Σελίδα 170 από 180 ΠρώτοΠρώτο ... 70120160165166167168169170171172173174175 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.536 έως 2.550 από 2693

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...ΙΙ

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Ο Άη 7 που αναφέρετε είναι δύο γενιές πίσω από τον Άη 5. Είναι χειρότερος ο συγκεκριμένος Άη 7.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Ναι,αλλα λεει οτι ενω εχει δωσει το οκ,μετα το ξαναζηταει,,,αν καταλαβα καλα.
    ετσι ακριβώς ,στέλνει μηνυμα στον Νο2 η Νο3 υπολογιστή οτι εχει σταλεί στον αρχικό υπολογιστή Νο1 μήνυμα επιβεβαίωσης αν ειμαι εγω ο ιδιος που ειμαι με τον αλλο υπολογιστή ,οπότε πρέπει να εχεις 2 υπολογιστές ανοιχτούς ταυτόχρονα στο internet ,αλλιώς πως θα το δείς ?? δεν υπάρχει αλλη επιλογή...(ο ενας με σύνδεση ethernet και ο αλλος μέσω κινητού τηλεφώνου ,για να επιβεβαιώσεις ναι εγω ειμαι ) για να ανοίξει ο λογαριασμός σου κανονικά στον Νο2 η Νο3 υπολογιστή .αυτο ομως ΔΕΝ ειναι μόνιμο αλλα οταν τον κλείσεις τον Νο2 η Νο3 χάνεται αυτη η επαφή και πρέπει να ξανακάνεις την ιδια διαδικασία παλι απο την αρχή ???? (ωρες η μέρες η μήνες μετά) εμένα μου φαίνεται πολυ κουφό αυτο ...δηλαδή θα πρέπει καθε φορά να κουβαλάω στο εξοχικό τον σταθερό υπολογιστή που ειναι και μικρό μπαούλο μέγεθος... και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια λύση γι αυτό...δηλαδή αν τον πουλήσω τον σταθερό η χαλάσει η μου τον κλέψουν τελειώνει και το f/k ??? ημαρτον...βρε παιδιά

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Browser cookies
    ξέχασα να γράψω ,πως μπαίνω παντα με τον ΙΔΙΟ browser (mozila )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Ο Άη 7 που αναφέρετε είναι δύο γενιές πίσω από τον Άη 5. Είναι χειρότερος ο συγκεκριμένος Άη 7.
    Αν λες για το λαπτοπ που λεω εγω,μαλλον κανεις λαθος: Released
    February 23, 2022 ο ενας January 4, 2022 ο αλλος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Χωρίς τίτλο.jpg 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	91,3 KB 
ID:	458330
    Τελευταία τροποποίηση από thunder ace; 21/11/2024 στις 14:16.

Παλαιό μέλος
    Λογικά πρέπει να έχει 2FA όπου σου έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό με κωδικό για επιβεβαίωση, ώστε να μην το κάνεις χειροκίνητα.

Άσχετο: το FB για αλλού ξεκίνησε, αλλού βρέθηκε. Ήμουν από τους πρώτους στην Ελλάδα με λογαριασμό και από τους πρώτους που το έκλεισαν. Πιο σκουπίδι πλατφόρμα δύσκολα βρίσκεις, χειρότερο και από τον τιμοκατάλογο "επισκέψεων" Instagram. Κάντε ένα καλό στον εαυτό σας και κλείστε το.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Αν λες για το λαπτοπ που λεω εγω,μαλλον κανεις λαθος: Released
    February 23, 2022 ο ενας January 4, 2022 ο αλλος

Όνομα:	Χωρίς τίτλο.jpg 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	91,3 KB 
ID:	458330
    Οχι εβαλα ενα αλλο στην προηγουμενη σελιδα
    με ενα 50ρικο συν
    σε εκεινο απαντησε ο φιλος
    αν θες ριξε μια ματια μηπως συνολικα αξιζει σαν επιλογη

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓιώργοςΤΤ Προβολή μηνύματος
    Λογικά πρέπει να έχει 2FA όπου σου έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό με κωδικό για επιβεβαίωση, ώστε να μην το κάνεις χειροκίνητα.

Άσχετο: το FB για αλλού ξεκίνησε, αλλού βρέθηκε. Ήμουν από τους πρώτους στην Ελλάδα με λογαριασμό και από τους πρώτους που το έκλεισαν. Πιο σκουπίδι πλατφόρμα δύσκολα βρίσκεις, χειρότερο και από τον τιμοκατάλογο "επισκέψεων" Instagram. Κάντε ένα καλό στον εαυτό σας και κλείστε το.
    δεν ερχεται καμμιά ειδοποίηση με μήνυμα στο κινητό ουτε στο email μου ,απλώς οταν μπαίνω απο τον κύριο υπολογιστή στον λογαριασμό μου (για σταθερό η/υ μιλάω παντα ,οχι για κινητό η lap top ) γραφει ακριβώς αυτο , κάποιος προσπάθησε να συνδεθεί με τον λογαριασμό σας αλλα εμείς τον εμποδίσαμε ... στο facebook μπαίνω για τις αγγελίες του marketplace 90% και το υπόλοιπο 10% για να δω φωτο απο κάποιον φίλο η συγγενή που ζεί στο εξωτερικό

Μέλος Το avatar του/της Phantom
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από antoncbf Προβολή μηνύματος
    γραφει ακριβώς αυτο , κάποιος προσπάθησε να συνδεθεί με τον λογαριασμό σας αλλα εμείς τον εμποδίσαμε
    Αν γράφει αυτό που έγραψες τότε κάτι περίεργο τρέχει με αυτούς τους υπολογιστές (ή με τον βασικό σου)
    Το FB προσπαθεί να εντοπίσει πιθανή περίεργη δραστηριότητα. Για παράδειγμα, αν στον βασικό σου χρησιμοποιείς VPN που σε δείχνει μόνιμα συνδεμένο από Αγγλία, και στους άλλους μπήκες χωρίς VPN από Ελλάδα, αυτό είναι μια κόκκινη σημαία για το FB οτι μπορεί κάποιος να προσπαθεί να χακάρει τον λογαριασμό σου.
    Το ίδιο πράγμα ισχύει και με τις ζώνες ώρας, ή και την ίδια την ώρα. Για παράδειγμα αν ένας παλιός υπολογιστής έχει λάθος ώρα και πας με αυτόν να συνδεθείς, το σύστημα θα σημάνει συναγερμό γιατί δεν ταιρίάζει με τα μέχρι τώρα δεδομένα.
    Επίσης το ίδιο μπορεί να συμβεί αν ο browser που χρησιμοποιείς δεν είναι σχετικά πρόσφατη έκδοση, αλλά έκδοση που έχει μείνει στο.. 2022 ?! (όταν άνοιξε τελευταία φορά αυτός ο παλιός υπολογιστής που τον είχαμε για ράφι για να ακουμπάμε πάνω τα γάντια της μηχανής)

ΣΙΓΟΥΡΑ το FB δεν ζητάει εξ ορισμού να επαληθεύσεις την ταυτότητα σου και από δεύτερη συσκευή. Δεν είναι δηλαδή ο κανόνας. Κάτι περίεργο "είδε" και γι αυτό εμπόδισε την σύνδεση, ακόμα κι αν η σύνδεση ήταν 100% κανονική από μέρους σου.
    Το τι μπορεί να "είδε" δεν είναι εύκολο να το βρούμε / να στο πούμε χωρίς να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τους εν λόγω υπολογιστές. Πράγμα που όμως δεν είναι καλό να δημοσιεύσεις έτσι κι αλλιώς σε ένα δημόσιο φόρουμ.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Phantom Προβολή μηνύματος
    Αν γράφει αυτό που έγραψες τότε κάτι περίεργο τρέχει με αυτούς τους υπολογιστές (ή με τον βασικό σου)
    Το FB προσπαθεί να εντοπίσει πιθανή περίεργη δραστηριότητα. Για παράδειγμα, αν στον βασικό σου χρησιμοποιείς VPN που σε δείχνει μόνιμα συνδεμένο από Αγγλία, και στους άλλους μπήκες χωρίς VPN από Ελλάδα, αυτό είναι μια κόκκινη σημαία για το FB οτι μπορεί κάποιος να προσπαθεί να χακάρει τον λογαριασμό σου.
    Το ίδιο πράγμα ισχύει και με τις ζώνες ώρας, ή και την ίδια την ώρα. Για παράδειγμα αν ένας παλιός υπολογιστής έχει λάθος ώρα και πας με αυτόν να συνδεθείς, το σύστημα θα σημάνει συναγερμό γιατί δεν ταιρίάζει με τα μέχρι τώρα δεδομένα.
    Επίσης το ίδιο μπορεί να συμβεί αν ο browser που χρησιμοποιείς δεν είναι σχετικά πρόσφατη έκδοση, αλλά έκδοση που έχει μείνει στο.. 2022 ?! (όταν άνοιξε τελευταία φορά αυτός ο παλιός υπολογιστής που τον είχαμε για ράφι για να ακουμπάμε πάνω τα γάντια της μηχανής)

ΣΙΓΟΥΡΑ το FB δεν ζητάει εξ ορισμού να επαληθεύσεις την ταυτότητα σου και από δεύτερη συσκευή. Δεν είναι δηλαδή ο κανόνας. Κάτι περίεργο "είδε" και γι αυτό εμπόδισε την σύνδεση, ακόμα κι αν η σύνδεση ήταν 100% κανονική από μέρους σου.
    Το τι μπορεί να "είδε" δεν είναι εύκολο να το βρούμε / να στο πούμε χωρίς να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τους εν λόγω υπολογιστές. Πράγμα που όμως δεν είναι καλό να δημοσιεύσεις έτσι κι αλλιώς σε ένα δημόσιο φόρουμ.
    δεν ξέρω φίλε μου τι ακριβώς συμβαίνει .κάποιος φίλος μου ειπε να μπαίνω μονο με τον edge ...θα το δοκιμάσω και αυτο...

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Θα σου τι κανω εγω εδω και 10 χρονια
    Ειχα (και λεω ειχα,γιατι πριν κανα χρονο το εκλεψαν) αγορασει ενα κομπρεσερ 50αρι και με αυτο φυσαγα τα παντα στο PC.

Koυτι,ψυκτρα cpu,τροφοδοτικο,καρτα γραφικων ...τα παντα.
    Αλλα προσσεχα να μπλοκαρω τα ανεμιστηρακια με το δακτυλο πχ ,για να μη παρουνε τρελες στροφες.
    Τωρα πια κανω το ιδιο,αλλα στο βενζιναδικο της γειτονιας.
    Μη το φοβασαι.
    Τέτοια φάση;

https://www.instagram.com/reel/DA1KVh-SVIk
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Ετσι καθαριζω ΜΟΝΟ αν το σετ απ ειναι AMD.....τα ΙΝΤΕΛ τα προσεχω λιγο παραπανω.
    Αυτο ειχα

Όνομα:	20150728095314_toros_2_5hp_50lt_40138.jpg 
Προβολές:	77 
Μέγεθος:	49,4 KB 
ID:	458351

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Είδα τις προάλλες το παρακάτω σύστημα και προσπαθούσα να καταλάβω τι περιγράφουν
    Αν έχεις όρεξη και μπορείς να μου κάνεις μια αντιστοίχιση σε intel μήπως και καταλάβω το επίπεδο του..

Πως και βλέπουν τόση μνήμη οι amd;

Περιπου πανω κατω κοντραρει με αυτον: AMD Ryzen 7 8845HS vs Intel i9-13900H
    Αν εννοεις τα 96gb ram που λεει,εννοει οτι και τοση ποσοτητα μπορει να παρει.
    ολοι οι συχρονοι (ακριβοι )υπολογιστες και λαπτοπ παιρνουν τοση μνημη (και παραπανω δλδ)
    Τελευταία τροποποίηση από thunder ace; 22/11/2024 στις 20:05.

Κοιτα και το κτηνος
    https://www.skroutz.gr/s/51516598/De...-Keyboard.html

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Κοιτα και το κτηνος
    https://www.skroutz.gr/s/51516598/De...-Keyboard.html
    Έχει και κτηνώδη τιμή ρε συ....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παρόμοια θέματα

1. Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...