώ να συνδεθώ παλι με τον Νο2 πρώτα και μετα με τον Νο3 και βγάζουν το ιδιο μήνυμα ,αν ειμαι εγω που θελω να μπω η οχι ,γράφω εγω και ανοίγει κανονικά η σελίδα μου στο f/k και με τον Νο2 και με τον Νο3 .κανω αποσύνδεση απο f/k πρώτα απο τον Νο 2 και μετά απο τον Νο3 (εννοείται χωριστά ο καθε ενας ) και οταν ξαναμπαίνω μετα απο 2-3 ωρες παλι θέλει την ιδια διαδικασία .....συγνώμη που σας ζάλισα αλλα πρώτη φορά μου συμβαίνει και εχω την απορία πως καταλαβαίνει το f/k οτι ειναι αλλος υπολογιστής που προσπαθεί να μπεί στη σελίδα μου ,αφου μπαίνω απο το σπίτι μου με ethernet με το ιδιο router και φυσικά με την ιδια διεύθυνση ip ??? δηλαδή αν τον πάω στο χωριό τον Νο2 η τον Νο3 θα εχω σίγουρα πρόβλημα στη σύνδεση με το f/k ,αλλιώς θα πρέπει να κουβαλάω τον Νο1 καθε φορά ...το εχετε αντιμετωπίσει και εσείς αυτό και αν ναι πως λύνεται αυτο το πρόβλημα ??

Έχεις antivirus ;

Μέλος Το avatar του/της Phantom
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από antoncbf Προβολή μηνύματος
    παρακαλώ την βοήθειά σας και αφορά το facebook
    Με απλά λόγια, το FB δεν κάνει track μόνο την public IP του υπολογιστή με τον οποίο συνδέεσαι.
    Χρησιμοποιεί στοιχεία όπως: H public IP (αυτή του router, που προφανώς παραμένει ίδια μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα), η private IP (η IP του υπολογιστή σου στο τοπικό δίκτυο), ο φυλλομετρητής (browser) με τον οποίο συνδέεσαι, τα cookies που έχει αποθηκευμένα, καθώς και την έκδοση του λειτουργικού σου.
    Έτσι λοιπόν ΝΑΙ, το FB μπορεί να ξεχωρίσει τους 3 διαφορετικούς υπολογιστές πολύ εύκολα.
    Επίσης το FB κρατάει μια λίστα με τις συσκευές από τις οποίες συνδέεσαι συχνά. Έτσι για παράδειγμα αν συνδέεσαι συχνά από τον υπολογιστή στο σπίτι, τον υπολογιστή στο γραφείο, το laptop, και το κινητό σου, δεν θα σου γκρινιάξει για αυτά.
    Αν πας όμως να συνδεθείς από ένα νέο tablet ή από τον υπολογιστή ενός φίλου, θα σου βγάλει ειδοποίηση σε όλες τις "συνδεδεμένες" συσκευές ώστε να ξέρεις τι γίνεται και να προστατευτείς σε περίπτωση απάτης/απώλειας των κωδικών σου.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓιώργοςΤΤ Προβολή μηνύματος
    https://www.skroutz.gr/s/51222340/Le...-Keyboard.html

Με διαφορά το καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.
    Το συγκεκριμένο έχει πολύ καλές επιδόσεις για τα χρήματά του. Το έχει βγάλει στο ασημί χρώμα σε προσφορά black Friday το Πλαίσιο στα 500€ με Windows και δώρο επιπλέον 20€ για αγορές από το κατάστημα. Πρακτικά βγαίνει στα 480€.
    Σε προσφορά, χωρίς δωροεπιταγή, το έχει και η Lenovo.

Εδώ και 6 μήνες το έχω προτείνει σε πολύ κόσμο, το είχα ξαναγράψει στο νήμα αυτό.
    Βέβαια, η RAM είναι κολλημένη στη μητρική πλακέτα.

Σε περισσότερα χρήματα, αξίζει τα μάλα αυτό το ThinkBook.
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 21/11/2024 στις 00:29.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Να αυτό με τις κολλημένες μνήμες δε μπορώ

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Phantom Προβολή μηνύματος
    Με απλά λόγια, το FB δεν κάνει track μόνο την public IP του υπολογιστή με τον οποίο συνδέεσαι.
    Χρησιμοποιεί στοιχεία όπως: H public IP (αυτή του router, που προφανώς παραμένει ίδια μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα), η private IP (η IP του υπολογιστή σου στο τοπικό δίκτυο), ο φυλλομετρητής (browser) με τον οποίο συνδέεσαι, τα cookies που έχει αποθηκευμένα, καθώς και την έκδοση του λειτουργικού σου.
    Έτσι λοιπόν ΝΑΙ, το FB μπορεί να ξεχωρίσει τους 3 διαφορετικούς υπολογιστές πολύ εύκολα.
    Επίσης το FB κρατάει μια λίστα με τις συσκευές από τις οποίες συνδέεσαι συχνά. Έτσι για παράδειγμα αν συνδέεσαι συχνά από τον υπολογιστή στο σπίτι, τον υπολογιστή στο γραφείο, το laptop, και το κινητό σου, δεν θα σου γκρινιάξει για αυτά.
    Αν πας όμως να συνδεθείς από ένα νέο tablet ή από τον υπολογιστή ενός φίλου, θα σου βγάλει ειδοποίηση σε όλες τις "συνδεδεμένες" συσκευές ώστε να ξέρεις τι γίνεται και να προστατευτείς σε περίπτωση απάτης/απώλειας των κωδικών σου.
    Το ίδιο (περίπου) γίνεται και με την google όταν πας να συνδεθείς με τον λογαριασμό σου, (π.χ. στο νέο κινητό που μόλις αγόρασες) εκεί σου στέλνει mail αν όντως είσαι εσύ που επιχειρείς να συνδεθείς στην τάδε συσκευή.
    Δεν βλέπω κάτι κακό σε όλο αυτό....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Ναι,αλλα λεει οτι ενω εχει δωσει το οκ,μετα το ξαναζηταει,,,αν καταλαβα καλα.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Παιδιά λέει πως με την ίδια IP βλέπει διαφορετικά μηχανήματα.
    Κάθε κάρτα δικτύου έχει μια μοναδική mac address απο κατασκευής.

Δεν ξέρω με ποιό τρόπο πιστοποιεί το fb την κάθε μία, φαντάζομαι στέλνοντας αίτημα σε όποια συσκευή έχει για παλιότερη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Παιδιά λέει πως με την ίδια IP βλέπει διαφορετικά μηχανήματα.
    Κάθε κάρτα δικτύου έχει μια μοναδική mac address απο κατασκευής.

Δεν ξέρω με ποιό τρόπο πιστοποιεί το fb την κάθε μία, φαντάζομαι στέλνοντας αίτημα σε όποια συσκευή έχει για παλιότερη.
    Browser cookies
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Και φυσικα θα σου πουνε οτι με 100 ευρω παραπανω παιρνει ΠΟΛΥ καλυτερο.........και το ξεκιναω εγω:
    Mε 600 κατι παιρνεις i7 και ενα βασικο στοιχειο το Intel Iris Xe που ειναι κλασεις ανωτερη απο οποιαδηποτε ενσωματομενη γραφικων.

https://www.e-shop.gr/laptop-acer-as...r-p-PER.919399
    Αυτο που εχει ιρις χε?
    ειναι ενα 50ρικο μονο πανω αξιζει;

https://www.plaisio.gr/pc-perifereia...-home-_4325362

Νέο μέλος
    Έχεις antivirus ;
    ΟΧΙ δεν εχω

Παρόμοια θέματα

1. Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...
    από blackbusa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2314