Εάν δεν ανάβει ούτε έτσι ; Διώτη το έπαθα εγώ και ακόμα δεν γνωρίζω από που προέρχεται
Εάν δεν ανάβει ούτε έτσι ; Διώτη το έπαθα εγώ και ακόμα δεν γνωρίζω από που προέρχεται
Τελευταία τροποποίηση από Juliano1; 03/12/2024 στις 22:41.
Βρε βρε τα πόστ του πατέρα, πσσσς
Στην ερώτησή σου:
Αν δεν ακούγεται καθόλου η μίζα να γυρνάει, αν δλδ δεν συμβαίνει τίποτα, τότε έχει πρόβλημα η μίζα η ίδια (π.χ. φαγωμένα καρβουνάκια) ή η σχετική καλωδίωση. Σε αυτήν την περίπτωση, της χαλασμένης μίζας, πρέπει να βγει η μίζα και να αλλαχθουν τα καρβουνάκια (αν έχουν φαγωθεί) ή να φτιαχτεί ότι άλλο μπορει να έχει χαλάσει ή να αλλαχθεί η μίζα με καινούρια.
Αν ακούγεται αλλά κολλάει ή γυρνάει πολύ αργά ή πάει να γυρίσει και μπλοκάρει κ.ο.κ. τότε προφανώς οι απαντήσεις περιπλέκονται, και θέλει εξέταση από μηχανικό. Μπορεί να έχει βλάβη η ίδια η μίζα π.χ. να έχει φάει τα ρουλεμαν-τριβεία της, μπορεί να έχει σπάσει το κόμπλερ μίζας, μπορεί να έχει κολλήσει ο κινητήρας, μπορεί απλά να έχει σχεδόν πεθάνει η μπαταρία.
Τελευταία τροποποίηση από telegonos; 03/12/2024 στις 22:50.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Οταν δεν ακουγεται να γυρναει καθόλου η μίζα (νεκρα τελειως) στο αυτοκινητο εμενα ειχε καει μια ασφαλειουλα 15Α (Starter Fuse)
Η απολυτη ταλαιπωρια για 50 cent
Γυρνάει η μίζα αλλά δεν περνει μπρος
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Μάγκες το βρήκα είχα βάλει ανάποδα αυτήν την ασφάλεια που διαβάσει όταν πέφτει το μηχανάκι να σβήσει και το διάβασε σαν να είχε πέσει