Ο Άη 7 που αναφέρετε είναι δύο γενιές πίσω από τον Άη 5. Είναι χειρότερος ο συγκεκριμένος Άη 7.
Ο Άη 7 που αναφέρετε είναι δύο γενιές πίσω από τον Άη 5. Είναι χειρότερος ο συγκεκριμένος Άη 7.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
ετσι ακριβώς ,στέλνει μηνυμα στον Νο2 η Νο3 υπολογιστή οτι εχει σταλεί στον αρχικό υπολογιστή Νο1 μήνυμα επιβεβαίωσης αν ειμαι εγω ο ιδιος που ειμαι με τον αλλο υπολογιστή ,οπότε πρέπει να εχεις 2 υπολογιστές ανοιχτούς ταυτόχρονα στο internet ,αλλιώς πως θα το δείς ?? δεν υπάρχει αλλη επιλογή...(ο ενας με σύνδεση ethernet και ο αλλος μέσω κινητού τηλεφώνου ,για να επιβεβαιώσεις ναι εγω ειμαι ) για να ανοίξει ο λογαριασμός σου κανονικά στον Νο2 η Νο3 υπολογιστή .αυτο ομως ΔΕΝ ειναι μόνιμο αλλα οταν τον κλείσεις τον Νο2 η Νο3 χάνεται αυτη η επαφή και πρέπει να ξανακάνεις την ιδια διαδικασία παλι απο την αρχή ???? (ωρες η μέρες η μήνες μετά) εμένα μου φαίνεται πολυ κουφό αυτο ...δηλαδή θα πρέπει καθε φορά να κουβαλάω στο εξοχικό τον σταθερό υπολογιστή που ειναι και μικρό μπαούλο μέγεθος... και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια λύση γι αυτό...δηλαδή αν τον πουλήσω τον σταθερό η χαλάσει η μου τον κλέψουν τελειώνει και το f/k ??? ημαρτον...βρε παιδιά
Τελευταία τροποποίηση από thunder ace; 21/11/2024 στις 14:16.
Λογικά πρέπει να έχει 2FA όπου σου έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό με κωδικό για επιβεβαίωση, ώστε να μην το κάνεις χειροκίνητα.
Άσχετο: το FB για αλλού ξεκίνησε, αλλού βρέθηκε. Ήμουν από τους πρώτους στην Ελλάδα με λογαριασμό και από τους πρώτους που το έκλεισαν. Πιο σκουπίδι πλατφόρμα δύσκολα βρίσκεις, χειρότερο και από τον τιμοκατάλογο "επισκέψεων" Instagram. Κάντε ένα καλό στον εαυτό σας και κλείστε το.
δεν ερχεται καμμιά ειδοποίηση με μήνυμα στο κινητό ουτε στο email μου ,απλώς οταν μπαίνω απο τον κύριο υπολογιστή στον λογαριασμό μου (για σταθερό η/υ μιλάω παντα ,οχι για κινητό η lap top ) γραφει ακριβώς αυτο , κάποιος προσπάθησε να συνδεθεί με τον λογαριασμό σας αλλα εμείς τον εμποδίσαμε ... στο facebook μπαίνω για τις αγγελίες του marketplace 90% και το υπόλοιπο 10% για να δω φωτο απο κάποιον φίλο η συγγενή που ζεί στο εξωτερικό
Αν γράφει αυτό που έγραψες τότε κάτι περίεργο τρέχει με αυτούς τους υπολογιστές (ή με τον βασικό σου)
Το FB προσπαθεί να εντοπίσει πιθανή περίεργη δραστηριότητα. Για παράδειγμα, αν στον βασικό σου χρησιμοποιείς VPN που σε δείχνει μόνιμα συνδεμένο από Αγγλία, και στους άλλους μπήκες χωρίς VPN από Ελλάδα, αυτό είναι μια κόκκινη σημαία για το FB οτι μπορεί κάποιος να προσπαθεί να χακάρει τον λογαριασμό σου.
Το ίδιο πράγμα ισχύει και με τις ζώνες ώρας, ή και την ίδια την ώρα. Για παράδειγμα αν ένας παλιός υπολογιστής έχει λάθος ώρα και πας με αυτόν να συνδεθείς, το σύστημα θα σημάνει συναγερμό γιατί δεν ταιρίάζει με τα μέχρι τώρα δεδομένα.
Επίσης το ίδιο μπορεί να συμβεί αν ο browser που χρησιμοποιείς δεν είναι σχετικά πρόσφατη έκδοση, αλλά έκδοση που έχει μείνει στο.. 2022 ?! (όταν άνοιξε τελευταία φορά αυτός ο παλιός υπολογιστής που τον είχαμε για ράφι για να ακουμπάμε πάνω τα γάντια της μηχανής)
ΣΙΓΟΥΡΑ το FB δεν ζητάει εξ ορισμού να επαληθεύσεις την ταυτότητα σου και από δεύτερη συσκευή. Δεν είναι δηλαδή ο κανόνας. Κάτι περίεργο "είδε" και γι αυτό εμπόδισε την σύνδεση, ακόμα κι αν η σύνδεση ήταν 100% κανονική από μέρους σου.
Το τι μπορεί να "είδε" δεν είναι εύκολο να το βρούμε / να στο πούμε χωρίς να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τους εν λόγω υπολογιστές. Πράγμα που όμως δεν είναι καλό να δημοσιεύσεις έτσι κι αλλιώς σε ένα δημόσιο φόρουμ.
Τέτοια φάση;
https://www.instagram.com/reel/DA1KVh-SVIk
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Είδα τις προάλλες το παρακάτω σύστημα και προσπαθούσα να καταλάβω τι περιγράφουν
Αν έχεις όρεξη και μπορείς να μου κάνεις μια αντιστοίχιση σε intel μήπως και καταλάβω το επίπεδο του..
Πως και βλέπουν τόση μνήμη οι amd;
Περιπου πανω κατω κοντραρει με αυτον: AMD Ryzen 7 8845HS vs Intel i9-13900H
Αν εννοεις τα 96gb ram που λεει,εννοει οτι και τοση ποσοτητα μπορει να παρει.
ολοι οι συχρονοι (ακριβοι )υπολογιστες και λαπτοπ παιρνουν τοση μνημη (και παραπανω δλδ)
Τελευταία τροποποίηση από thunder ace; 22/11/2024 στις 20:05.