ωραια ηταν καποτε, σπανια στο σημερα.
https://www.cycleworld.com/sport-rid...uzuki-tl1000r/
ωραια ηταν καποτε, σπανια στο σημερα.
https://www.cycleworld.com/sport-rid...uzuki-tl1000r/
MM93 the GOAT the rest are details…
Θα μιλήσω με ευθύτητα και ειλικρίνεια
Ανθρωποι σαν εμας δεν θα πάνε ποτέ στην δουλειά τους "σαν άνθρωποι". Απλά αποφεύγουμε το hypermotard για να μη γίνουμε τελείως μλκς![]()
Πως το εχασα αυτο το θεμα!!!!!
το 1ο μου χιλιαρι ηταν το TL και το μοναδικο που μετανιωσα που πουλησα , βαλε αμορτισερ χτες εγω ειχα βαλει ενα ohlins η νυχτα με την μερα καλη βελτιωση εδωσαν και ενα ζευγαρι δισκοι braking που εβαλα οταν στραβωσα την μια δισκοπλακα
βαρυ μηχανακι ακομα και τα πλαστικα του ηταν βαρια οταν το εκανα καμμια βολτα μετα απο service , πριν ξαναβαλω τα πλαστικα , λες και καβαλαγα αλλο μηχανακι ηταν, βαλε κιενα φιλτρο αν δεν εχει να παρει ανασα
το βαρος σε συνδιασμο με το κοντο ψαλιδι το εκαναν να κανει τις πιο αρχοντικες σουζες τα 4Κ ηταν νευρικα σουζα 2α αλλαγη τριτη κατεβασμα οταν εσκαγε ήταν συνηθες ασε τα endo απολαυση
οποιος ηταν πατρα 2003 2005 μπορει να θυμαται ενα κοκκινο με ολοσωμες YOSHI
ααχ γερασαμε αμα σε φερει ο δρομος πατρα δωσε μου βολτα καλε
Sekundu s`agapune n`agapisi
Είπα και σε προηγούμενο ποστ τον χειμώνα θα μείνει μέσα να γίνουν οι μπροστινές και ιδανικά αλλαγή της πίσω με Bitubo κατά πάσα πιθανότητα.
Είναι αρκετά γουρούνι το ρημάδι θυμάμαι όταν είχα ανέβηκα δοκιμαστικά σε ένα gsxr600 k7(?) φίλου μου φάνηκε σαν ποδηλατακι μπροστά του.
Δεν το χορταινω όμως η ροπή του με κάνει να χαμογελάω μέσα στο κράνος κάθε φορά που το ανοίγω.
Πάτρα λίγο μακριά μου πέφτει αλλά έχω φιλαράκια εκεί οπότε ποτέ δεν ξες. Το ίδιο ισχύει και αν ανέβεις προς Κοζάνη με χαρά να στο δώσω να ξανανιώσεις.![]()
![]()
![]()
Τελευταία τροποποίηση από ThatSlowMF; 22/11/2024 στις 18:15.
αν ανεβω προς τα πανω θα ερθω και μην ξεχνας το πες το κανες θα το δωσεις![]()
το δικο μου το ειχα βρει στο car ετοιμος ημουν να το ξαναπαρω
Sekundu s`agapune n`agapisi
λατρεύονται τα τλρ . πρέπει να φτιάξουν ένα νέο. (καλά εδώ σταμάτησαν τα gsx-r αλλά λέμε τώρα...)
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Σταμάτησα να κλικάρω τα βίντεο του Iconic εδω και καιρό.
Δεν είναι κατάσταση αυτή, σε κάθε βίντεο, πουλάνε τα RC30 και τα NR, λες και είναι παπάκια SYM.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό